Tipin nasil diye haydar abiyemi benziyon kamyoncu cevdet abiyemi vs seyler sanki biz erkeklerde cok guzeliz yaa dun İstanbul piyasasina ödeme toplamaya gitti İstanbul ibb nin tam önunda bir göt gördüm inanki bayan sandım meger ibneymis dusunun bizdede var idare edeceksiniz sanki biz sizi idare etmiyoruz bi foto istiyorlar diyede erkegi ezdirtmem harbi harbi yok tipe bakilcak yok tarzmi yok efendim yanima yakisiyormu sanki anamiz beyenerek almis sizdeki havalara bak erkek de garibim ne yapsin yoklukta belki herseye tamam diyor eskiden boylemiydi apaci gurubumuz vardi akbank cocuklari vardi kestane cizerdi sevdimmi harbi sever di eskiden msn fe cam ac diye gotumuzu yirtar asik olunurdu bizi elestirmeyi. Kizlar bizimde duygularimiz var her ne kadar sizde olan kadar ezmeyin erkegi ezmeyin iki gonul kaptirip genc yasta evleniliyor biz anlasamadik sen tipe baktin yanima yakisiyormu diye baktin cocugun duygusuna karakterine bakmadin ki sonra bosanma ulke bosanma davalarindan gecilmiyor 😁😁😁 tamam tamam cok derdim var kisa kesiyorum 😁 ustumuze gelip durmayin son soz ( foto da gonderin bisey olmaz ). 😁😃😃
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHoşumuza giden, çekici bulduğumuz biriyle konuşmak ve flörtleşmek istiyoruz. Tabi tek kriter bu değil. Aradaki samimiyete bağlı olarak arada birkaç anlık atmanın bir sakıncası yok bence. Kendimden örnek vereyim. Birinden hoşlandım ve flört ediyoruz ya da sevgiliyiz diyelim. Gönderdiği o fotoğraf bana özel oluyor. Instagramdaki herkese açık fotoğraflara bakmaktan çok farklı yani. Bu çok zor bir şey değil ama. Benim için çekilip özellikle sadece bana gönderilmiş fotoğraf düşün. Bu farklı olmaz mı? Bu daha iyi olmaz mı? Bir erkek bunu daha çok sevmez mi normal olarak? Diğer fotoğraflardan farkı bu işte. O fotoğraf sadece senin için oluyor.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba,Günümüz ilişkilerinde en çok yaşanan sorunlardan birisidir güven ve İnternet ortamında güven eksiklikleri hayal kırıklıkları çok fazla olduğu için doğal olarak insanlar da kendisini garanti altına almak gerçekten konuşmuş olduğu kişinin aynı kişi olup olmadığını merak ediyor ki bu gayet doğal bir yaklaşım olduğunu bilmelisiniz.
Eğer ki bu istenen fotoğraflar cinsel amaçlı ise tabii bu uygun değil, ben özellikle anlık ses kaydı ve fotoğraf isterim insanın başına her türlü bela ve sıkıntı gelebilir, burada bile pembe hesap alan erkekler çok var, o yüzden ispat haklı bir nedendir kadında erkekte bu yüzden ister :)10 Yorumla
Hep kandırıyorlar bizi o yüzden 😂
77 Yorumla
Soran+1 yılYa ne kandıracaz hesabımda zaten bi dünya fotoğraf var
Soran+1 yılBenim olduğum fotografın çirkin olma olasılığı 0 asla çirkin olamaz 🤣🤣🙈
Soran+1 yılAhah🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
271Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuda hemcinslerimi bende anlamıyorum
Lakin bunu isteyenlerin de hic masumane bir istek olduğunu da zerre düşünmüyorum. Bence isteyeni engelleyin konuşmayın yazmayın bu kadar.
Ben konuştuğum hanımefendiden şuana dek bir kez bile istemedim ama gastronom olduğu için ödev olarak yaptığı yemekleri hep merak etmişimdir ve istemişimdir. Onunla da zaten burada tanıştım arkadaş olduk flört ettik mi bilmiyorum ama sanırım ettik ikimizde birbirimizden hoşlandık bu bu yaz buluşup birbirimizi daha yakından tanıyıp sevgili olacağız mesela. 7 ay oldu bir kez bile anlık fotoğrafını istemedim. Bence erkekler sohbet edebiliyor olmanın önemini paylaşmanın önemini bilmiyor. Erkekler kadınlar diye bir yargı oluşturmak istemem ama erkekler bu konu da genellikle hayvani içgüdüleri ile hareket ediyor. Karşı cinsle konuşmayı bilmiyor. Arzuladığını görmek gördüğünü pekiştirmek isteği duyduğu (bu çoğunlukla yapay bazen de doğal bir istek olabilir) için anlık fotoğraf istiyor olabilirler.20 Yorumla
+1 yılÇünkü kadınlar fotoları ile çok oynuyor. Makyaj saç bakımlı genelde resimlerde. Dogal halini görmek istiyor olabilir
142 Yorumla- +1 yıl
Atmazlar ki bunlarda o özgüven ne arasın
+1 yıl😄 cevabı çok basit. Organik doğal halini görmek istediği için. Hazırlıksız yakalamak ister seni.. Ya da nerede kiminle olduğunu görmek ister.. Keyifli günler..
