+1 yılBen takmıyorum o kılları açıkçası kadınlarda biraz daha az kokusuz ve daha az iğrenç görünebiliyor ama erkeklerdekine bakınca kötü kokulu bir orman ile karşı karşıya kalıyorum. Uzaktan bakılınca erkeğinkine bakıp ölmediğime göre kadınınkinden de ölmem diye düşünüyorum.
Şöyle bir durum var, estetik olarak kılsız/kıllı bir şey fark etmiyor bu kıllarla doğuyoruz sonuçta ve doğal olan herhangi bir şey "çirkin" diye nitelendirilmemeli. Ama hijyen diye bir sorun var. Herkes "kıllar alınsın" "çok kirli" diyebilir ama bu kıllar o bölgeyi nemlendiriyor, darbelerden koruyor, bakteri girerse bir ön tabaka oluşturuyor yani bir işe yarıyorlar. Kılların olduğu bölge her zaman temiz olduğu sürece bir sorun teşkil etmiyor bence. Yine de arada bir (altını çizeyim arada bir) alınmalı fazla uzamasın diye. Her zaman pürüzsüzlük de saçma bir şey bence kılları ala ala cildimiz kötü oluyor sonra batıklar falan çıkıyor aynı derecede iğrenç. Ha temizleyemiyorsa birisi o kıllar kirli kalıyorsa alsın derim, benim midemin sağlığı için.31 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 492 cevap paylaştı. Tembelliğin adını moda koymasınlar, çok iğrenç görünüyor.
728 Yorumla- +1 yıl
kesınlıkle böyle moda olmaz hem yaz aylarında çok kötü kokar
- +1 yıl
nası eig veriliyor bana da söyleyebilir misiniz?
- +1 yıl
@buseatayoglu merhabalar eig seçilmesi için sorunun üzerinden 24 saat geçmesi lazım. 24 saat sonra görüşlerin yanında yıldız işareti beliriyor oradan istediğin görüşü seçebilirsin.
Tek kelimeyle iğrenç
150 Yorumla
Modaya takılma moda bugün var yarın yok adı üstünde moda. Kendine nasıl yakıştırıyorsan koltuk altın öyle olsun. Yakıştırmayı eğer dağda da yaşamıyorsan sosyal varlıksan yani insansan, bu yaşadığın toplumun değerleriyle uyumlu yakıştırma yaparsan, sen ile beraber yaşadığım toplumda huzuruma katkıda bulunursun ki minnetarım. Toplumsal baskı da tam buna deniyor üzücü. Ne olcak bugün bırakır beğenmezsem yarın keserim dersin, olur biter dimi; bitmezde neyse.
Eğer gerçekten derdin moda ise, koltuk altı kılını uzat ve toplumun görmeyeceği sekilde giy, millete gösterme, bizim için ok dir sanrım. Ama derdin kılını göstermek ise psikiyatrist lik bir durum.
Siyasi tarafı: Çinde geneli itibariyle kadınlar fotodaki gibi kıllıdır, acaba Amerikan kültürünün zayıflığı ve Çin kültürünün yayılımın ayak sesleri mi bunlar acaba?11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
283Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesmemesine birsey demrmde moda olmus diy bunu cevresinde gostermesi cok ayip birsey bnce bi bayanin sıfir kol giymesi ayip birsey bnce. Zamanla insanlar vucudunu aciyor ve bu cok normal birsey gibi geliyorlar. Koltuk alti killarimi birak kolumdaki kili binerkek gorse utanirim veya kisa kollu ile bi erkek yanima ysklasa utanirim bilmiyom. neden ama acik bi bayanim ama utaniyom sehirde asla kisa kolluyla gezmemisimdir hep uzerime hirka slirim bazi bayanlarin koltuk. alti acik seyler giyinmesine hqyret ediyom bn de daha once ateist bi kizin dugunune gitmistim onlarda koltuk alti aldirmiyorlarmis cok igrenc gotunuyordu bnce
33 Yorumla- +1 yıl
Sıfır kolun neyi ayıp ya? Erkekler giyince bir şey olmuyor da kadınlar giyince mi bir şey oluyor? Neden utanacakmışsın bir erkek görse kolundaki kılları? Asıl onlar utansın. Onlar koltuk altındaki kılları bile almıyorlar 🤮 İstisnalar var tabi. Koltuk altında ne var lan kol gibi yüzün gibi derinin olduğu bir bölge işte. Alt tarafı koltuk altı lan mini etek değil.
