Moda & Stil 2 ay Sizce bana hangi renk lens gider? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Çok kullanmıycam öyle değişiklik olsun diye kısa süre kullanıcam sizce hangi renk gider?Benim birinci seçenek hoşuma gitti sizce . . . . Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce bana hangi renk lens gider? Görüş Yaz 19 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sxdenz Takip Et Xper 2 Yaş: 22 2 ay Lensler özellikle renkli olanlar sağlık açısından iyi değil kendim kullandım. ve pişmanım bence kullanma çok belli oluyo koyu renkli gözlerde ille alicamda dersen daha ince ve boyutu daha büyük olanlara bak bide ela olsun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 99% 2 ay Allah ne güzel göz rengi vermiş. Gerek var mı değiştirmeye? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
gizlikız4444 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eig 48% 1 ay Ela göz yakışır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Learnedman Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Bence bu halin çok hoş Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Necro12345 Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 99% 1 ay Moda & Stil konusunda 320 görüş paylaştı. C şıkkı bu arada çok güzelsiniz efendim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eig 88% 2 ay Moda & Stil konusunda 770 görüş paylaştı. Böyle daha güzel ne gerek var lense Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 2 ay Moda & Stil konusunda 1b görüş paylaştı. Bence kendı renginden devam. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Moda & Stil konusunda 6b görüş paylaştı. Bence mavi renk Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Zambi Takip Et Yoda Yaş: 33 2 ay Fotografta olusan kirmizi 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kindle Takip Et Xper 5 Yaş: 23 2 ay O fotoshop proglamları göz rengini degistiremiyo mu? ordan kendine yakısanı dene Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
badfingerre Takip Et Bilge Yaş: 37 , eig 100% 2 ay b şıkkı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 100% 2 ay Mavi nett Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Tttuufffhj Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 96% 2 ay Kendi gözün iyi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
BuzlarTrileçesi Takip Et Guru Yaş: 22 , eig 45% 2 ay Koyu yeşil Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
DontJohn Takip Et Yoda Yaş: 122 , eig 92% 2 ay Yanaklar lens mj Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
xxbosvergitsin Takip Et Guru Yaş: 30 2 ay Moda & Stil konusunda 323 görüş paylaştı. Ela güzel olabilir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
umutbarış3838 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 2 ay Doğal ol. Doğal Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
14Görüş
Lensler özellikle renkli olanlar sağlık açısından iyi değil kendim kullandım. ve pişmanım bence kullanma çok belli oluyo koyu renkli gözlerde ille alicamda dersen daha ince ve boyutu daha büyük olanlara bak bide ela olsun
Allah ne güzel göz rengi vermiş. Gerek var mı değiştirmeye?
Ela göz yakışır
Bence bu halin çok hoş
C şıkkı bu arada çok güzelsiniz efendim
Böyle daha güzel ne gerek var lense
Bence kendı renginden devam.
Bence mavi renk
Fotografta olusan kirmizi 😂
O fotoshop proglamları göz rengini degistiremiyo mu? ordan kendine yakısanı dene
b şıkkı
Mavi nett
Kendi gözün iyi
Koyu yeşil
Yanaklar lens mj
hoşuna gideni seç
Ela güzel olabilir
Doğal ol. Doğal
Gerek yok