AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
284Cevap
Farklı asi marjinal değişik sıra dışı olacağım diye saçmalamak diyorum ben bu ve benzeri şeylere...
Bakımsızlıklarını moda adı altında bahane üretiyorlar iğrençler 🤮
Beyinsiz len bunlar napcaklarını şaşırdı iyice tek kelimeyle iğrenç her b. ku moda yapıyolar fdjdfk
Görüntü olarak çok kötü modanın anlamı bu olmamalı.
Yabancılarda görürlerse bizim kadınlar hemen taklit eder. Geçmiş olsun şimdiden. Kirli görüntülerle story atıp '' güçlü ol '' yazarlar altına da.
Koltuk altı kılların uzadı, canavara dönüştü, kuşlara yuva oldu, kes, tutun olarak kullan, sigara kağıdına Sar tüket.
Uzatmışken boyatırlarda şimdi...
Moda, sürü psikolojisinden başka bir şey değil bence..
Yakışanı yapmak bu kadar zor olmasa gerek..
Yani bu kişiye göre değişir tabi ancak bana Seksi geldi. Ayrıca bunu yapan çoğu kadın muhtemelen sadece moda olduğu için yapıyordur diye düşünüyorum.
Tabi şunun da altını çizmek istiyorum. Okuldaki Mahmut'un annesi Refika teyzede görünce tahrik olmuyorum. 😱
Şaşırmadım her türlü saçmalığın adını moda adı altında yapıyorlar ve yakında diğer modalara uyanların da bunu yapması kaçınılmazdır.
Şaşırmadım her türlü saçmalığı moda adı altında...* olacaktı😁
Temiz tutmayı başarabilecekerse almasınlar. Ancak terlendiği için temiz tutmalarının pek mümkünatı yok.
size kalsa bırakır mısınız peki?
İğrençlikten başka birşey değil bayanların kızların hadi neysede bazı pis erkeklerin heleki ter kokuyorsa 🤮🤮🤮 öğğğ yaniii aqq iğrençlik
Tarih boyunca belli aralıklarla tekrarlanan bir modadır.
Tarih boyunca nefret ettim ve edeceğim. :-)
Gün geçtikçe insanlar özgürlük ve moda gibi kavramlara sığınarak resmen saçmalıyorlar. Bence saçmalıktan başka bir şey değil yani.
Herkesin kendi tercihi bir şey diyemem. Kılın modası mı olur moda kıyafette aksesuarda olur diye biliyorum.
Moda olan her haltı yaparsak teslim olmamız an meselesi.
Kültürümüz geleneğimiz bu tür saçma sapan şeyler değildir Unutma Unutturma!
Bunu moda demek bile benim için esef bir durum..
İster kadın, ister erkek olsun herkes beden temizliğine önem vermeli..
ya iğrenç ya kolda da kıllar cıkıyor ona bır sey dıyemem ısteyen alır ıstemeyen almaz ama bacak koltuk altı ozel bolge vb bence alınmalı bazı kısıler özgurluk ya da dedıgın gıbı dogallık adı altında bunu yapıyorlar çok saçmaaa
Hiç hoş değil bana göre. Koltuk altı ve özel bölge tüylerini almak hijyen için önemli, herkes almalı. Makyaj ve estetik yaptırıp, koltuk altını almayıp doğalım diye geziyorlar. Doğallarsa makyaj da yapmasınlar.
Ya yok özgürlük yok bilmem ne diyecekler, saçmalık. Hem görüntü olarak iğrenç hem de hijyenik olarak hiç mantıklı bi hareket değil ozgürlükle de alakası yok gereksiz gerildim ama gerek yok bunlara bence
Çok kötü tabiki görüntü koku her açıdan kötü kadın bakar kendine bu devirde erkekler bile alıyor kadınların uzatması anormal geliyor
Hangi ülkeydi bilmiyorum ama erkekler koltuk altını keser ise eşcinsel oluyormuş. Baya garibime gitmişti kanks
Bence hiç hoş bir görüntü değil. Ve hijyen açısından sağlıklı bulmuyorum.
Boyle modanin ta. a. mina koyuyim 😂😂😂 boyle modami olur lan tek kelimeyle pislik 🤮🤮🤮
Görseldeki kızın hangi piskolojiyle o şekilde gezdiğini merak ettim
Hay sıçaayım öyle modaya.. Öff hayali bile iğrenç yahu
Böyle modamı olur kadın erkek hoş bir görüntü değil
Her iğrençlik moda her kepazelik tarz bu nedie yahu şu saatten sonra saçma sapan şeyler moda diye uygulayacak değiliz moda diye diye insanlıktan çıktınız iyice.
