Saçlarım benim için çok önemli. Belime kadar da uzun. Her ay yaklaşık bin lira civarında bakımlar yaptırıyorum. Eşim de çok zengin ama taktı benim saç bakımıma. Laf arası eni boşayacağım diye sürekli söylüyor. Sonra gülüyor dalga geçer gibi. Sizce ne yapmam lazım? Bakımımdan vazgeçemem.
Saç bakıma çok para harcıyorum diye eşimle sürekli tartışıyoruz. Sizce ne yapmalıyım?
Her şakanın altında bir gerçek yatar. Ayrica 1000 lira ne yaa içim acıdı. Her ay bide sanki biraz daha bakımını kendin mi yapsan en azından bir kısmıni parası çok olabilir ama israfa da gerek var mı bilemedim
Saç rengim doğal. Beyazım yok. Bazen iyi bi yere gidip bi renge doğru kayayım diyorum. Yaptırmışkennde iyi yerde olsun. 1000tl yakın fiyat istiyorlar. Sonra bunun aylık dip boyası. Keratini bla bla derken girmeyeyim o topa diyip vazgeçiyorum. Demem o ki mesele gittiğiniz yerde.
Ya eşinde def olup gitsin yaa. Bakım yapsak" çok para harcıyorsunuz", bakım yapmasak "çok bakımsızsınız O yüzden gözümüz başkalarına kayıyor "diyorlar.
Sen bakımına devam et kanka. Kocanda zenginmiş zaten. Bugun kocanın parasını yemesen yarın başkalarına yedirecek kocan parayı. Paranın hesabını yapacaksa evlenmeseydi o zaman seninle.
Şimdiden paralar sana Afiyet Bal şeker olsun kanka 😂 bakımını hiçbir zaman ihmal etme.
Eğer ihmal edersen kendini, özgüvenini kaybedersin
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her ay 1000 liralık bakım yaptırdığında saçının doğduğu an ki haline döndüğünü zannediyorsun galiba😂 günden güne mahvediyorsun saçını. Bırakta biraz kendi bakımını kendisi yapsın. Ara sıra kestir saçın biraz kendine gelsin. Ayrıca çalışmıyorsun yüksek ihtimalle koca parası yiyorsun. Sadece saça 1000 lira verdiğini düşünürsek diğer harcamalarını düşünemiyorum ve hepsinin parasını kocan ödediği için söylenmekte haklı eğer sen çalışıp ödüyorsan da ağzını aç gözünü yum. Ama bu boşanma işini hafife alma. Erkekler boşlardır yarın bir gün karşısına tutumlu bi kadın çıkar sende hem kocandan hemde o her ay yaptırdığın 1000 liralık saç bakımından olursun. Kendine gel azıcık insanlar o parayla geçinmeye çalışıyor azcık insan olun bence. Para var diye de sokağa atılmaz. 1000 lira saç bakımıymış. Merak ettim 1000 lira verdiğin saç bakımın neden 1 ay gidiyor sadece jdskssk
Hayatın boyunca ne bakım yaptırdım ne boyattım evde saçımı keserim istersem boyarım ihtiyacım oldukça saç maskesi yaparım ülkede geçim bu kadar zorken sizlerin bu eşinize ailenize gereksiz yere yük olmasını anlamıyorum.
Ne kadar zengin olursa olsun insanın her ay çöpe bin lira atması zoruna gidiyordur elbet. Anlayacağın saçmalayan sensin eşin fazlasıyla haklı o saçın parasını kim ödüyor bilmiyorum ama sen ödesen dahi adamın tepkisi çok normal.
Her ay o kadar parayı saçına harcayacağına git o parayla fakir fukara sevindir hayvanlara yardımcı ol daha çok sevaba girersin. Saç bakımı gereksiz demiyorum tabiki çok önemli ama abartılmaz bu kadar.
Bende saçıma çok bakım yapan biriyim ve kalçama kadar uzun olduğu halde evde komple boyanam Max 60 tutar bide bakım için alınan saç yağ kremleri 20 30 TL ve aylarca gidiyor buda. Gereksiz para veriyorsun eşin ondan kızıyor
Evlenmeden önce nasıl karşılıyordun saç bakımı ücretini?
