Kişilik & Karakter Senin en güzel yerin neresi? u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor https://m.youtube.com/watch?v=ea696edrqmM Senin en güzel yerin kahverengi gözlerin 😀😀 Senin en güzel yerin neresi? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Benim güzel yerim beynim tabi ki de başka güzel yerim yok :D :D 0 0 Yorumla
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Nazara gelmek istemem))😀 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kirpik uçlarım 😀 1 1 Yorumla u _Süveyda +1 yıl 😀😀
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Kalbiiiim 😅 2 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Beyin güzel olmayınca hepsi boş oluyor 1 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Gözlerim 2 2 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Kahverengi mi😂 Yorumla u Luccᴀ +1 yıl Yok Suveyda, yeşil 😂 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Kahverengi gözlerim 😂😂 başka da yok zaten 😂 0 7 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Flora duymasın 😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl O zaten benim gözümü bobregımı satıp altın alsa hayatta ki tüm hedefını tamamlamış gıbı hissedip namaza falan başlayacak 😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Niye kızı bundan mahrum bırakıyorsun 😀😂 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl O namaza başlayacak diye ben kör kalacam ama superReyis 😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Sana da dua ederdi ama😀😀 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Ne diye Allah’ım umarım tekrar görür de o gözlerini de okutup altın alırım diye mi 😂😂 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Ya ahahahah😂😂😂 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 879 cevap paylaştı. 46 numara ayaklarım tabi ki deeeee😁😁😁 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 929 cevap paylaştı. Omuzlar 1 0 Yorumla
Sailor42 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 411 cevap paylaştı. Gözlerim olduğunu söylüyorlar 0 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Vicdanım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Benim güzel yerim beynim tabi ki de başka güzel yerim yok :D :D
Nazara gelmek istemem))😀
kirpik uçlarım 😀
😀😀
Kalbiiiim 😅
Beyin güzel olmayınca hepsi boş oluyor
Gözlerim
Kahverengi mi😂
Yok Suveyda, yeşil 😂
Kahverengi gözlerim 😂😂 başka da yok zaten 😂
Flora duymasın 😂
O zaten benim gözümü bobregımı satıp altın alsa hayatta ki tüm hedefını tamamlamış gıbı hissedip namaza falan başlayacak 😂
Niye kızı bundan mahrum bırakıyorsun 😀😂
O namaza başlayacak diye ben kör kalacam ama superReyis 😂
Sana da dua ederdi ama😀😀
Ne diye Allah’ım umarım tekrar görür de o gözlerini de okutup altın alırım diye mi 😂😂
Ya ahahahah😂😂😂
Bilmiyorum kiii
46 numara ayaklarım tabi ki deeeee😁😁😁
Bunu hiç düşünmedim. 🤔
Aha tamda şurası
Omuzlar
Gözlerim olduğunu söylüyorlar
ayaklarım
Bilmem
Vicdanım.
Popom olabilir 😂
zekam ve gozlerim