Tembellik ve umursamazlığın adınıda moda koydular ya diyecek laf yok
Bir ara işemeli sicmali ayin de moda idi üniversite de.
Erkekler bırakıyorsa kadınlarda bıraksın bence normal
Normal olan ne ya , bırakanın hayvanlığı o , erkekler tarafından yapılan her şeye de denmez bu.
tamam hoş gözükmüyo ama
şu kıl, yüy meselesine bu kadar takmayın
yani sizin hijyenik olmamanızın nedeni kıldan kaynaklanmıyo, vücut temizliğinden kaynaklanıyo
Bunun modası mı olur ya çok saçma ama ya Mide bulandırıcı ama İğrenç
Moda değilde artık insanlar özgür oldu diyelim.. Kime ne başkasının kılından acaba ya
İyyyykkkk 🤢🤢🤮🤮🤮midem kalktı ben kesmeye üşendim gittim epilasyona 🤣 kökten kurtuldum
İğrençlikkkkkkkk Dünyanın en güzel kadınını bile tüksindirecek bi durum ıy
Yani bazen hoş bile olabiliyor tvlerde ünlülerde bile bazen çok kısa da olsa görünüyor. Ezici çoğunluk iğrenç demiş o çoğunluğun %80'i sakallı erkek hastasıdır ya da sakal uzatıyordur. Sakal daha iğrenç.
lan tiktok şurda toplasan 10 kişi kaldık yapma bunu bize. onspu cckları ben günde 2 defa dusa giriyorum heryerim tertemiz. yarın bir gün her yeri kıllı kadınlar gelcek karsıma ya ilk insan gibi. 😡😡😡
Acaba daha ne moda diye bize sacmaliklar gostercekler keske zenginlerede para dagitma modasi gelse ona uysalar asddff o zaman akillanirlar niye dagitiyoruz derler
Erkekler de kadınlar da almalı dış görünüş açısından. Ha ama erkekte ayrı bir iğrenç duruyor ya. Bir de erkekler daha fazla ter salgıladığı için iğrenç kokabilir. Hijyen açısından ve görüntü açısından alınmalı.
adam akıllı şeyleri moda yapmiyolarda gidip saçma sapan şeyleri moda yapiyolar.
Özgürlük eşitlik diye diye iyice saçmaladılar yazık beyinlerine
Yazın da plajlarda bikini bölgesinden sarkan saç örgü modelleri görürsek hiç şaşmamak lazım
🤣🤣
Her modaya uymadigim gibi buna da uymuyorum. İgrenc 🤢🤮🤮
yorumlarda aptalın biri nerdeyse bunun normal bişi olduğunu söylecek pislik amkkk salağı
Avrupada erkekler çok dikkat etmiyor ama kadınlar da böyle bir şeye rastlamadım ilk kez gördüm bunu
İğrenç öteai ve pislik. Her yapılana uyacaksak b. ku yedik
İğreniyorum bi kadında değil erkek de bile koltuk altı kılı gördüğüm zaman iğreniyorum yani
Bir şey düşünemiyorum. Yani gerçekten zorlayayım, dur peki; bilmiyorum :7
Deodoronat kullanmayı yeni öğrenen bir topluma böyle şeyleri göstermeyin lütfen 🙏
Daha neler gereceğiz daha nerelerimiz moda olur allah bilir
bunu genelde kadın erkek esitligi adı altında feministler yapıyor
Çok abartılı olmayacak şekilde hafif olması bana çekici ve seksi geliyor kızlarda. Aynı şekilde vajina için de öyle. Yeter ki temiz olsun estetik duruyor
Aynen moda diye yakında millet kafasında huniyle de gezer
Bunlar sıçsaa yüzüne sürse moda deseler yapan çıkarmı acaba
Bi domuz etimiz eksik kaldı onuda yemeye başladık mı tamamdır.
ot b ok moda oluyor diyorduk cidden bo k moda oldu hnşagikdhlşfkghşf
Kişisel bakımsızlığı bir moda olarak görmem mümkün değil. Çok rahatsız edici bir görüntü.
Bu bahaneyle kesmicem zaten seyrek çıkıyor benim kestane rengi koltuk altı kıl mı olur aw
Iğrenç 🤮 buda moda olmuşsa kim bilir daha neler olur
Niye? Deodorant parfüm alalım diye. Kapitalizm hep..