Cevap sahibi+1 yıl@Silentdeathfactt obsenin tercihin istersen mini etek giy istersen ciplak gez kimse sana karisamaz degil mi cunku o senin ozgurlugun her insan esittir ama bna gore sifir kol giymek ayiptir. Gunah midir bilemem ama esin olursa yakinlarin olursa giy sorun yok ama ben sifir kollu giyipte sokağa cikmam cikmadimda sifir kolu birak bn sokak ortasinda kisa kolu ile gezmedim acik bi kizim ama yapmadim . severim kisa kollu ama herkesin icinde giymek cok tuafima gidiyo. Herk3sin kendi gorusu yaziliyor sana gore dogal bna gore ayip geliyor demeki
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmiyorum bana bu tarz resimler pis gelmiyor aksine rahatlatıyor pürüssüz tüysüz bedenlerin öne çıkıp insanların kötü hissettirilmesi rahatsız ediyor böyle gerçek kusurlu resimler beni rahatlatıyor çünkü bende öyleyim lekelerim var tüylerim var herkesin sorunu var kıldır tüydür lekedir bunlar sorun değil sırf birinin tipi size uymuyor diye yanlış olmuyor hayat toz pembe değil o insanlar istediğini yapar kimse kusursuz olmak zorunda değil kılı tüyü kalmıştır hormonal sorunu vardır ama bunu vurgulayarak ona psikolojik şiddet uygulayamazsınız utandıramazsınız olabilir insanlık halidir erkeklerdede var kıl tüy neden rahatsız olmuyorsunuz kadında görünce ıyh uyh hadi oradan! eski çağlarda hiç tüy alınmıyordu ona bakarsak? eğer sizi fiziksel olarak rahatsız etmiyorsa bir sorun yok bana göre ben normal karşılıyorum sizde öyle karşılayın çiçek sıçmıyoruz.
14 Yorumla- +1 yıl
ama biz eski çağlarda yaşamıyoruz 21. yüzyıldayız 2021in dünyasında
böyle bir çağda taş devri insanı olarak kalmak bir tercih meselesi tabi
koltuk altındaki kıllarda çirkinliktir kızlar her zaman bakımlı olmalı
erkeklerde tabi bakımlı olmak insanın kendi yararınadır başkalarına değil
Cevap sahibi+1 yıl@jelalet insanlar tüylerini kendi belirlemiyor ya da lekelerini sivilcelerini bazen alamıyor kalıyor bu ondan tiksinmek için bir sebep mi? değil? epilasyona parası yetmiyor ama kendide uğraşmak istemiyor kalıyordur öyle anlayışlı olmalıyız ben yadırgamam açıkcası erkeklerde ulu orta dolaşabiliyorsa kadınlarda dolaşabilir tüyleriyle bu şahsi fikrim
- +1 yıl
Allah vergisi zaten herkeste var burdaki mesele imkanı olupta bakımsız olmak
epilasyon pahalıda jilet en ucuz 2 lira veya ağda
normalde hayatta özellikle kadınlarda olmaması gereken şeylerden
vücutta bulunan kıllar tüyler ama var almazsan maymun olursun
erkeklerde var diye sakalda bırak o zaman :D
kıllar vs iğrençliktir özellikle kadınlarda - +1 yıl
leke tamam olabilirde kılları tüyleri alma imkanın varken almıyorsan
bana göre burda görüş yapan çoğu insana göre iğrençliktir bu
isteyen saçı uzatsın isteyen sakal bıraksın isteyen tırnaklarını uzatsın
diyorum ya 21. yüzyılda 2021 yılında taş devri insanı olarak kalmakta bir tercih meselesi
+1 yılBurada kadınlara özel değil erkekler de almasın, iğrenç vs. Diyen kişilerin çoğu sadece kadınlara özel konuşuyor. Aynı koltuk altı kılını hatta daha fazlasını filmlerde aktörlerde görüyoruz. Kimse de laf etmiyor. Konu kadınlar olunca “ama erkekler için de aynısı” diye kendinizi kabullendirmeye çalışıyorsunuz. İnsanların bedenleri üzerinde kimsenin laf söylemeye veya dayatma yapmaya hakkı yok.
