Kendimi Nasıl Değiştirip Güzellestirebilirim?

Herkese selam! 18 yasindayim ve kendimi değiştirmek 3 ayda güzelleştirmek eski tanıdığım biriyle karşılaşınca "betüle bak amma değişmiş çok güzel olmuş" kız dedirtmek istiyorum. Ben fiziksel özelliklerimi yazayım bu konulardan anlayan varsa ne yapabilirim fikir verirse sevinirim😊 Boyum 1.67 kilom 49 göğuslerim yok denecek kadar az en bedeni düşük sutyen bile bol geliyor (annem bunu kiloya bağlıyor ama yemek yemekten nefret ediyorum bu yüzden asla kilo alamiyorum), gobegim yok ama karin kasim da yok kalç * da aynı şekilde ne çok iyi ne çok kötü, duruş olarak hafif postür bozuklugum var spor yapmıyorum. Saçım omuzlarımdan bir karış aşağıda ve kızıla boyalı şekil olarak düz. Kahverengi kaş ve gözlüyüm, burnum yüzüme göre biraz geniş ama diğer kısımlarda çok da bir kusur yok yüz şeklim daha yuvarlakımsı. Eskiden çok sivilce problemim vardı roaccutane kullandım geçmişlerdi ancak bu sıralar hafif yeniden cikmaya başladılar ve sivilce izlerim de duruyor makyajsız asla dışarı çıkamıyorum. Sizce kendimi değiştirmek için neler yapabilirim?
Kendimi Nasıl Değiştirip Güzellestirebilirim?