1314 Yorumla- +1 yıl
O kadar cahil olma beee
- +1 yıl
Anam anam😄 kendileri bile demiş bu kadar temiz düşünmeyin çünkü karşınızdakiler kirli düşünceli 😅(tamam 2 3 tanesi hariç)
- +1 yıl
Yahu sizin gibi temiz düşünenler var mı halen şaşkınım 🤣
- +1 yıl
Burdaki yorumlara bakmayın çoğu zaten sitenin ismi "kız" ile başladığı için gelen tipler şahsen gerçek hayatta görmediğim ve sürekli efektlerle oynayan bir kızla konuşursam doğal halini merak ettiğim için isterim.
- +1 yıl
@BilimselDeizm Her erkek bu şekilde düşünmüyor, hanımefendi sadece bu yönüyle değerlendirmiş.
Hemcinslerinizin masum olmadığını siz daha iyi bilirsiniz. - +1 yıl
@Diğerkâm1i Kadınlar sütten çıkmış ak kaşık mı? Her şeyi cinsiyete bağlamayı kes.
- +1 yıl
@BilimselDeizm 1. Bana kes deme hakkını size vermedim. 2. Cümlemin başında her erkek böyle düşünmüyor dedim zaten algınız kapalıysa ben ne yapabilirim?
- +1 yıl
@Diğerkâm1 Hak verip vermediğini sormadım? Haddini bil.
- +1 yıl
@BilimselDeizm Bunu dediğinize göre asıl cevabınızı aldınız. Tatmin etmediyse yorumuma da bakabilirsiniz.
- +1 yıl
@Diğerkâm1 Her erkek öyle değil diye bir şey demedin. 2 3 tanesi hariç demek çok nadir olduğunu söylemekle eşdeğer zaten. Örnek: Türk kızları çok çirkin ya (tamam 1 2 tanesi hariç)
- +1 yıl
@BilimselDeizm Karakter ile güzellik aynı şey mi? belli ki hemcinslerinizi tanımıyorsunuz aynı yorumu yapan birçok erkek var. Siz öyle düşünmüyorsunuz diye diğerleri de o düşüncede değil diyemeyiz. 2 3 ten kastım da azınlık, başka sorun?
- +1 yıl
Genelde kızlardan uzak duruyorum hiç birine güvenemiyorum çocukluktan kalma travma. Sizin de bizden farkınız yok? Kaç kıza şans verdiysem aldattı, kullandı, ağzıma bile alamadığım şeyleri yaptılar. Ona rağmen kızlar şöyledir böyledir demedim senin yaptığın terbiyesizliktir.
- +1 yıl
@BilimselDeizm Değil. Ben bütün erkekler dedim mi? demedim, hâlâ birçok yorumumda da savunuyorum anlamıyorsanız yapacak bir şeyim yok. Kızların da pek bir farkı yok yani iki tarafta da doğru kişi azınlıkta.
Bir şeyler çok iyi gidiyorsa her an sarpa sarabilir demek. Özellikle internet ortamında karşıdaki kişinin gerçek bir kız olup olmadığını ve aynı zamanda kullandığı görsellerin kendisine ait olup olmadıklarını doğrulamamız gerekebiliyor. Şahsen ben ses atmasını isteyerek kız mı erkek mi konusunda ufak da olsa bir güven vermesini isteyebiliyorum. Tabi ne kadar doğru bir hareket olduğu tartışılır.
20 Yorumla
+1 yılKimi kalbini kimi... tatmin etmek istediğinden.
Bunu nasıl anlayacağız;
Genelde sadece vesikalık boyutunda çekip atın boymuş bilmem neymiş fazlasını isterse... için istiyor ve 1 aya kalmadan tüyer.612 Yorumla- +1 yıl
Tüh açığa çıktı
- +1 yıl
Şeref yoksunluğunda master helâl sizin gibilere de bu yakışır. Sonra 🐶 gibi dolanıp kız yok demeyin.
- +1 yıl
Kes ya ikile hadi.
- +1 yıl
Yapma kardeş ortalık bunlardan geçilmiyor zaten gerek var mı?
- +1 yıl
Üslubum kişiye göre. Siz gelip burada sevmediğim şekilde yorum yaparsanız tabii ki de karşılık vereceğim. Veremeyince tepeye çıkıyorsunuz.
- +1 yıl
Çok güzel kelimelere döktün. Kimi... İçin istiyor. Erkek arkadaşlarımdan duymuştum. Sonra da 🐶 gibi etrafta kız yok diyorlar
- +1 yıl
Teşekkürler.