40 Yorumla
+1 yılya şimdi hiçkimsenin başka bir insanın bedeni hakkında hükmü yoktur. İsteyen istediği şekilde gezer. Fakat benim şahsi görüşüm , ben kendi koltuk altı kıllarımdan da rahatsız olduğum için lazere gittim şimdi kesin gay misin vs diyenler çıkacak onlara da gay olmadığımı ama olsaydım da bunun kötü bir şey olmadığını açıklamak zorunda kalacağım ama kimse sormadan söyleyeyim mesele bence sadece görüntü değil koltuk her insanda koku yapıyor ve ben kendimde de başkasında da ter kokusundan nefret ederim. Hijyenik bir durum olduğunu düşünmüyorum orada bakteri ürüyor ve bu benim hoşuma gitmiyor ne kendimde ne başkasında. Ama kendi maymun gibi gezip de karşısındaki kadında bir tane tüy gördü diye ortalığı ayağa kaldıranları saçma sapan öğürenleri falan da hiç anlamıyorum. Bence koltuk altını almayan kimsenin bu konuda olumsuz görüş bildirmek gibi bir hakkı yok
00 Yorumla
+1 yılOha iğrenç... mk
- Kanka bide gidip boyatsam diyorum sence kaşlarımla ve saçlarımla aynı renk mi yapsam
Ayy git git knka boyat efsane olur aralara sarı attır, bende brezilya fönü düşüyorummğğğ nasıl olur senceğğğğğğ
İlerde göt kılıda moda olur, hayvan gibi yaşarlar artık. Lazerin bin bir çeşidi çıktı artık sıçmayında yaptırın ya33 Yorumla- +1 yıl
Eksi ver eksi
Koltuk altı kılı olan biri otobüste kolunu kaldırdığında da "moda ağbi yha" derler o zaman. Demek özgürlük ve ya moda kılların alınmamasıymış ha, o zaman
31 Yorumla- +1 yıl
Hahahahah kriz geldi 😂😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılHola,
Saygı duyuyorum. Ayrıca temiz baktıkları sürece sorun olmaz. Tabi Türk toplumunda her şeye tabu ve normlar baskın olduğu için çoğunluk ya linç edecek ya da laf atacaktır. Bu tarz insanlardanda objektiflik beklemek saçma olur zaten. Daha yetiştirirken baslıyorlar o ayıp şu pis..62 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Nurcin3 eig seçilen görüşler ve beğeni sayısı gösteriyor maalesef , makyajı ve kıl kesmeyi bakım zannediyorlar. Hadi bu kısmı geçelim yine bizi ilgilendirmez.😂 Sorunun sorulması dahi komik biri koltuk altı kıllarını almamış aaa ne kadar önemli 400 kişi bunu konuşalım.
Burada “iğrenç” yazanlar eminim 1 aydan fazla bekletiyordur da, neyse
Kimsenin giyimini seçimlerini nasıl yargılama ve karışma hakkımız yoksa, vücudunda kendi isteği dışında gelişen kıllarını alıp almamasına (tamamiyle kendi tercihi) da aynı şekilde kimse karışamaz.20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 768 cevap paylaştı.
+1 yılBunun modayla ilgili olamaz. Nasıl ki kılsız vücut moda değilse bu da olamaz. Ben koltukaltı kılını şahsen ne erkeklere ne xe kadınlara yakıştırıyorum. Tamam alan alsın almayan almasın ama moda denmesin buna. Bu sadece fiziksel görünüş değil biraz da hijyendir bana kalırsa.
