AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
275Cevap
Onu isteyen çıplak anlık ister yoksa normal foto anlık olsa ne olmasa ne
Çamsalak çok istemeleri çok normal yani arizonaya çeviriyorlar ortalığı.
Abazaları çekenlerde kızların abazalığıdır 2+2= 15
Sansini deniyo iste alirsa ne ala alamassa siradakinde yine dener
neden kızlarr buna kanarda nude resilmer gönderirim. bu kadar cesareti nerde buluyorlar. vay bee
Bir kerede makjassız oldugunu görmek istedim için istiyorum
Ben erkeğim ve anlamıyorum bu olayı konuştuğu kişi fake mi onu test ediyor olabilir
Çünkü kızların beyni duygusal çalışır erkeklerin görsel aradaki fark bu
Güzele bakmak sevaptır diye çabucak sevap kazanmak için kessin çok fenalar
Dişiler Atıyorsa Erkeklerde istemekte Haklılar Bence
İnternette kalem ile çizilmiş gibi kadınları görünce mukayise etmek için istiyoruz :)
Doğal halin çirkin mi güzel mi diye merak ediolardır
Normal hayatta tanışıp görüştüğünüz mü? Sanal olarak tanışılan mı?
İkiside
Sanaldan resim istemişliğim olmuştur. Reelde tanıdığımdan olmadı hiç. Aşk beni darlıyor. Sevgi kafi
Ala ala gerçekten öyle mi 😹kızlar da istiyor mu peki
Valla bayanlar genelde yüzüne bir ton makyaj yaptığı için profil resmi olsa bile anlık foto istemek doğal bence adam kendisinin neyle muhatap oldugunu görmek istiyor inmi cinmi, insan kiminle konuştuğunu bilmek ister.
Her an güzel misiniz diye merak ediyoruz 😄 malum makyaj ile çok fazla değişen kız var 😄
Şahsen 7 8 aylık ilişkim var günlük sohbet ederken whatsapptan 2 defa istediğim oluyor çünkü ben görmeye doyamıyorum ona bakmak beni motive ediyor pozitif enerji veriyor ama başkalarının amacı farklı olabilir 😂
Bunu anca sanaldan tanıştığın erkek yapar gerçek hayatta tanıştığın biri böyle bişey istemez
Çünkü ben kızım diyip erkek olan kişilerle internetten vb. yerlerden ilişkiye girdiğini düşünsene Gay olabiliyorsun, karşımızdakinin kız olduğunu 100%100 anlamak için soruyoruz.
Herkes saçmalamış.
Kesinlikle tek açıklaması uçkur ve cahillik.
Yeni konuştuğunuz birinden aniden foto at demek aptal insanların işi
Böyle insanlarla konuşmak mide bulandırıcı bence...
Vaaay objektif olunca böyle oluyor herhalde😅
Sizce dediklerim yanlış mı?
Tabii ki de hayır.
Yanlış bulanlar menfaat düşüncesinde oldukları için kabul etmezler.
egolarını tatmin etmek ve arkadaşlarına hava atmak için
Makyajsiz ne haldesin görmek ister ya da açık giyinmişmisin merak eder 😂😅
Bizim kankalarımız kuzenlerimiz veya başka yabancı biri fake hesab açıp bizi kandırıyor olabilir bende yaptım bi ara ses isteyen fotoğraf isteyen bitmiyo
İstediği fotoğrafa bağlı olarak bir çok nede olabilir mesela boydan istiyorsa amacı başkadır ama yüzünü istiyosa hazırlıksız (makyajsız) anlık fotoysa doğal halinle nasıl olduğunu merak etmiştir
Su egonun tavan yapmisligi bi bizim turk kizlarinda var da ondan... Karsindakide merak ediyor acaba o kadar tavan yapan egonun altindan nasil birsey cikacak diye😉
Fotoğraf cinsel içerikli değilse Sevdiğinden
Fotoğrafta etraf da gözüküyorsa Özgüvensizliğinden
Fotoğraf cinsen içerikliyse ABAZANLIĞINDAN neden olacak :)
Kandırılmak istemiyor olabilirler, ortada çok fake hesap var. Ya da güzel mi değil mi konuşmaya değer birisi mi diye öğrenmek ister
Acaba o konuşmaya değer mi ne kadar saçma bir düşünce
Evet ya kabul ediyorum çok aptalca olmuş valla kusura bakmayın boşluğuma denk geldi sanırım. Tam dangalaklık
Neden olacak meraktan konuştuğumuz kadının nasıl olduğunu merak ediyoruz. Kadınlarda ister
Google > fake kız fotoğrafları > Instagram profil düzenle > Resmi koy, bunları yapmamış olduğundan emin olmak için
Üç sevgilim oldu ilkiyle çok güzel bir ilişkimiz vardı onunla hep birbirimize anlık atardık bence güzel ama karışıklı ve istekli olursa
Başkasını bilmem ama ben olduğu halini görmek isterim makyajsız anlik
Erkekler kadınlara nazaran daha falza görsel keyşfe önem veriyorlar
Şahsi görüşüm şöyle bütün eski sevgililerim fakeden yazdığı için bı inandırıcılık olsun diye istiyorum ben çoğu zaman
Sende kendini saklama o zaman istemesinler cunku gizemli olan her şey ilgi çekici gelir biz insanoğluna 😉
İnstagramda fake kız hesabı açtım.
