Kadınlar erkeklerin en çok hangi fiziksel özelliklerine tav oluyor?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Kadınlar erkeklerin en çok hangi fiziksel özelliklerine tav oluyor?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Uzun boylu ve kaslı severler genelde. zaten kadınların çoğu erkeklerin tipine bakıp öyle seçiyor yani karaktere kimse bakmazlar. Uzun boylu ve iyi proporsiyonlara sahip erkekler çekici bulunabilir. Kaslı veya atletik bir vücut yapısı da ilgi çekebilir kızlara göre, ya da Anlamlı veya derin bir bakış, gözlerin renkleri ve ifadeler kadınların dikkatini çekebilir. çok nadir kızlarda Kendine güvenen bir duruş ve davranış, çekici bulunabilir. Kendine güvenen erkekler genellikle ilgi çeker.
Ortalıkta PERFECT BOY yoksa PRETTY BOY yüz hatlarına, uzun boyuna, yüksek kas kütlesine, büyük ve kalın penise.
PLOS One Dergisi'nde 2 yıl önce yayımlanan, New York ve Kaliforniya üniversitelerinin ortaklaşa yaptığı araştırma sonuçlarına göre kadınlar, uzun ve kısa vadeli cinsel ilişkilerinde, ortalama ölçülerden daha uzun ve kalın penis boyunu tercih ediyor.
Posttaki erkek bütün kızlar tarafından tercih edilir. Reddedilmesini imkansızdır.
Rica ederim
Gözler önemli jest ve mimikleri bide bı tık kas olursa fena olmaz
Cevap
2Cevap
erkekte bence boy çok önemli. uzun olduğu zaman kendini gösterir erkek. kişiye göre değişir ancak yağlı vücudu olmaması benim tercihim
Gözlerine.
Bakışlar gülümseme atletik yapı uzun boy koku
Damarlı kollar Küçük eller ve beyaz ten
Geniş omuz
Omuzlar göğüsler karın sırt bacak kalça bel :)
Ellerine düşüyorum ben
*nis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?