AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
284Cevap
Doğal birşey. Ama hijyen açısından da alınması gerekiyor
Kıyamet yaklaşıyor işte , Allah sonumuzu iyi etsin inşallah 🤲
Kim diyo moda olmuş diye yazın ter kokusundan geçilmez, öyle bir moda olmaz pis insanlar koltuk altlarını almaz, temiz ve bakımlı insanlar koltuk altlarını alır nokta bunun modası olamaz.
Şu mantığı bir anlamayamadım gitti. Kaşlar kirpikler ve saçlar gür olacak ama başka hiç bir yerde tüy olmayacak bıktırdınız artık kalıplaşmış zihniyetinizden. Milletin koltuk altı da size dert oldu. Ne zaman düzeleceksiniz acaba.
Uğraşmaktan yoruldukları için moda yapmaya karar vermişler 😂
Peki kötü değilmi
Kötü
Nasıl olmalı Peki
Temizlik imandan gelir alınmalı sen niye bukadar merak ettin görüşümü 🤣
Merak ettim ya
Türk kızlarının zaten senelerdir uyduğu bir moda bu, bizden çalmışlar :P
İnsanların koltuk altlarındaki kıla karışacak haddi kendimde bulamıyorum
Benim koltuk altım pürüzsüz tertemiz miss gibi diğer insanlar beni ilgilendirmiyor
kendini övenler hep kusurludur diger insanlar derken
Kıskanma kardeşim gel bak istersen tertemiz bembeyaz
Yıkanmayı sevmiyorum demiyor da koltuk altı kılları moda olmuş diyor. Koltuk altında kıl biriktiren kişinin yemekleri yenmez zehirler adamı. İğrenç insanlar
şahsen ben böyle çıkmam sokağa ama herkesin kendi vücudu istemiyorsa almasın yani beni ilgilendirmiyor rahatsız da etmiyor hayatımda ilk kez tüy görmüyorum sonuçta.
durumu yoktur falan anlarım yine de ama zengin ve ünlüsün yani niye böyle geziyon valla bende o kadar para olsa ilk işim epilasyon olur şimdi yalan olmasın kdşwmdşwjdls
Moda değil de moda gibi gösteriyorlar. Duyan var yapan yok yani. Az bucuk kıl olması sağlıklı. Tertemiz olunca da sağlıklı olmuyor yani. Buradan bizim cimcime kızlara duyurulur :)
çok kötü görünür koltuk altındaki kıllar kızlarda da erkeklerde de bu neyin modası ben sosyal medyada hiç böyle fotoğraf görmedim
moda değil tembellik çirkinlik :D
erkeklerde de var diyenler var evet herkeste olabilir var zaten
Allah vergisi bir şey ama bakımlı olmakta insanın kendi yararınadır
çirkin bakımsız tembel anormal insanların modası olur evet
Helal olsun 👋👋
TikTok çeken kızdan pek bir şey beklemediğim için, kesmemesine şaşırmadım. Sonuçta onun için bile beyin lazım...
Her iki cins içinde iğrenç ben bile bazı kızlardan daha temizimdir
Pis mikrop olan koltuk altını öyle kıllar bırakır kesmez
Koku ve görüntü açısından hoş olmadığını düşünüyorum
Ama isteyen istediğini yapsın
Bilmem çevremde yok ama demekki temiz bakıyorlar
Moda diyerekten bunu yapanlar benden uzak Allaha yakın olsunlar. Tek kelimeyle iğrenç..
cook tatlısın
Ben modaya uymam, kendi modamı yaratırım ancak aklı selim insanın da böyle modaya uyacağını sanmıyorum. Erkeklerde bile iğrenç duruyor. Pasaklı olmak moda olmamalı.
Bence koltuk altı fetişi olan biri bunu piyasaya moda olarak sundu.
Bu nasıl bir davranış bozukluğudur. İnsan temiz olmalı kadın daha temiz olmalı.
Koltuk altı kılları modaymış yok devenin nal tabanı
Yahu bu nasıl bir görüntü herseyden geçtim kokar kokarrrrr pis pis ogggggg🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Ne modası ya. İğrençliklerine bahane bulmaktan başka bir şey değil..
Ben hep derim ki, gerçekten bazı insanların hayvan olması gerekiyormuş,
Bazı hayvanların da insan olması gerekiyormuş.
Kendilerinden tiksindirnek için elinden geleni yapıyorlar bu iki ayaklı hayvanlar.
İğrençlik ne zaman moda olmuş? Hayretle seyrediyorum.. İnsanlar artık kafayı yemiş sanıyorum, saçma saçma pislik şeyleri moda yapar hale gelmişler.
Herkes, kadın erkek farketmez, temiz olmali.. bunlar özgürlük filan değil, pis..
Erkekler yapınca ıyy demeyenler kadın yapınca iğrenmeye başlamış bakıyorum.
(Her cinsiyet koltuk altını almalı bence kötü koku yapıyor.)
Duş al ve koltuk altını kurula Deotak sür kokmaz
@linkerboy1991 Kokar kısa sürede eksi haline döner en iyisi almak kesin çözüm hem alırsan daha az terlersin.
Koltuk altı kıllarını almak gerek kesinlikle
70 ve 80'li yılların kadınları da koltuk altı ve diğer bölge kılları konusunda tembeldi ya da moda öyleydi. Şimdi eskiye dönülmüş ama bence çok kötü.
