Selamlaaar, yeni bi bilgi öğrenip geldimm.
Bu kürü deneyen var mıdır aramızda acaba? Çok tavsiye ediliyor, ben Şems Arslanın bi videosunda keşfettim. Kullanma sıklığı ile ilgili aklımda soru işaretleri var size bunu sormak istiyorum. Haftada 2 diyen de var 25 gün boyunca sürekli uygulayın diyen de var sizce nasıldır? Bir de tüyleri aldıktan sonra mı uygulamak gerekiyordur mutlaka? Mesela ben yüzümdeki bazı tüyleri hiç almadım almak da istemiyorum, bu kürü tüylerimi almadan uygulasam azalma olabilir mi?
Bu kürü deneyen var mıdır aramızda acaba? Çok tavsiye ediliyor, ben Şems Arslanın bi videosunda keşfettim. Kullanma sıklığı ile ilgili aklımda soru işaretleri var size bunu sormak istiyorum. Haftada 2 diyen de var 25 gün boyunca sürekli uygulayın diyen de var sizce nasıldır? Bir de tüyleri aldıktan sonra mı uygulamak gerekiyordur mutlaka? Mesela ben yüzümdeki bazı tüyleri hiç almadım almak da istemiyorum, bu kürü tüylerimi almadan uygulasam azalma olabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
karınca yumurtası yağı denedim bilmiyorum nasıl olucak işe yararsa söylerim
bu arada şu şekilde uyguladım önce temizledim istenmeyen tüylerimi sonra bu yağı sürdüm
bendw de var ama kullanmadım hiç etkisini görürsen söyle mutlakaa :)
tamam söylerim :)
ben de işe yaradıı
Tek kullanımda mıı harikaaa
aa denicem o zamann
4 gün uyguladım çıkmaya başladılar inceldi bence denemeye değer
dene bakalım ama önce tüylerini al
Yok en iyi buz lazer epilasyon soguk yöntem olarak birşey yok temiz
Öyle evet ileride yaptırmak istiyorum ben de ama şimdi imkan yok o zamana kadar bunu denemek istedim işe yaramaz mı dersin
Yaramaz imkan yok yardımcı olabilir im yanlış anlama hastanede epilasyon merkezi yardımcı olabilir im sıkıntı yok
Aaa gerçekten mi 🙃 ama çok deneyen var yıllardır o kadar insan işe yaramayan bişeyi neden yapsın kii
Yardımcı olabilir im insanlik önemli ulaş
Yabancı mısın konuşman biraz farklı geldi de
Değilim özele gel konuşlim sorularını sorabilirsin
Bilmem