Beğeniyorum renkli lensler güzel. Benim gözlerim 10 yaşımdan beri bozuk.15 yaşımdan beri lens kullanıyorum ama şeffaf tercih ettim. Renkli de denemek istiyorum düşünüyorum henüz hangi renk yakışır diye. İleride almayı planlıyorum.
Ama hep bi yanıltma oluyor, dudaklara kalem çek kalınlaştır, gözlere lens tak 😂 Şaka bir yana hangisi kongorluysa onu kullanman iyi. Kalınlık olayı da markaya göre değişiyor sanırım. Ben renkli kullanırken gözümü sağa sola doğru hareket ettiğimde renkli kısımları görmeyi olumsuz etkiliyordu.
Gözlük kullanmayı sevmiyorum gözlerimde yavaş yavaş artık beni sal moduna girdi. Geçen gün servisin plakayı okuyamadım başka servise bindim sağa sola baktım hiç tanıdık yok geri indim.:)) oyunda mantarı adam sandık sıktım. Gözler çok kötü durumda elin kadına hayatım diye sarılmadan lens almam şart oldu 😂😂 Önce hangi lens sorusuna cevap verebilirsem renkli mi şeffaf mı bunu ayrıca tartışırız.😬
Görsel deki 2. Foto sana aitse evet renkli lensler arasında en doğl duranlardan birni tercih etmişsin ama şeffaf lenslerin konforunu renkli lensler vermez
Gözlük kullanıyorum lesne hiç alışkın değilim ama eğer lense geçmeye karar verirsem nasıl olur hiç bir fikrim yok ama birini tamamen siyah diğerinin mavi olmasını istiyorum
Lens kullanmadım hiç. Gözlerim hassas olduğu için sanırım kullanmayı da beceremem. Ama kullananlar yakışıyorsa kullandığı renk, kullanabilirler. Ancak elbetteki doğallıktan yanayım.
Yüz rengini çok fazla bozmayacak renkli lensler çekicidir her zaman ancak orjinal göz rengin her zaman sade bir makyaj ile daha etkileyici hale gelebilir..
Eğer resim bizzat sana aitse elegance renkleri mevcut buda seni zaten çekici yapıyor ışıklı ortama göre renk değiştirmesi gibi tabiki vücut rengine göre de orta koyulukta mavi ve yeşil seni daha çekici gösterir şeffaf ise kendi renklerini beğenmenle alakalı
Renkli lens takan birisinin gözlerine yakından bakınca korkunç görünüyor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Renkli lens kullanmayı seviyorum. Günlük olarak bazen yeşil ya da mavi lens kullanıyorum. Sanatsal makyajlarda kullandığım marjinal lensleri de seviyorum.
En İyi Cevaplar