20 Yorumla
+1 yılİyice abarttılar artık moda moda diyerek almamız gerekir bence her insanın alması gerekir daha doğrusu hele ki koltuk altı ter salgılandığı için kötü kokar tamam herkes kendine ama başka insanı da rahatsız etmemek gerekir. Ayrıca kötü bir görünüm bence ben olsam öyle rahat edemem
20 YorumlaYa ne modası kız güzellik merkezleri kapalı lazerler hep yarım kaldı seans arasında almak yasak moda diye itelemişler jdjdjdj
53 YorumlaBu aslında moda değil. Farkındalık olması açısından açılan bir tag gibi düşünün. Kadınların da tüylerinden utanmayacağı bir yaşam. Ben de doğru bulmuyorum açıkçası. Bir kere insanda kaşıntı ve ter kokusu yapıyor. Bunun modası da farkındalığı da saçmalıktan başka bir şey değil.
14 Yorumla- +1 yıl
Doğrusu kılın alınan alete göre uzama süresi değişir. Şu pandemi dönemlerinde eminim ki çoğumuz uzayan tüyleri görmezden gelebiliyoruz. Ama ki dışarıya çıkacağımız özellikle de belirli bir ortamın içine gireceğimiz zaman bu durumlarda titiz olunmasını önermekteyim. Ter kokusu ve kıl görüntüsü karşımızdakini bizden uzaklaştırabilir. Özellikle de kötü bir izlenim yaratabilir.
+1 yılModa değil normalleşme bunlar ayıp veya iğrenç değil erkekler almıyorken neden ben gidip ağda acısını çekiyim saçma buna bakım denmiyor hani herkes istediğini yapar herkes iğrenç demiş ne yani siz cidden kışın bacaklarınızı alıyor musun bunlar doğal şeyler
12 Yorumla- +1 yıl
kişisel bakım diye bişi var ya bu kadarsa bokunuuuuu çıkarmayın normallleşmeyle veya erkeklerin almamasıyla ne alakası var kendini neden kıyaslıyorsun erkek almıyor iyi bokkkk yiyor sanki çok mu güzel görünüyor belli sende leş gibi gezen tiplerdensin apış arası kokuyordur bunun kesin midem kalktı yeminle alın burdan yahu 🤮🤮
- +1 yıl
Ya bi kes isteyen alır istemeyen almaz sen kimsin de böyle yorumlar yapabiliyorsun? Kimseye karışma hakkın yok eminim ki kendin öyle kokuyorsundur ve çokta güzel kıyaslarım o almıyorsa bende almam o kimde ayrıcalığı var erkek diye kendini üstün göremezsin sizin gibi geri kafalılar yüzünden ülke gelişmiyor herkes istediğini yapar sen gibi kişiler karışamaz sanki sen çok alıyorsunda gelip burda bana laf yapıyorsun Çok kötüsün
+1 yılHiç yorum yazası halim yokdu bu meseleye ama neden moda olmuş onu söyleyim sanıım Madonna Dua Lipa ile çektirdiyi fotoda Dua Lipanın koltukaltı kılları gözüküyordu hemde bas baya instagramda takip etdigim için görmüşdüm yorumda biraz dalga geçtiler sonra kabullenmişler qaliba
10 YorumlaModa değil de üstüne para verseler öyle duramam moda için pis gezmeye yaşamaya niyetim yok zaten çoğu kişi koyun gibi kim ne yapıyor onlar da yapsin hemen geri kalmasın ben uyumsuz biriyim kimse gibi olmaya niyetim yok pislik olduklarını düşünüyorum başka ne olsun
10 YorumlaArtık her şeyin suyu çıkmaya başladı. Eskiye hep özlem duyuyorum. İnsanların birbirine saygılı olduğu, komşuluğun var olduğu, güvenin ve korkunun az olduğu, sosyal medyanın olmadığı, samimiyetin var olduğu çocukluğumu özlüyorum...
Ülkem, milletim ve kültürüm adına çok üzülüyorum...
Her geçen gün diğerinden daha kötü...