Hemen deneyelim😁
Renkleri unutma
Kadınlar da erkekler de almalı, iki taraf da insan. Hem kötü gözüküyor hem de hijyenik değil. Kadınlıkla erkeklikle alakası yok herkesle alakası var.
Pislikten ve kokudan başka bir şey değil modasının içine ediyim
Rezilliğin iğrençligin paspalligin adı ne zaman moda olmuş
Bana seksi geliyor. Erkek arkadaşım koltuk altı kıllarını almamasına rağmen asla ter kokmuyordu.
Türk değildi tabii bunu da belirteyim
kıl ile seks bence çok kötü görünüyor asla kıllı bir bayanla ilişkiye girmem
@melankonik38 O senin anlayışın, bana da hiç kılsız tüysüz erkek de kadın da doğal gelmiyor. Doğal çok seksi benim için
dogallıgı bende severim ancak temizlik ve hijyen olmazsa olmazımdır
@melankonik38 Temizlik ve hijyen başka bir şey, kafamızın üzerinde de kıllar var. Terliyoruz ama kokmuyorlar. Her gün duş alacak kadar hijyenik olursan kılların kokmaz. Sonuçta terleyen koltuk altı, kılsız da kokar, kıllı da. :D
zaten bu yabancıların pokuda güzel kokuyo dimi :d
@Eko-nomist :D haha aradığım yorum vallahi :D Haklısın kardeşim tamam susuyorum ben artık :D
Döt kili nezaman moda olacak? Milletce moda ikonu oluruz
Buarada igrenc bisey koltukalti.. Umadim gelmeden gider bu moda
Pis cenabetler dinimiz böyle emretmez sakal bıyık harici kıl iğrenç durur
Böyle bir şey yok Ceren Yaldız ve Cemre Solmaz kesiyorlar. ddd
Belki ağda yapıyorlardır nerden biliyosunuz? Kılların ağdaya gelmesi için en az 2 hafta beklemek grk
Dikkat ettiniz mi moda diye hayatı değiştiriyor yavaş yavaş en pis şeyleri moda olmaya başlıyor
Beyinleri kokuşmuştu kullanmaya kullanmaya şimdi bedenleri de kokuşacak 🤮
Nasıl rahatlarsa öyle takılsınlar banyo yapsınlar yeter
Yahu kılları alma modası bile şurda kaç yıldır var allah aşkına eski insanlar kıllarını mı alıyordu çok ilginç yorumlar var valla 😂😂
Bu modaya hiçbir güç beni uyduramaz😂
Bazı kişiler özgürlük falan yazmış , tabiki kişeye karışamzsın her birey özgür isterse kotluk altına gelin topuzu yapsın banane, ben tercih etmiyorum temiz bulmuyorum.
Bu tarz şeyler özgürlüğe girmesin lütfen Ya
İnsan o şekilde pis de kokar yanında ki bundan rahatsız olursa hakkına bile girmis olur
Tiksinme sebebi bence. İğrençlik. Bildiğim Yahudiler kesmez
kokarsıın bi kere ya hadi bacakları falan anlarım da kolltuk altı kılı saçma yani uzatmak
O ne öyle sürülmemiş tarla gibi. Fotoğrafı görünce elimdeki çay döküldü guzum
ıyyyyyggg bence çok iğrenç insanlar iyice sapıttı
Saygı duyurux
İğrenç bir dırum kesinlikle, bikini bölgesini düşünsene birde ay aman aman @harleyguinn23
Herkesin kendi hayatı kesmek zorunda değiller
Kimseye karışmadik özgür dunya
Bende karıştın demedim ki :/
Aslın da çok az yeni yeni çıkan her zaman hoşuma gitmiştir
İrendim Yine ya Bu ne pislik Birşey Moda Ayagına O zaman Kızlar Bıyıkta yapsın
Yıllar öncenin olayı btw. Bir şey düşünmüyorum isteyen almaz bana ne milletin kılından.
Ne kadar iğrenç ya. Koku da yapar o. Aman benden uzak dursun.
Yılmaz Güney'in dediği gibi ; "bizim parasızlıktan kesemediğimiz sakalımız gençlere moda olmuş"
Bu moda haline gelirse kimse uymasın lütfen tüy demek pislik hele koltuk altında
Korkunç bir filmden mi esinlenmişler orda da garez koltukalti kıllarını tarakla tariyordu :)
Herşey koltuk altlarını görene kadardı bebeq rezil rüsva ederim valla herkeze heryerde anlatmazsam...
Allah belani versin diyorum o kadar
Bana neden diyorsun
Sana değil dostum o kızlara
Koltuk altı kılı almayan kızlara bu lafım özür dilerim:)
Ok tamama
Bu kadarda iğrençleşmeyelim ya
Siz kafayı yemişsiniz..
Biz yemedik yapanları soyledik
Yapanlara soyluyorum zaten hanimefendi
Kim ne yapıyorsa yapsın karışamam bence kötü gözüküyor ben bırakmam açıkçası moda haline gelmesi de saçma geldi gözüme
Benim sarı renk çıktığı için pek fark edilmiyor. Ama yakın arkadaşlarım da çevremde vs. De görsem pek hoşuma gitmez ama çok da sorın değil