Öncelikle daha da güzelleşmek istiyorum nasıl değişebilirim kilo almaya çalışıyorum saçlarımı uzatacağım yüz bakımları yapıyorum başka ne yapmalıyım
3 ay
Öncelikle daha da güzelleşmek istiyorum nasıl değişebilirim kilo almaya çalışıyorum saçlarımı uzatacağım yüz bakımları yapıyorum başka ne yapmalıyım
Hafif spor yapın, beslenmenize dikkat edin, yüzünüze her şeyi sürmeyin, doğal bakımlar yapın. Kişisel temizliğe özen gösterin. Üstüne bir de nazik bin hanımefendi olursanız şirinleri bile görebilirsiniz sjsjsjsö. Şaka şaka böyle olursanız çok dikkat çekersiniz
küfürü nasıl bırakabilirim:/
Ağzınıza kürekle vurun
Oje 💅 sür, Saç rengini değiştir. Her gün maskara sür. dudaklar 👄 ince ise dudak dolgusunu abartı olmayacak şekilde yaptır. Saçlar kıvırcık veya fönlü olsun daima.
Güzel kızım merhaba 💖 Şu an zaten kendine yatırım yapman en büyük güzellik, onu söyleyeyim 💅🏻
Kilo almaya çalışıyorsan düzenli ve dengeli beslenmeye odaklan, protein ve sağlıklı yağları artır, hafif spor ekle ki vücudun şekillensin. Saç uzatırken kırık aldır, besleyici bakım yap. Cildin için güneş kremi, düzenli temizlik ve nemlendirme şart 🌞✨
Bir de duruş, yürüyüş, gülüş, bakış… Öz güvenini büyüt, işte en büyük değişim orada oluyor bebeğim 💘
Cevap
3Cevap
Fiziksel görünüşünüzü tarif edebilir misiniz ona göre yardımcı olalım😊
saçlar siyah ten rengi beyazdan 1 tık koyu gözler kahverengi boy 1.58 kilo 47
Nasıl görünmeyi seviyorsun yani giyim tarzına göre kilo önemli
Giyim kuşamını felan değiştirebilirsin
giyim tarzım güzel
Makyaj yapıyor musun peki
Fotonu görmeden yorumlayamam
Kıyafetine önem verebilirsin
önem veriyorum güzel güzel kombinler yapmaya çalışıyorum
Makyaj