bir kadının doğal halini görebilmek için çünkü bu zamanda doğal kadın bulmak çok zordur instaya bile victoria secret mankenleri gibi fotoğraflar atıyorlar ve bu doğallığı çok aza düşürüyor...
Abi evde pijamalarla oturmanın cinsellikle ne ilgisi var aku saçma sapan yorumlar atmayın beyinsiz gibi. Siz cinsellik profesörüsünüz bi s. k bilmiyoruz sanki
Saflık yaptığın anlamsız genellemeden kaynaklı sürüp gidiyor. Erkekler böyle bir şey istemez. İşsiz asosyal özgüveni yüzde 30 seviyelerinde kalmış ve muhtaç görünümlü kişiler ister. Ha bunuda kadın sağlar. Bence sen çevreni değiştir
Benden kimse istemiyor ben sadece genel olarak merak ettim. Ayrıca yanlış anlaşılma olmuş sanırım özür dilerim. Yanlışlıkla cinsellik konusuna gitti soru aşk ilişkilerini seçmeme rağmen ve geri de alamadım. Bu yüzden biraz ön yargılı yaklaşmış olabilirim.
Genel merak ettiğine göre ya yaşamışsın ya şahit olmuşsun yoksa hep dışarıdan denk gelmiş olamazsın herhalde. Özetle bakarsak insan kaliteli bir yaklaşım istiyorsa çevresini buna göre seçmeli
Yok ben yaşamadım çünkü kimseyle flört etmiyorum 😂 çevremde de yaşayan yok ve hepsi kaliteli insanlar. Ben toplum psikolojiden anlayan biriyim ve biliyorum şahit olmasam da. Tek anlamadığım bunun nedeni, onu öğrenmek istedim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bir kadının doğal halini görebilmek için çünkü bu zamanda doğal kadın bulmak çok zordur instaya bile victoria secret mankenleri gibi fotoğraflar atıyorlar ve bu doğallığı çok aza düşürüyor...
Halı saha maçından önce ısınmak sakatlanma riskini baya azaltıyor biliyor musun
Ya ne alaka aku beyin yok sizde he
Az kafayı kullansan anlayacan diyecem de seni de zorda bırakmak olmaz şimdi
İkokul esprileri aku bravo sana laf soktu. Anladık heralde de ne alaka yani. Böyle konuşunca cinsellikte bilgili değil aciz görünüyorsunuz.
Bakmayı bilmeyince işte ne yapsan boş
Ne Durumdasın diye Merak ediyoruz
Belki de Özel bi giysoler var Açık Seçik 😄😁😀
Ya kesin öyledir
İnanki Merak Gerçekten çok Dürüstüm
Neden inanamıyorsun kiii 🤔🤔🤔
Ya kes aku
Seni özlemiştir 🥰🥰
Kusura Bakma Cinsellik olunca Ona Göre Cevap atmıştım
Sen Aşk ilişkilerini Sormuşsun 😔😔😔
Özür diliyorum
yüzünün ve mimiklerinin halini merak ederiz, şahsen ben o yüzden isterim, konun cinsellikle alakası yok ama, sadece o an yanında olmak isterim
peki merak ediyorum kadınlar neden istemez bunu?
Kadınlar neden böyle saftır?
Abi evde pijamalarla oturmanın cinsellikle ne ilgisi var aku saçma sapan yorumlar atmayın beyinsiz gibi. Siz cinsellik profesörüsünüz bi s. k bilmiyoruz sanki
Cinsellik olarak algılarsan hakikaten bir halt bilmiyorsun demektir zaten. Cinselliği işaret eden bir şey söylemedim bence kendini geliştir
Saflık ne alaka o zaman?
Saflık yaptığın anlamsız genellemeden kaynaklı sürüp gidiyor. Erkekler böyle bir şey istemez. İşsiz asosyal özgüveni yüzde 30 seviyelerinde kalmış ve muhtaç görünümlü kişiler ister. Ha bunuda kadın sağlar. Bence sen çevreni değiştir
Benden kimse istemiyor ben sadece genel olarak merak ettim. Ayrıca yanlış anlaşılma olmuş sanırım özür dilerim. Yanlışlıkla cinsellik konusuna gitti soru aşk ilişkilerini seçmeme rağmen ve geri de alamadım. Bu yüzden biraz ön yargılı yaklaşmış olabilirim.
Genel merak ettiğine göre ya yaşamışsın ya şahit olmuşsun yoksa hep dışarıdan denk gelmiş olamazsın herhalde. Özetle bakarsak insan kaliteli bir yaklaşım istiyorsa çevresini buna göre seçmeli
Yok ben yaşamadım çünkü kimseyle flört etmiyorum 😂 çevremde de yaşayan yok ve hepsi kaliteli insanlar. Ben toplum psikolojiden anlayan biriyim ve biliyorum şahit olmasam da. Tek anlamadığım bunun nedeni, onu öğrenmek istedim.
O an nasıl olduğunu merak ederiz
Dogal halide guzel mi diye
O an merak ediyordur knk
Anlık benim hoşuma giddiyirnyab
Güvenmeyiz size
Sie o zaman
Sen sis
fantastk