isterse dünya güzeli olsun kanka sohbet ettikten sonra salak olduğunu anlayınca hemen soğuyorum. genelde bu hep böyle oldu hayatımda. güzelliğinden etkilenip konusuyorum ama salak çıkınca çirkin geliyor bana. zeka, evet zekanin üstünde hiçbir güç yok bunu çok iyi anladım
Dolgun gögüs ince bel dolgun kalça ince bacak kibar el ve ayak tatlış ve güzel bir yüz buğlu bakan gözler kimisi uzun saç kimisi marjinal saç dolgun ama doğal dudaklar ama küçük bir ağız seksi ve tatlı bir gülüş erkekler in genel olarak hayalindeki kadın budur gibi geliyor.
Güzel uzun bakımlı saçlar dolgun dudaklar iri gözler fındık burun avucu dolduracak kadar olan göğüsler ince bel şekilli dik kalçalar sütun gibi bacaklar 1.60 yukarısı boy ✋
Herkes kalça der ama ben enteresan şekilde ben saçlarına ve bakımlı olmasına tav oluyorum gerçekten, saçlarıyla bir kadın beni kendine çok rahat çekebilir, saçlarıyla uğraşırken bile çok çekiciler bence
Sarı saç, mavi göz, bembeyaz ten, 1,70 boy, uzun bacaklar, 90 ölçü meme, 50 ölçü bel, 95 ölçü popo. Ama biz normal tipli kızlar olarak dışlıyoruz artık böyle erkekleri 😊💫
Makyajlı, havalı kızlara bakıyorlar. Zayıf seven var, baliketli seven de var niye yorumlarda sadece balık etli demişler 😂 Sanki pazardan lüfer, palamut seçiyoruz 😂
Elbise çok tatlı gadası ya onu alsak olmuyor mu sadece, giymeyeceğim tabiki ama bir köşede vitrin mankeni koyarsam evin hoş durur. Sanatsal zerafet katar