+1 yılBoşver karşına çok çok daha iyileri çıkacak eminim ki. Bende morbid obezlerden hoşlaniyorum en az 150 kilo olanlardan. Kimi anorexia sever, kimi zayıf sever, kimi ideal kilosunda sever, kimi balık etli sever, kimi baya kilolu obez sever kimi de aynı ben gibi en az 150 kilo olan morbid obezleri sever. Takma kafaya Allahın bi bildiği var ki o sana nasip olmadı. Emin ol Allah karşına en iyisini çıkaracak. l sen yeterki dua et ve ondan iste emin ol sana en iyisini nasip edecektir. Bende hayalimdeki kişiye kavuşacağıma inanıyorum hep Allaha dua ediyorum. İnşallah kavuşacam ama sabretmek lazım. Sabır en önemli şey.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Zayıfları kimse beğenmiyor senin yanlışın var. Özgüvenini kırmasın o da boşuna. Balık etli kızlar daha çok tercih ediliyor. Gitsin kendine zayıf bulsun o zaman kapı orada de. Beni görünüşüm için sevecek adama ben adam demem. Öyle seven de sevmesin
40 Yorumla
sen değişinci mi sevecekmiş seni, ne iğrenç bişey.. tamam hani fazla kilon varsa, sağlığına dikkat etmeni istiyosa güzel bi şekilde seni destekler.
ben balık etlilerden yanayım, zayıfın neresine özeniyolarsaa43 Yorumla
Soran+1 yılErgen ondan zayıf beğeniyor
+1 yılBende balık etliyim sevgilim bana bayılıyor valla erkekler en çok balık etli sever ayrıca seven insan dış görünüşe bakmaz bunu unutma yani ondan vazgeç derim..
51 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
+1 yılSen zayifsin zaten beş kiloya kilo demem ben , boşuna üzme kendini. Onunla bir yola girilmezmis zaten kurtulduğuna sevin
65 Yorumla- +1 yıl
Hayırdır ne diye eksilediniz 😂 sanki yanlış bir şey dedim
- +1 yıl
Anoreksiyali biri eksiledi herhalde
- +1 yıl
jsdhsakjfnaskjf anoreksiyalı biri adnaskmndas ay asfsaf olabilir
- +1 yıl
@çikolataçikilop daha da gül bu kadar gülmek az gelmiş
- +1 yıl
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahaahhahahahahahahahahahahahahahahahhhhhhhhhhhhahahahahahahahhaahahahahahahhahaaahahahahahahahahahahahahahahahahhahaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı. Karakterliler varken hergün birinin arabasinda altında olan evleniyor. Güzel kızlar varken çirkinler gidiyor. Kendi ayakları üstünde duran güçlü kadınlar varken erkeğin tüm maaşını kargolara harcayan ac gözlüler tercih ediliyor. Bütün bunlar varken senin durum gayet normal
30 Yorumla
+1 yılbenimkide zayıf sevmiyo balık etli olmamı istemişti aha nazar değdi işte kilo aldım, diyo böyle daha güzel oldun daha çok beğeniyorum seni xd, e ben beğenmiyorum onu napcaz 🤣
31 Yorumla- +1 yıl
neyse şaka bi yana insan sevdiğini olduğu gibi kabul eder zayıf ya da şişman fark etmez
zayıfla sende knk. bende zayıf seviyorum daha güzel geliyor
12 Yorumla
Soran+1 yılKilo vermek kolay mı Söylemesi kolay
Balık etli kızlar bal kaymaktır. Takma dua et ki öyle biriyle olmamışsın sonrası daha kötü olabilirdi senin için böyle düşün. Kendin için zayıfla ve kilo al. İnsanlar zaten bi şeyin kıymetini bilmez o yüzden üzülme.