Özlem var geriye, özlem var eskiye!10 YorumlaGenital bölge de kıllı olsun o zaman kokulu-kokulu gezelim oh mis
S*çayım modanıza46 Yorumla- +1 yıl
Gezen var mı ki acaba
- +1 yıl
Kusasim geldi resmenya.
Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. tek kelimeyle iğrenç..
439 Yorumla- +1 yıl
Eksiliyenlerde nasıl bir mide var acaba hemde kızların daha çok eskilemesi ilginç
- +1 yıl
- +1 yıl
@jealet haklısın
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@adrenalin64 ya hala görüş alıyor 1000 bile olur bu saçma salak soru
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında amaç moda değil! İnsanlarda ki algıyı yıkmak. İsteyen istediği gibi yaşayabilmeli ve buna bizim hicbir şekilde karışmaya hakkımız yok. Bize ne zararı var birisinin kendi vücuduna yaptığından ve o şekilde yaşamak istemesinden?
Belli toplum kurallarını aşmıyorlarsa ve hiçbir insana zarar vermiyorlarsa isteyen istediği gibi yaşayabilir. Yorumları okudum da 🤦🏻♀️ Kessinler insanlar artık sesini bir zahmet! Sinir oluyorum kendileri mükemmellermiş gibi başkalarını eleştirenlere 😒15 Yorumla- +1 yıl
bu beden temizligi ile alakalı eger temizlenmezse kötü kokar
Cevap sahibi+1 yıl@melankonik38 Elbette öyle bende asla kendimde ve karşı cinste tercih etmem ama böyle yaşamak isteyen insanlar varsa da bir şey demeye hiçbirimizin hakkı yok! İsteyen toplum kurallarını aşmadığı sürece istediği gibi yaşayabilir.
- +1 yıl
Böyle bir kişinin metroda yanıma oturması ve onun koltuk altı kıllarının kokusuna maruz kalmak istemem açıkçası, isteyen bir başkasının olacağını da sanmıyorum. Kimseye koltuk altı kılını kesmek zorundasın diyemeyiz ama tıpkı yemek yerken çatal, kaşık kullanmak, kütüphanede telefonla konuşmamak gibi bir görgü kuralıdır bu. Eğer bir kişi koltuk altı kılını kesmiyorsa, önce kendisine sonra da çevresine saygısı yoktur bana göre.
Cevap sahibi+1 yıl@nazaksaray 🤷🏼♀️ Benim de tercihim bu yönde tabi ki çok haklısınız. Gerçi koku başka şey. Kişi düzenli banyo yapıp kıllarını yıkayıp kokuyu bertaraf edebilir ve deodorant kullanabilir kişilerin yapması gereken de budur kıllı kıllı gezmek istiyorlarsa toplum kurallarına uymalılar. İşte sonuç aynı şeye denk geldi :Toplum kurallarını ihlal etmedikleri sürece herkes istediği gibi yaşayabilir. 🥰❤
- +1 yıl
Katılıyorum ancak bu havalarda birisi ne kadar yıkanırsa yıkansın dışarıya çıktığı zaman terliyor... Kıllı dokunun daha fazla ve tuzlu, dolayısıyla kokulu terlediği de bilimsel olarak bilinen bir şey. Sonuç malum... Ha eğer gerçekten kimseye bir zararı olmadan yapabilecekse bunu yorum yapamam ama bunun için de en mantıklı çözüm koltuk altına botoks yapmak gibi görünüyor ve bunu yapana kadar kılları kesmek çok daha doğru ve mantıklı bir seçenek.
Güzellik & Bakım konusunda 907 cevap paylaştı. İğrenç ne düşüneceğim.
Herkesin kendi kararı kimseye bir şey demem, fakat görüntü kirliliği resmen.60 YorumlaAfedersin de, skyim öyle modayı. (Çok küfür etmem, siz düşünün artık nasıl dolduysam). Napacaklarını şaşırdılar. Kim ne yapıyorsa yapsın tabi ama, akıl var, fikir var, göz var izan var. Bu nedir aga ya.
