Baya esmer biriyim, cilt rengimde baya bir koyu. Lens kullanmak istiyorum. Ten rengim beyaz olsaymış mavi lensi çok isterdim. Ama bana çingeneler gibi durur :)
Bana hangi renk gider sizce?
Bana hangi renk gider sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer çok esmersen renkli lens hem yakışmaz hem de dediğin gibi çingeneye benzersin.Allah'ım ya lafa bak:))Neyse esmer adama siyah lens çok yakışıyo.Orjinal rengi zannediliyo ve sırf gözlerine aşık olacak bir sürü erkek vardır bu durumda:))
sana birkaç alternatif söyliyim.. freshlook hareli yeşil, amazon green yada lagoon green, tanita tikaram green yada sophistic magic green
Allah sana neyi uygun gördüyse o nasip olmuştur.(Fazla dindar bir cümle oldu farkındayım :)
) En güzeli doğal göz rengindir.Kusursuzdur.
valla bilemiyeceğim bu lens işinden anlamıyor kusura bakma özür:)
Cevap
5Cevap
insanın kendi göz rengi her zaman en güzelidir, ne renk kullanırsan kullan bakışlardaki parlaklığı alıp ölü balık gibi bakmana neden olacaktır. o yüzden lens kullanmanı tavsiye etmiyorum.
yeşil ve mavi bence en güzelleri..hem esmerde daha çok dikkat çeker..
okyanus maviside olabilir ... yeşilide es geçme iyi düşün yada hem yeşil hem mavi al :)
@warox msn ye ekle diyor vay anasını 2011 in sorusu😂
bayağı esmersen mavi asla olmaz hem lens belli olur. bu yüzden rihanna gibi esmerler ela-yeşil ton lensler takıyor. elbette doğal göz rengin hepsinden güzel ama eğer illa takacaksan ela veya yeşil çok hoş durur. :)
bence yeşil kullanmalısın ama çokda açık bir yeşil değil hafif elaya dönük olsun =)
lens çok yapmacık bir şey bütün doğallığını alıyor..tabiki kndi gözlerin en güzeli
Gri lensi denemelisin bence çokda güzel duruyo
belirgin büyülü bir yeşil tabikide :)
elamsi bişeyler olabilir bence.köyü yeşil belki?
Tek kelime yeşil yaptıracaksan eğer
Kendi doğal rengin en yakışan olur bence.
Yeşil kesinlikle
ela,bal rengi,yesil
yeşil.
mavi tabikide :)
Yeşil..
bence doğal ol ya :)
menekşe rengi
ela
kesinlikle grii
gözümm koyu siyah benim de gri düşünüyorum bnde ya belli olur mu yakışır mı?
yeşil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar