Moda & Stil Sakal Bakım Yağı Kullananınız? Mac123 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kullanan arkadaşlar var mıdır aldım ve şimdi traş olup uyguladım iyice , içerisinde Argan Yağı, Badem Yağı, Jojoba Yağı ve Hindistan cevizi yağı varmış , var mı deneyen kullanan arkadaş? Gummy için? Sakal Bakım Yağı Kullananınız? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sakallarım gayet sık ve güzel gerek yok 0 3 Yorumla Mac123 +1 yıl Sakalların gayet sık ve güzel olmamasına karşın üretilmiş bir ürün değil , kullanan adam köse diye kullanmıyor okursan Beard oil yazıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okumuyorum gerek yok sağol Yorumla Mac123 +1 yıl okumuyosan gerek yoksa gelipte yazma , banane senin sakalından bıyıgından Yorumla
Hadece Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl İlk defa duydum 😊 0 1 Yorumla Mac123 +1 yıl extra bir ürün zaten , alayım kullanayım değil :D Yorumla
XaRiZMa Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Hiç gerek duymadım.. 0 1 Yorumla Mac123 +1 yıl herzaman daha iyisi vardır , gereği değilde kullanan arkadaşların yorumlarını merak ettim.. Yorumla
En İyi Cevaplar