20 Yorumla
+1 yılSonunda ve bunu bekliyordum agda acısından kurtulmaz hahahha 😂😂😂
25 Yorumla- +1 yıl
Şaka yapıyorum tabikide modada olsa öyle gezmek iğrenç
- +1 yıl
Bu konuda saygı duyamam koltuk altı erkeklerden bile tiksiniyorum sadece kadına has değil bu
+1 yılTab2 doğal bişi ama kadının da ERKEĞİN DE koltuk6, cinsiyet uzvlerini tıraş etmesi gerekir, gigiyenik ve görüntüsü+koku yapmasıyla rahatsız etmemesi için. Sonuçta hayvan değiliz, şuurumuzla temizliğimizi ve çevremizi düşünmeli Ve Yapmalıyız.
Eskiden olsa "hatta bazıları şimdiye kadar sürdürüyor" anneler kızlarına cinsel uzvünün Dıştemizliğini evlenene kadar yapmamasını öğretirlerdi. okutulmayıp, kendilerine de nesilden nesile böyle öğretildiği <- pardon beyinlerine zorla yeritildiği için :/
Jilet, traş makinesi, lazer gibi her kolay yol olmasına rağmen erkeklerin koltuk6 veya ayıp olmasın ama biyerlerinden ta gödlerine kadar olan uzun qılları almaması normalmış gibi karşılanıyor ama 1 kızın koltuk6nda az biraz tüy çıkmışsa hemen ıy mıy kız dediğin qılsız olur yok seksi olmalı °×°00 Yorumla
+1 yılalmayan erkek gördüğümde bile yüzü fiziği konumu ilgilendirmez anında soğurum
çok çirkin bir görüntü
iki tarafta alsın lütfen50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki cinste alsın lütfen. Koltuk altı kıllarını kimsede sevmiyorum. Bazı erkekler var, göğüs bölgesi falan pürüzsüz ama koltuk altını almamış. Öyle itici bir görüntü ki. İlk başta orayı alsaydın diyesim geliyor.
50 Yorumla
+1 yılYa maalesef ki görüntü olarak hoş durmayan bir şey. Güzellik algısı puruzsuzluk olarak kodlanmış beyinlerimize. Ama düşünüyorum da sırf hoş durmak için güzel durmak için her zaman da kılları alınmış olmak zorunda değiliz ya. Keşke öyle olmasaydı yani keşke zorunlu hissetmeseydik.
32 Yorumla- +1 yıl
Koltuk altı bu ama yani sadece görüntü değil hijyen olarak da önemli. Ter kokar insan
- +1 yıl
@uknownlove Yaz sıcağında tuysuzken de kokuyoruz ama
ıy iğrenç genelde erkek yabancı aktörlerde görüyordum onlarda bile ne kadar güzel fiziği olursa olsun direk iğrenme sebebiyken kızlarda yani düşünmek bile istemiyorum ıyyyyyy
30 YorumlaInsanın kendinden midesi bulanır be rezillik pslik resmen... iyice şaşırdılar
60 Yorumla
+1 yılHerkes nasıl yaşamak istiyorsa öyle yaşamalı, ben almayı tercih ediyorum, almayana da saygı duyarım
60 Yorumla
+1 yılHerkes iğrenç demiş, o zaman kafanızı da kel bırakın. En kalın ve en yoğun kıllar kafada, asıl siz iğrençsiniz. 😃😃 Koltuk altı kılı modasına uyanları destekliyorum. Mor, yeşil, kırmızı rengine boyayanlar da fena feğil. 😃😃
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen çocukken yaşça büyük kuzenim kolunu kaldırınca tshirt den farketmiştim. O zamanlar çocuk olduğum için bir kızın koltuk altı kılı olması çok tuhafıma gitmişti.
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabi sonra o büyük kız kuzenim tarafından tacize bile uğradım. Ama çocuktum
Cevap sahibi+1 yılO ne demek oluyor
Cevap sahibi+1 yılYok istemez. Benim psikolojim yerinde
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlara dayatılan güzellik algılarını yıkıyorlar işte harika bir aktivistlik bence.. Kadınları objeleştiren bu düzene karşı çıkmaları ve moda dayatmalarına uymuyorlar.. Yaşasın Feminist kadınlar..
