Güzellik & Bakım Hangi lens daha güzel ve doğal? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Biri ela tonlu diğeri tam yeşil Güncellemeler1 yıl Ben lensleri sordum millet kadına yorum yapmış lenslere yorum yapın rica ediyorum Hangi lens daha güzel ve doğal? Cevapla Güzellik Soruları Lens Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. birincisi, 0 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. 40 yıllık renk uzmaniyim böyle saçma bir seçenek görmedim 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Yav he kıskanç Yorumla Besiktas7834 1 yıl Kıskanç mı , sence kıskanmaya ihtiyacım var mı :)) Yorumla Soran 1 yıl Herboklog uzmanı olursun sen anca Yorumla Besiktas7834 1 yıl shshshs kızma be alla alla Yorumla Soran 1 yıl Sq tipsiz Yorumla Besiktas7834 1 yıl 😂😂 loser Yorumla Soran 1 yıl Babandır Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. İki resim arasındaki farkı bulun gibi olmuş, iki resim de aynı geldi gözüme🌸 0 2 Yorumla Soran 1 yıl canım ben lensleri sormuştum😇 1İnciTanesi 1 yıl Yine aynı geldi gözüme, ben de mi bi acayiplik var bilemedim şimdik :D
Darkknightforever Takip Et Guru Yaş: 92 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 460 cevap paylaştı. Göz şekilleri aynı değil sağ sol bir birinden farklı 0 0 Yorumla
Yagmurcuk0 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Lens nasıl doğal olabilir ayrıca lensler tehlikeli ben korktuğum için hiç denemedim birçok vaka var lensler yüzünden 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sana tehlikeli mi diye soran olmadı bilinçsiz kullanırsan kullangıdın ruj bile tehlikeli Yorumla Yagmurcuk0 1 yıl Biliçle alakası yok tek bir dalgınlık yeterli Yorumla
ZeynepBirinci27 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İkinci resim daha doğal daha güzel bence tatlim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl canım göz rengini sordum ben Yorumla ZeynepBirinci27 1 yıl Yine ikinci canım Yorumla
Taylant34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Neden kendinizi nimetten zannedersinizki 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl İYimisin haaa senin giib türbanlı denk gelse keşke.. erkekte yakışıklılığa önem veriyon mu? 0 0 Yorumla
Şeftalikırmızısı77 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 374 cevap paylaştı. Bu şişman kadını bu sitede daha kaç kere görücez 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. İkinci akmış gitmiş bile 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 750 cevap paylaştı. Hazel ✨ 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Soru baslıgını hangi lens güzel ve doğal diye düzeltme şansınız var mı acaba 😇😇😇😇😇 Yorumla u Bihteeerrr 1 yıl Biraz bekletecem 💖🌾 Yorumla u Bihteeerrr 1 yıl Tamam yazdım değiştirirler. ♥🌺✨ Yorumla Soran 1 yıl Çok teşekkür ederim 😇😇😇😇😇 Yorumla u Bihteeerrr 1 yıl Lafı olmaz ♥✨🎀 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 392 cevap paylaştı. Evet senmsin 0 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 414 cevap paylaştı. 2 numara 0 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 979 cevap paylaştı. İki canım 0 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 661 cevap paylaştı. altttakı 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 432 cevap paylaştı. İkisi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
birincisi,
40 yıllık renk uzmaniyim böyle saçma bir seçenek görmedim
Yav he kıskanç
Kıskanç mı , sence kıskanmaya ihtiyacım var mı :))
Herboklog uzmanı olursun sen anca
shshshs kızma be alla alla
Sq tipsiz
😂😂 loser
Babandır
İki resim arasındaki farkı bulun gibi olmuş, iki resim de aynı geldi gözüme🌸
canım ben lensleri sormuştum😇
Yine aynı geldi gözüme, ben de mi bi acayiplik var bilemedim şimdik :D
Göz şekilleri aynı değil sağ sol bir birinden farklı
Lens nasıl doğal olabilir ayrıca lensler tehlikeli ben korktuğum için hiç denemedim birçok vaka var lensler yüzünden
Sana tehlikeli mi diye soran olmadı bilinçsiz kullanırsan kullangıdın ruj bile tehlikeli
Biliçle alakası yok tek bir dalgınlık yeterli
İkinci resim daha doğal daha güzel bence tatlim
canım göz rengini sordum ben
Yine ikinci canım
Neden kendinizi nimetten zannedersinizki
Bir fark göremedim
Hiçbir lens doğal değildir
İYimisin haaa senin giib türbanlı denk gelse keşke.. erkekte yakışıklılığa önem veriyon mu?
Bu şişman kadını bu sitede daha kaç kere görücez
İkinci akmış gitmiş bile
Siz kafanızı niye sarıyorsunuz
İkiside aynı fark göremedim
Hazel ✨
Soru baslıgını hangi lens güzel ve doğal diye düzeltme şansınız var mı acaba 😇😇😇😇😇
Biraz bekletecem 💖🌾
Tamam yazdım değiştirirler. ♥🌺✨
Çok teşekkür ederim 😇😇😇😇😇
Lafı olmaz ♥✨🎀
Bence sen çok güzelsin
Evet senmsin
En güzel lens Senin gözlerin
hiçbiri
2 numara
İki canım
altttakı
bu kim