Aslan başı saç modelleri eskiden çok popülermiş. İzlediğim dizilerden ve ailemin gençlik resimlerine baktığımda gördüğüm bir model. Aslan başı saç kesimi yaptırmazdım ama bence çok güzel duruyor. Aslan başı saç nostalji kokuyor resmen. :)
Aslan başı saç modelleri kimlere yakışır?
aslan başı saç
Aslan başı saç kesim modelleri kalın telli ve hafif dalgalı saçlılara çok yakışacak modellerden. Aslan başı saç kesimi saçı olduğundan daha gür ve hacimli gösterir. Ayrıca aslan başı saç modeli kulak kepçesi gibi sorunları gizlemek için birebir modeldir.
Aslan başı saç kesimi nasıl yapılır?
Aslan başı saç modelini yapmak zor olmasa da biraz pratik isteyebilir. Saçların uç kısımları yoğunlaştırılıyor. Boyun ve göz kısımları hacimli hale getiriliyor. Yani saçlar tepeden ve arkadan katlı kesim ile daha hacimli görünmesi sağlanıyor. Katlı kesimi kuaför yardımı ile yaptırmak mümkün. Belki denemek isteyen olur.
Öyle modanın ne diyim insan moda diye yakışmayan birşeyi nasıl yaptırır, giyer anlamıyorum. Ben hiç modaya bakmam ne yakışıyorsa onu yaptırırım, giyerim ya isterse 80ler tarzı eski moda olsun ne fark eder.
En İyi Cevaplar