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBiliyorsunuz ki kadınlar çok cinsiyetçi tavırlara maruz kalıyorlar..
+1 yılAklima direk madonnanin kizi geldi , ben nefret ederim erkekte de kadinda da
14 Yorumla- +1 yıl
Yani ne var sanki her dusta biraz zaman ayirip kesseler
- +1 yıl
Bence pis , birseyleri ispatlamak icin kisisel bakimdan uzaklasmak sacmalik
+1 yılİğrenç ya gerçekten midem kalkıyor. Ne erkek ne kadın tüy bırakmasın arkadaşım bu kendine saygıdır her şeyden önce.
40 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılKesmez kesmez , kime ne? Erkeklerde de var kesmeyen. Kadın erkek eşittir. Kılsiz olmak zorunluluğu kadına özgü şey degildir. Bu algıdan sıyrılmak gerekir.
21 Yorumla- +1 yıl
@MertRich tam bir asalaksın.
İsteyen istediği gibi gezebilir diye düşünüyorum. Kadınlar böyle gezemez diye bir algı var ama yanlış. Ben "kendi vücudum" için "kendi kıllarımdan" rahatsız oluyorsam keserim. Başkasına karışamam
20 Yorumla
+1 yılSaçmalık ya tuvalette çekim yapsalar, sıçtığı şeyi paylaşsalar bile şaşırmam artık cidden.
53 Yorumla- +1 yıl
Onu da yaptılar ki😂
- +1 yıl
kusucam şimdi xd
- +1 yıl
@SosyoPsikopat 😂😂😂😂
Mbgjmbgjjb evrim tablosunu tersine mi ceviriyoruz mmbhjbf
50 Yorumla
+1 yılPisliğin modası olmaz. Onun adı pistir. Moda değil. 3cm tırnakla yemek yiyen kadınların temizliğini sorgulayacak halimde yok. Keyifleri bilir
31 Yorumla
+1 yılModayı kim belirler?
Yarın popo açma moda olsa açacak mıyız? Tabiki hayır
2-3 kendini bilmezin toplumu manipüle etmesini geçtim soru değeri bile taşımamaları gerekiyor.20 YorumlaBen de kadın erkek eşitliğinden yanayım ama bunun yerine erkekler de kıllarını alsın diyorum bu ne yav. Gerçekten kıldan midem bulanıyor kaldırmıyor.
33 Yorumla- +1 yıl
En kötü göstermeyecek kıyafet giysinler aynen
- +1 yıl
Hahaha İyi akşamlar dilerim
Soguk yerlerde , kutuplarda, rusyada ve hakim oldugu ülkelerde genelde koltuk altı kıllarını almazlar. ( MÜSLÜMAN olmayanlar temizlemez) koltuk altının direk böbrekleri etkilediği için almazlar. Ama pis insanlar sonuçta. İstedikleri kadar yıkansınlar. Dinimizin geregi tüm kıllar temizlenmelidir. Batıl olayları yaygınlaştırarak ( duyurarak , koltuk altı kıllarını bırakmalarına seveb olursanız , umarım vebal almazsınız.
10 YorumlaAy evet karşıma çıktı hep internette. Kendi tercihleri ne yapıyorlarsa yapsınlar ama ben böyle bir şey asla yapmam. Hem görüntü açısından çok kötü hem de koku yapar.
10 Yorumla
+1 yılBu aslında bir moda değil kalıplaşmış düşüncelere bir başkaldırış. Beğenirsin beğenmezsin, bu senin ya da sizin kararınız olur. Fakat bir direniş olduğu inkar edilemez.
10 Yorumla
+1 yıl
Şeyden korkuyorum artık yeterince uzatıp örgü falan yaparlar, bir de gölge attırırlar, ya da platin sarısına boyayıp fön de çekebilirler.
“Moda” adı altında daha ne kadar saçmalayabilirler gerçekten merak ediyorum.12 Yorumla- +1 yıl
O kadar ilgilenmiyorum ki...