13 kişi yazdı selam naber tatlim falan diye tanımadıgı insana
tanidigindan resim mi istemiyecek
Hiç böyle bisey yapmadim abazaliktanda olabilir özlemdende onada sen karar verirceksin karşındaki nasil bir insan olduguna göre
Cem yılmazın güzel Bi lafı vardı BEYNİ YOK FİKRİ VAR o anda bizden uzak dursaniz iyi olur çünkü kontroller kayboluyor
Bence onlara normal foto atiyorsundur ve güzel olduğun için inanmiyorlardir gerçek olduğuna bu yüzden kanıt istiyorlardır kısacasi
Hiç istemedim bilemiyorum. Ama tahminim; konuştuğu kişinin fake olup olmadığını merak ettiği için olabilir.
Bide bazı erkek dedigimiz insanlar kendini bayan ismiyle tanıtan da var karşımıza daki kim bilmek istiyoruz sadece
Kişiden kişiye değişir ben istemem.. çünkü doğal güzelliği çoğunun olmuyor kendini kötü hissedebilir... ;):)
Valla ben şahsen cidden hoşuma giden kızdan isterim bakıp gururlanmak için vay amessına şu kıza bak omen yorebbi diyip geçiyorum fbfbfbf
ayyy nefret ettiğim şey.. hayır sevgili tamam da flört bile etmediğin insanlar bile daha o an tanışmısın atsana foto diyenler oldu. çüşünüz yani
Atanda gerizkali
Ayy çocuk çok iyi tatlı hoş konusuyoz ama her yarım saatte bir foto at bıktım engelledim
@Besteen hak etmiş o değişikler
Makyajsız halini merak ediyordur malum hayal kırıklığı yaşamamak için 😁😁
Ben fake olup olmadığını anlamak için
Bazende iyi bir foto çıkabilir diye😅
Bakıp kendini tatmin etmek başlarda daha sonrà yatağa armak için zemin oluşturmaya isteniliyor
Her saniye her şekil foto atan kız benim için 5 adım öndedir 😅
Benim sevgilim olsa sevgiden isterdim aşk tan yanii
çünkü cinsel düşünüyordur açık ve net sadece boydan istiyorsa zaten kesin
Neden istemeyelim ki ozlemissindir görmek istemişimdir?
bir kızı normalde gördüğün halinden 360 derece farklı olmadığını tespit etmek için
Hiç oyle bi istekte bulunmadim desem. Anlik nedir ya
Yataktan çık Aynanın karşısına geç orda Çek boydan 🤪🤣🤪🤣🤪
Anlık zevkler için tabikide keyifli oluyor özellikle karşılıklı paylasiyorsak 😉
Senin güzelliğini merak ettiği ve nasıl göründüğünü öğrenmek için
Atma bence arkadaşlarına gösterir sağlammı diye onu merak ettiği için buarada
O an içinde hem karşıdaki kişiyi görmek hem de güzel bir sohbet acmak
Dışarda gördüğümüzle aynımı diye evde doğal oluyolarya😂
anlık tip , makyaj yaptığınız tipin %90 ı etmediği için anlık mecbur istiyoruz böyle düşünün.
Hayat bize tebessüm ettirmedi bari o ettirsin diye :)
Ben bugüne kadar hiç istemedim bundan sonra da istemem herhalde.