Güzellik & Bakım Sizce hangi renk lens daha güzel? DreamWhileAwake Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Üçünden hangisi en güzeli? Güncellemeler+1 yıl Süper mi Soru? Teşekkür ederim 🌺 Sizce hangi renk lens daha güzel? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Lens Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
mervbade Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl La bella lensleri güzelBen kullanmıştım. Renk olarak da 1-3 arasında kaldım 1 4 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Evet ben de kararsızım Yorumla mervbade +1 yıl 1. cisi hareli miAnlayamadım ama 3 daha doğal durdu Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Emin değilim tam Teşekkürler görüşün için Yorumla mervbade +1 yıl Rica ederimm Yorumla
Dingonunαhiяindαkiαɫ Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 65% +1 yıl Labella hem gözde yokmuş hissi verecek kadar rahat hem de doğal duruyor. 1 1 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Öyle mi hiç denemedim. Alırsam kesin bu marka alırım o zaman. Yorumla
SunshineofNefertiti Takip Et Master Yaş: 107 , eic 100% +1 yıl 2 ya da ortadaki diye tanımlayalım. Çok doğal görünüyor. Bana kalırsa bu..! 1 1 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Afraa2727 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 3 Lensinde rengi birbirinden güzel ama lens bana göre doğal olmalı bu yüzden 2. Lensi tercih etmelisin diye düşünüyorum 😊 2 0 Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Doğal olmak daha güzel ama seçecek olursam Retro Pine Hazel 1 0 Yorumla
Latteeemm Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl En baştaki ve sondaki doğal durmuyor 2. görseldeki daha doğal o güzel. 1 0 Yorumla
Zwangths Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl lensi pek sevmem ama iclerinden en dogali 2. O guzelmis 1 0 Yorumla
SHİNKO Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 3 e aşık olmuş olabilirim 💫Fazla söze gerek yok 😊 1 0 Yorumla
A_S_İ_L Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ortadaki dahamı doğal duruyor sanki 1 4 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Çoğu kişi öyle dedi Yorumla A_S_İ_L +1 yıl Asıl göz rengin ne peki Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Kahverengi Yorumla A_S_İ_L +1 yıl Resimdeki senmisin Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İkinci daha güzel bence 1 1 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Yilax Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aslından3 de güzel ama 2. Daha doğal duruyor 1 2 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Teşekkür ederim Yilax +1 yıl 😗
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. ilki 1 0 Yorumla
Haxaksi Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl 2 deki daha güzel 2 1 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
mrozdal Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 73% +1 yıl 2. Daha iyi 1 2 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla mrozdal +1 yıl Rica ederim :) Yorumla
ToprakBey_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl İkinci 1 2 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla ToprakBey_ +1 yıl Rica ederim Gözüm. Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ortadaki daha güzel. 1 2 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla superpsikolog +1 yıl Rica ederim. Yorumla
xyceren0101 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl ilki daha iyi 1 1 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 942 cevap paylaştı. İkincisi 1 1 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
OnrKs Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 492 cevap paylaştı. İlk i güzel 1 2 Yorumla DreamWhileAwake +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla OnrKs +1 yıl Çok ricalar Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 838 cevap paylaştı. İkiiiii 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ortadaki hawlı 1 0 Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 466 cevap paylaştı. Hazel olan güzel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
La bella lensleri güzel
Ben kullanmıştım. Renk olarak da 1-3 arasında kaldım
Evet ben de kararsızım
1. cisi hareli mi
Anlayamadım ama 3 daha doğal durdu
Emin değilim tam
Teşekkürler görüşün için
Rica ederimm
Labella hem gözde yokmuş hissi verecek kadar rahat hem de doğal duruyor.
Öyle mi hiç denemedim. Alırsam kesin bu marka alırım o zaman.
2 ya da ortadaki diye tanımlayalım. Çok doğal görünüyor. Bana kalırsa bu..!
Teşekkür ederim
3 Lensinde rengi birbirinden güzel ama lens bana göre doğal olmalı bu yüzden 2. Lensi tercih etmelisin diye düşünüyorum 😊
Doğal olmak daha güzel ama seçecek olursam Retro Pine Hazel
En baştaki ve sondaki doğal durmuyor 2. görseldeki daha doğal o güzel.
lensi pek sevmem ama iclerinden en dogali 2. O guzelmis
3 e aşık olmuş olabilirim 💫
Fazla söze gerek yok 😊
Ortadaki dahamı doğal duruyor sanki
Çoğu kişi öyle dedi
Asıl göz rengin ne peki
Kahverengi
Resimdeki senmisin
İkinci daha güzel bence
Teşekkür ederim
Aslından3 de güzel ama 2. Daha doğal duruyor
Teşekkür ederim