+1 yılPisligin luzumu yok. Yaz geliyor. Havalar isiniyor. Les gibi kokar. Kendinizi dusunmuyorsaniz. Etrafdakiler icin deodoraant kulllanin Bn erkek halimle buz lazere gidip bakimima dikkat ediyorum.
10 YorumlaŞaşırmıyorum gördüğü herşeyi moda olduğunu düşünebilenler ile doğruyu yanlışı ayırt edebilen insanları birbirinden ayırmak için iyi bir yöntem. Bakımsızlığı moda olarak kimlere inandıracaklar acaba👒
10 Yorumla
+1 yılYa ne salak salak işler moda oluyor ya, ya görüntüyü geçtim hadi o kılı tüyü seviyorsun diyelim ulan onlar koku yapar kokuuuuuu
Pis nalet pasaklılar ya10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 526 cevap paylaştı. Asla sevmem de yapmam da karşı cins için değil müslüman temiz olacak bu iki iki dört yani müslüman temiz olacak sırf karşı cins için olmasına gerek yok kendisi için temiz olacak
10 Yorumla
+1 yılÇok itici, erkeğe bile itici, tutki kadına nasıl itici olmasın..
40 YorumlaHem Tiksinç hemde kisinin vücuduna yaptigi saygısızlık, baska bisey degil
40 YorumlaErkekler de almıyor? İsteyen alır istemeyen almaz, kimseye yargılama hakkı düşmez.
41 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca koku kıldan değil vücut temizliğinin eksik yapılmasından dolayı koku yapar. Yıllardır hep kadınlara güzellik algısı dayatıldı. Korse tak, kıllarını al, zayıf ol, bakımlı ol, estetik yaptır, saçlarına bak, ev kadını ol, kocana eş ol, çocuk bak. Bunun 1 tanesini bile erkekler yapmadığı halde "ıyyy iğrenç" diyemeyenler kadında bir tane kıl gördü mü başlarlar laf salatalığına.
Hiç hoşuma gitmiyor... Erkekler de alsınlar onları da görmeyelim öyle
46 Yorumla- +1 yıl
Zaten aliyoruz
- +1 yıl
Sen bakımlimisin
- +1 yıl
Bakımlı kadın. iyidir evlimisn
+1 yılbanane milletin koltuk altından. isteyen istediğini yapsın. ben tercih etmem o ayrı. ama millete de ne yapması gerektiğini söylemem.
20 Yorumla
+1 yılBöyle moda olmaz olsun iyi ki kendime yakışan moda benim için midesiz misiniz böyle moda mı olur 😔😔
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Milletin kilindan tuyunden bize ne? İsteyen keser, isteyen uzatır örgü yapar.
Aptalligin lüzumu yok.20 Yorumla
+1 yılNe tarafa kusuyoruz 🤢 Nerde pislik bi hareket var moda oluyor ya kendisine gelsin herkes rezillik.. Keyifli günler..
20 YorumlaBen cinsiyet ayırmadan erkek ve kadında da sevmiyorum. O yüzden midem bulanıyor belli bölgeler temiz olmadığında.
21 Yorumla- +1 yıl
Harika
+1 yılorhan gencebay bile deodorant kullanmayı öğretemedi bu millete bi de kıl moda olduysa yandık kokudan
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİğrenç diyenlerin hepsi kendi var oluşunu reddediyor, üstüne üstelik hani Allahın yarattığı hiçbir şeye kötü, iğrenç, ıy denmezdi. Hayırdır herkes dinden mi çıktı😅
36 Yorumla- +1 yıl
Mühtiş yorum 🤪🤪😅
Cevap sahibi+1 yıl@яüүαмsı siz günümüz algı ve dayatmalarıyla hareket eden birinden başka hiçbir anlam ifade etmiyorsunuz. Herkesin tercihlerine saygı duymayı da öğretseler keşke ama türkiyede yaşıyoruz biliyorum merak etmeyin 😉
Cevap sahibi+1 yıl@яüүαмsı asla olayı kişiselleştirme amacım değil ve tüm dinler temizliğe önem verir. Peki tüy kirlilik midir?
- Devamını Gör (475)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat