Kaş alanlara inat Frida gibi bitişik kaşlarla ünlenmek ister miydiniz?

Çok büyük saçmalık bu bir bakım o zmn bacaklarımızı da almayalım erkek gibi olalım? Estetik makyaj bunlar bakım değil bari bu güzellik algısına bi cevap verseler Frida gibi daha başkaları ama ben bunu doğru bulmuyorum bu bir bakım
Büyük saçmalamışsınız. Güzellik algısına neye göre karar veriyorsunuz. Kimseyi kaşlarını almadığı, kıllı olduğu, veya sizce "güzellik" olarak görülen biçime uymadığı için yargılamaya hakkınız yok. Fiziksel kusurlarımız, ya da "bakımsızlığımızdan" daha önemli şeyler var. Mesela insanları gereksiz şeylere göre yargılamamak.
İnsanın kendine bakması aynı zamanda kendine saygı göstermesidir alınmaya gerek duyulmayan kaşlarda var ama bu şekilde değil evet güzellik algısı var kalkık burun cateye keskin yüz hatları faceapp cilt kısacası estetik ve makyaj bu bakım değil güzelliktir sen istediğini yap istersen ağda yapma bacakların o şekilde denize gir beni ilgilendirmez beni görüşüm de seni alakadar etmez anlayabiliyorsundur umarım
Evet görüşün beni ilgilendirmez, bu kadar kişi arasında sana yazma sebebim aşağılayıcı yorumundu.
Sana göre
Cevap
27Cevap
Kezban filan derler. Aman yok milletin diline düşeceğimize ünsüz kalalım.
Neden böyle aptalca bir inat içerisine gireyim ki alan alır almayanın keyfine kalmış...
Kahlo asla bu tür fiziksel özelliklerle ilgi çekmedi zamanın ötesindeki düşünce şekli, hayata bakışı ve sanatı ile ön plandaydı. Onu kaşları ile ilgi çekiyor sananlar kendisi hakkında zerre bilgi sahibi olmayanlar. Frida; babası erkek evlat isteidği için kaş ve bıyıklarını almadı🙂 olayın Aslı budur !!
Kaşlarımı almıyorum zaten ama böyle gür kaşlarım olmadığı için fark edilmiyor. Kezban diyenlere inat isterdim sanırım. Bizim millet biri kendi istediği gibi hareket etmeyince hemen kötülemek için lakap takıyor. Size kötü bir haberim var herkes sizin istediğiniz gibi olmayacak ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz :D
frida bitişik kaşla ön plana çıkmadı, yaptığı işlerle çıktı. ve işine ve kişiliğine olan saygı var. baya hızlı yaşadı hanfendi ama olsun:D kimse kalkıp kaşın bitişik diye saygısızlık yapmaz. yapanın gram beyni yok zaten.
Birazdan kafa çıkacak ve uçacak kaşlar. Ama bil bakalım yanımda ne eksik?
Simit...
Otobüsde bir keresinde, çok güzel bir kız görmüştüm, aslında otobüs de etrafıma hiç bakmam, sokaktayken bile dklykdk Ama yine de dikkatimi çekti, kaşları Frida gibiydi – ayrı bir hava katmıştı ve beğendim
Bitişik kaşlar benim için hijyen açısından çok da uygunsuz değil bu yüzden dayanılabilir, ama yapım gereği kaşlarım çok büyük olmadığı için bu imkansız gibi.
Yok ya frida'nın bir şeylerini vs okudum da bu kadında ilgimi çeken bir şey de yok kaşları da iğrenç. Linç yiyecem hissettim.
Bu istekle oluşan bişi değil, bazı insanlar tüm tabulara karşı gelecek karşısında durucak cesarete sahiptir.
Frida bu kadının aşk mektubu vardı.
Aslın da Hayatına baktığım da çağımız kadınları ile aynı
Evet cok dramatik
Diego ve Fidan nın yaşamış oldukları aslın da dramatik değil.
Hatalarla dolu çarpık bir ilişki
Günümüz de gördüğümüz Kadın Erkek ilişkisinin en açık anlamda ki bir yansıması
Diego ve Frida isteseler di Hayat boyunca Bir birlerine sadık olabilirdiler Ama onlar bir şeye ait olmamayı tercih etiler bana göre böyle 🤔
Özel hayatlarında ihanet ve secimleriyle ilgilenmiyorm ama frida bir sanatcıydı ve saglk sorunları vardı bacagının kesilmesi gecirdigi kaza filan bunlar dramatik
Evet frida filmini izlemeni öneriyorm
Biyografi kitabını okumustm kitaba baglı kalarak cekmisler
Hola,
Kaşım bu derece çıkmıyor ben çıkması için yağ kullanıyorum.
Frida kahlonun ünlü olmasını sağlayan şey yaşantısı ve sözleri vs değil miydi?
Ben kaşlarımı hiç almıyorum mesela sana gostermemi istermisin 🙈
Benim çıkmıyor zaten. Tam tersine arttırmak için serum kullanıyorum 😅
Ben bitişik kaşardan da sorgulanamaz derecede nefret ediyorum nefffreeeeett.
Yok ya almayan almaz da ben rahat edebilecegimi sanmiyorum
Kaşım çok az zaten istesemde bitişik olamaz. Sarışın olduğum için boyamasam yok gibi. 😀
Bende o potansiyel var kendisinden daha gür birleşik kaşlarım var şükür ki alıyorum
Şahsen ben pek hoş bulmuyorum kaşlarımı alıyorum ama almayandan da bana ne?
En İyi Cevap