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
O saçların bir gün toprak olacak ve üzerinde çeşitli hayvanatlar gezinecek. Yok olacak şeyler için bu kadar para harcamamalısın. Onun yerine ruhunu geliştirecek şeyler yapmalısın. Bin lirayla bir aile bir ay geçiniyor. Bütün bunları göz önüne getirerek parayı israf ettiğini anlamalısın. İnsanlar yaratıcının karşısında dünyada neyle uğraştıklarının da hesabını verecekler. Hesabını vermeyeceğiniz işler yapmayın...
vay be benimde saçım belimdeydi bi dönem hatta bi ara belimden bile aşağıdaydı abartısız söylüyorum kalçama iniyordu saçlarım ve benim yaptığım tek bakım yıkamaktı saçlarımı 😀😂
Az para harca abla eşinden önemlimi (İyi biri olarak varsayıyorum) zaten pandemi süreci fazla dışarı çıkmıyorsun diye varsayıyorum :D biraz saç bakımın için para harcama olayını durgunlaştır bırak oda sakinleşsin biraz unutsun ondan sonra devamke :D
Bence saclarına bu kadar değer veriyorsan artık biraz da olsa kestirmenin vakti gelmiş. Öyle çok pahalı bakımlar yapmadan yani saçlarını belli aralıklarla kestirerek ısı kullanmayarakta bakım yapabilirsin
bele kadar uzun saçına bakım yapmak ölüden gözyaşı getirmeye benzer. arada kestirmeli saçının kendini güçleştirmesine izin vermelisin. yoksa sürekli bakım yap dur saç derin bozulur, saçın incelir. olan parana olur
Kendine eziyet etme, farkında değilsin ama saçlarına köle olmuşsun sen. Kes rahatla. Ayrıca adam haklı. Sadece saçların 1000 tl ise diğer masrafların kimbilir kaç bin tldir.
Kocamda olsa kimsenin ağzına laf vermek istemediğim için okuyorum. Ve tüm kadınlara tavsiyemdir. Okumasanız bile ki ilk önceliğiniz her zaman okumak olsun koca her zaman bulunur. Okuyamazsanız da meslek edinin. İlerde kocanın verdiği 3 kuruşun hesabını vermek zorunda kalmazsın en azından.
Ya işte o yüzden ya düzgün birini bulmak gerek ya da hep kendi ayaklarının üzerinde durmak gerek. Bence kocan ne kadar zengin olursa olsun bi kadının ekonomik özgürlüğü olmalı.
22 yaşındayım saçlarımı hiç boyatmadım doğal rengini seviyorum. Bu zamana kadar kuaföre sadece kaş aldırmak için gittim onun dışında saçımı bile anneme kestiririm ağdamı falan kendim yaparım. O yüzden bu kuaför sevdalıları beni hep deli etmiştir😂
Napcakmis parayi ne icin kazanio? Karisi ve cocuklari icin ailesi icin kazanio. Gülümse ve de ki sana daha güzel görünmek icin yapiyorum. Kendimide iyi hiss ediorum. Ne yani benden degerlimi o para? De
Eşin isterse dünyanın en zengini olsun ama bunun da bir dozu olmalı. Şunu demek istiyorum : Günlük düzenli olarak evde kendin yapabileceğin uygulamalar sayesinde daha ekonomik bir yöntem uygulayabilirsin ki 1000 TL lik uygulamalardan çok daha iyi sonuçlar dahi alabilirsin. Zor olmasa gerek. (Sonuçta her ay galaya gitmiyorsan. :) ;) )
Allaha şükür okulum bitecek ve işimi elime alınca hiçbir erkeğe muhtaç kalmıycam Bana hiçbir adam laf edemez edecekse de evlenmeyecek bu kadar. Senin gibi erkekler artmalı yeminle
Bakımından vazgecmelisin daha ucuz bakimlara yönel ya da saç sonuçta.. bu kadar uğraşmanın sonucu kötü olabilir. Ölüyle çok ugrasirsan ya ossurur ya sicar demisler 😂😶 uğraşma kendi haline kalsin
İstediği kadar zengin olsun para kolay kazanılmıyor bu kim olursa olsun bir süre sonra batmaya baslar sizinde biraz idareli davranmanız gerekiyor bin cok fazla
Eşin sen her ay 1000 TL saçına harca diye kazanmıyor o parayı. Ne kadar zengin olursa olsun her ay 1000 TL ciddi bir miktar. Bu durumda diyecek çok fazla şey var ama duyar kasıyor diyeceksiniz ya.
Çok saçmalıyorsun bu kadar saç bakımı olmaz herşeyin de bir düzeyi var en önemlisi sen kazanmıyorsun eşinden yiyorsun bari saygı göster onun kazandığına öyle harca.
Ağam bizle. egleniy...1 lira ile evini gecindirenler var. ne saçma bi post bu. kendini on plna çıkarmak için ise saçma olmuş ha gerçekten doğruysa. Bence bosamali
Her ay bakım yaptırmak saça iyi gelmez. Eşin o kadar harcamana karışabilir ama bu yüzden boşanalım demesi çok saçma. Burada ben boşanmak için bahane arıyor derim.