10 YorumlaBu bir hatadır balık etlileri sevmemek hor görmek yanlış ve günahtır
Anlayış ve sevgi olduktan sonra zayıf balık şişman hiç farketmez sende üzme kendini ilerde birgün fiziğinden hoşlanan bi sevgilin olur10 Yorumla
+1 yılSen niye üzülüyorsun. Genelde şişko, kel tipsiz erkekler zayıf , sıska ve küçük memeli kızlardan hoşlanıyor. Yakışıklı, zayıf , uzun boylu erkekler, balık etli ve iri memeli kızları seviyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
+1 yılBırak onu sana hayır gelmezmiş ondan, ayrıca bu kişiden kişiye değişiyor ben de balık etli severim mesela, başkası da zayıf sevebilir ama denk gelmiş :/
10 YorumlaÜzücü. Seni kilon için seviyorsa çok üzücü. Bende sevgilimde birşeyler beğenmeyebilirim. Ama onu bu sebepten üzmem. Bende zayıf severim ama balıketli sevgilim oldu. Kendini sev derim
10 YorumlaTatlım seni sen olduğun çin sevmeyen kimseye değil kalbini bokunu bile verme olurmu unutma sen olduğun gibi kıymetlisin özelsin çiçeğim🌸😊
20 Yorumlaİsteyen istediğini beğenebilir. Sende balıketli beğenen birini bul
30 Yorumla
+1 yılZayıf daha iyi cünkü ama o zaman senle niye sevgili olmus karaktersiz yaa
33 Yorumla- +1 yıl
Sevgilisi icin dedim
+1 yılDiziler yüzünden ama seni olduğun gibi sevmeyen biri için kendini üzmeye değmez. Yarın birgün hamilelik geçirince nolcak?
10 YorumlaBalık etli kızlar daha çok ilgi görüyor bence bende balık etli hafif göbekli seviyorum hoşuma gidiyor
10 Yorumla
+1 yılbenim klasmanım balık etli... ama sen balık etli derken solomon balığı diyorsan, ayıbalığı diyorsan o kadar da değil.
10 YorumlaBalıketli ve zayıf arası bence en güzeli ama insanlar nasıl mutluysa öyle olsun artık bi salın
20 YorumlaBiri beğensin diye yoksun sen bu dünyada. Kendi kendini sev.
20 YorumlaBence her ikisi de güzel. Önemli olan kalp güzelliğidir.
10 Yorumla
+1 yılTürk erkeginin zevki balık etli hatun seninkinin fabrika ayarları bozulmuş 😉
10 Yorumla
+1 yılBence hafif balık etli çok harika olur benim icin öyle
11 Yorumla- +1 yıl
Dert etme yüzün gülsün bence böyle daha güzelsin dünya güzeli
Sen onun için değişmek zorunda değilsin ki. Her insan farklıdır kimisine Zayıf yakışır kimine kilolu takma zaten seven her türlü sever böyle bahane yapmaz
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de baliketliyim ve kimse beni sevmiyor.😭😭 Neden beni sevmedin aylarımi, günlerimi verdiğim adam?
10 Yorumla
+1 yılZayıf kız "ya balık etli seviliyor" diye dert yanar balık etli kız da "zayıf seviliyor" diye. Asıl sorun sizin memnuniyetsizliğiniz. Sizi beğenmeyene vurun tekmeyi.
00 Yorumla
+1 yılBalık etlileri ağzinin tadını bilenler beğenir sadece. O çocuk daha
12 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk değil beyin olarak gelişmemiş
- +1 yıl
Ben de onu kastettim
- Güzellik & Bakım konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılZayıf kızlar çekici ve fiziği düzgün durdukları için olabilir mi acaba 😃
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKalın bacak moda olsun 😂 çünkü incelmiyo
90 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğini değiştirip balık etli seven birini seversen sorun sandığın bu şey tamamen düzelir 😀
20 Yorumla
+1 yılBoyum 1 70 kilom 50 beni görenler zürafa diyo bazen diyorum ki keşke boyum kısa olsaydı da kimse böyle demeseydi demekki orta boylu kızlarıda üzüyorlar be
21 Yorumla- +1 yıl
Nede olsa herkesin zevki farklı size çok yanlış kişiler denk gelmiş :(. Ama üzmeyin kendinizi elbet bir gün Allah doğru kişiyi çıkaracaktır karşınıza :)
+1 yılBalık Etli kızlar Manyak güzeldir ( Bir de Minyon İse üff) Haa benim hiç sevgilim olmadı ama olsaydı Minyon ve balık etli birini seçerdim
01 Yorumla- +1 yıl
Lan bakıyorum burda hep benim hayalimdeki kızlar beni sevmiyorlar falan diyorlar lan bu nasıl şans benim karşıma çıkmıyorlar da başkalarının karşısına çıkıp kalpleri kırılıyor
+1 yılşimdi 5 kilo ilerde olur 55 kilo adam mantıklı davran mış da mesele sadece kg mı sence o bana kalırsa sadece bir mana olmuş zaten gitcekmiş o
00 Yorumla
+1 yılDemekki o kadar sevmiyormuş,
Dert etmeyiniz o nedenle...
İnsan birlikte koşmaya çıkar, yine çözülür, ne sanki 5 kg... 1 aylık mevzu.00 Yorumla
+1 yılZayıfı yönetmek daha rahat kendini tatmin ediyor sun kucağa alıp gezdir evde 😂 balık etli penis yok oluyor görüntü olarakta boktsn bence onyüxdrn
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 437 cevap paylaştı.
