Bi kaç gündür bu tarz videolar dönüyor ünlü isimler yüzlerine sürüp paylaşıyor cildi güzelleştiriyor;adı altında ne düşünüyorsunuz?'sırf güzellik için denermisiniz helal haram ayrmsızn..🙄🤔🤨
Ben dini inancımdan dolayı domuz ürünlerini kullanmam ama kullananlar varsa da saygı gösteririm. Domuz dini olarak bakmasam da, necis yiyen bir hayvan ve onun yağının da sağlığa oldukça zararlı olduğunu düşünüyorum. Gıda olarak zararlıyken aynı zaman da, cilt ve güzelleşmek içinde zararlıdır diyebilirim. Içinde birçok mikrop var. Cilde yararı olduğunu da düşünmüyorum tabi ki herkesin düşüncesi farklıdır.
Ben şahsen yerinecslterbatif bir helal ürün varsa asla kullanmam. Ama zorunluluk varsa tabiki sağlığım için kullanabilirim. Peşin hükümlü ve ön yargılı değilim. Ama tercih imkanım varsa helal içerikli ürünleri öncelikle tercih ederim. Çünkü zararlı olan haramdır. 😎
Yemek dışında müslümanlık için haram sayılıyor mu? Yani domuz etinin haram olduğunu biliyorum da, cilt için domuz yağı sürülmesinin haram olacağını hiç düşünmemiştim. Daha önce hiç domuz yağı kullanmadım. Sanayi bölgelerinde makinaların dişlerini domuz yağı ile güçlendiriyorlar.
Şu hayvanların çektiği nedir arkadaş. Gergedan çükü bağsura ıyi geliyor dense kullanacaklar. Harama günaha takılmam da şu hayvanların insanlardan çektiklerine yanarım.
Türkçesi de kötü 😂 burada gül dediği cildinin genç kalması, diken kısmı ise domuz yağı olması 😂 yani cildinin genç ve pürüzsüz olmasını istiyorsan diken olan domuz yağına katlanırsın demek istedim 😂