+1 yılYa ben aşırı baliketli seviyorum obez denilecek ölçüde de olabilir:)
Sen daha önce sormuş muydun bu soruyu02 Yorumla
Soran+1 yılSormadım
- +1 yıl
Yorumum sen mi siliyon
+1 yılEvet doğru. Bende zayıf tercih ederim. Sebebi onlardan daha çok etkilenmeyim. Fiziksel olarak
11 Yorumla- +1 yıl
Ama balık etlileride seven çoxdur. Önemlisi vucut deyil lalpdir. Cinsellik için arzulanma İle için arzulanan ol
Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Onlar daha sexy :))

00 YorumlaKim demiş balık etli kilolu tercih edilmez diye benim favorim balık ve kilou kadınlar sevgilin dediğin maldan anlamına aptal
00 Yorumla
+1 yılArtık eskisi gibi değil dış görünüşe önem çok verilmeye başlandı
10 Yorumla
+1 yıltam aksine benim istediğim balık etli bayan arkadaşlardır bana daha çekici geliyorlar , gerçi herkeste farklılık olabilir bu konuda ama bu benim hoşlanma meselemdir bu
10 Yorumla
+1 yılVallaha ben her türlü severim yok böyle olsun yok şöyle olsun demem
10 Yorumla
+1 yılneden edilmesin bence kalp güzelliği ön planda olmalı dış görünüş gelip gecici
20 Yorumla
+1 yılO seni kaybetmiş. Oysa kadınsılığın ve sexiliğin ne demek olduğunu bilseydi mum olurdu sana
00 Yorumla
+1 yılSeni 5 kilo icin begenmeyenin mk ben. Bunu nden kafana takiyorsunki
00 Yorumlatercih meselesi kimi sarışın kimi esmer sever misali kg veya balık etli oldun diye sanmıyorum
00 YorumlaKarşındaki kişinin beğenmesi ile alakalı ben zayıfım
00 YorumlaBalık et ne ya fazla kilodan başka bisey değil kadın dediğin bakımlı olur
00 Yorumla
+1 yılMalesef seçme şansımız olmuyor yoksa zayıf biriyle kim isterdi evlenmek
00 YorumlaÇok seviyorsan zayıflamayı dene. Yok eğer olmaz diyorsan seni öylece sevecek bir sevgili bul..
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 888 cevap paylaştı. Tercih meselesi işte açıklanacak bişi yok. Bende zayıf severim
00 Yorumla
+1 yılBencr çok zayıf da iyi değil kız dediğin hafif balık etli olacak bence :)
00 Yorumla
+1 yılBen Balıketli kızları seviyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkes bir değil
- +1 yıl
biliyorum tabiya
+1 yılBalık etli zanneeiyosundur şişmansındır belki
61 Yorumla
+1 yılHerkesin zevki farklı. Balık et seven birini bulursun
20 YorumlaKanki bu zevk meselesi balık etli sevenler de var mesela ben de uzun boy insanlardan hoşlanırım
23 Yorumla
+1 yılKimin neyi tercih ettiği umrumda değil
40 YorumlaTam tersi olmasın o 😅
47 Yorumla
+1 yılBalıketli tercih edilir bence
40 YorumlaÖyle bir şey yok, zevkler ve renkler tartışılmaz
40 Yorumla
+1 yılbalıketli kızlarda tercihimizdir
41 Yorumla- +1 yıl
Sende onlardan sin kiz
Bana da hep zayif denk gelir balik etliye hasret kaldik
00 Yorumla
+1 yılbalık etliler iri kemikliyse çok kötü duruyor
216 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle misin
- +1 yıl
değilim
- +1 yıl
Hım nasilsin
- +1 yıl
nikahına mı alcan niye soruyon
- +1 yıl
Yok yanımda gezdirecm
- +1 yıl
süs köpeği miyim ben wşdöşdçf
- +1 yıl
Ha ha ha yok
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
Ya öyle bir şey demek istemedim senle muhabbet etmek için dedim
- +1 yıl
yok sorun değil yanlış anlaşılan bir durum yok kasma yani gerginim biraz herkese çatıyorum oruç siniri midir nedir sen kusura bakma valla
- +1 yıl
Yok ya sağol kanka önemli değil
- +1 yıl
Tnsmk mümkün mü
- +1 yıl
mümkündür. d
- +1 yıl
Takip isgim. Ve takip edermisin
- +1 yıl
tamamdır
- +1 yıl
Tşkler ipek