Beyler dikkatli olun tek fotoya bakmayin. Gercegi gorup fikir degistirince beddua almadan onleminizi alin. Boydan foto onemlidir. Kusurlari kimse profile koymaz 👍🏻👍🏻👍🏻

10 Yorumla
+1 yılÇünkü altından çıkan büyük hayal kırıklığı yaratıyor..
Nasıl mı şöyle.. o makyaj kadını erkeğe çevirir hatta öyle bir çevirirki insan erkekliğinden utanır vay be erkeğe bak dedirtir umarım anlatabilmişimdir..
Birde en az o kadar önemli olan bir konuda fantazidir.. erkek bakar kadına ve o ilk bakış varya işte orda olay biter.. yüz ve fizik ile erkek o kadınla neler yaşayacağını düşünür ve notunu verir.. not iyiyse sinek gibi yapışır kötüyse zaten başkasına gider şansını dener.. eeee erkek anatomisi 😉😉00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu sohbetin gidişatına göre değişir. Ama bir erkek hoşuna giden bir kadınla konuşuyorsa görmek istemesi gayet normal ve bunu abartan siz kadınları anlamak daha zor.
Bu durumun aksine bir erkeğin fotoğrafını atmasına asla itiraz etmezken kendi fotoğrafınızı atmayı neden bu kadar sorun ediyorsunuz?
Artık bu şehir efsanesi olan sözlerinizden çıkın, tabularınızı yıkın bence. Ya da biraz daha olgun düşünün.00 Yorumla
+1 yılKonuşmamın içeriği göre değişir bu durum, arkadaşça konuşmanın sürekli resme dönüşmesi tabiki garip bir yaklaşım olur. Fakat sevgili nihayetinde bir tanıma konuşması gerçekleşiyorsa.. arada da uzak mesafeler mevcutsa Buda istenmesi açısından gayet normalimsi görülmesi gereken bir durum..
00 Yorumla
+1 yılSanki siz istemiyorsunuz? Anlık olmasa bile bir resim ile yargılayıp engellemede üstünüze yok. Nasıl olsa popülersiniz. Iki dekolte atınca birden ilgi üstünüze yağdığı için şımarıyorsunuz (hepsi olmasada). Bir okadarda makyaj var yüzünüzde, sorsan bakım diye kendinizi kandırıyorsunuz.
10 Yorumla
+1 yılBiz erkekler olarak güven problemi yaşarız eğer kız bi buluşmaya gittiyse veya evdeyim şurdaym dediyse bunun kanıtını görmek isteriz ki içimiz rahatlasın, ikincisi ise fotoğraflarla gördükçe kendimizi karşı cinse daha ait hissederiz veya özlemişizdir, aslında hangi durumlarda anlık foto istediğinize göre değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılmesela örnek bir konuşma
napıyosun der oturuyom derim hm foto atsana der. oturuyoz işte neyin fotosu ssjnnjsdfm
anlık foto atsana
boydan foto atsana seni özledim
aynadan çek ama
foto at foto fotoo
ses at
görüntülü konuşalım
---x kişisi sizi görüntülü arıyor----
----x kişisini engellediniz----
erkeklerin özeti net😂420 Yorumla- +1 yıl
Çok acımasız olmuş bu yaa :) Abartıyla birlikte haklılık payın var, evet. Şahsen bu kadar hızlı istemiyorum foto, hatta şakayla karışık isteyerek 1 gün arayla atmasını sağlıyorum. Duyduğum kadarıyla seven kız hoşlandığı çocuğu mutlu etmek ve isteğini karşılamak için atarmış zaten bu yaptığım yöntemle.
Cevap sahibi+1 yıl@Kaan15766 😂 ben direk olay akışını yazdım. ya evet orası doğru da sıkıcı geliyor bir müddet sonra sıkılıyorum soğuyorum falan her konuşma fotoya dönünce konuşasım bile gelmiyo
- +1 yıl
Sevğilinin senin son noktanı anlaması ve muhabbeti başka yerlere çevirmesi lazım. Şuanda yazdıklarımı sen okuduğuna göre bunu ona sen söyleyeceksin mecbur, alarm kelimesi mesela.. "Hayır" olabilir. bunu yazdığın an ondan soğuduğunu ve bundan sonra seni topdan kaybetmek istemiyorsa Hayır dan sonra foto konusunu kapatması gerektiğini ona belirt. Angut değilse anlar, herhalde. Bu arada ses neden bilmiyorum ben de bayılıyorum 😂 canlı bir insanla konuşmak istiyorum galiba aksi takdirde Her filmindeki gibi bir makineye mesaj yazıyoruz ve cevap veriyor gibi. İnsan kırıntısı aramak, sevdiceğini yanında hissetmek Suç mu?
Cevap sahibi+1 yıl@Kaan15766 😂😂 ya sevgilim olsa zaten7/24 konuşuruz ama bunlar flört aşamasında oluyor bayıyor yani
Cevap sahibi+1 yıl@Kaan15766 😂😂 öküzlerr öküzz
nerde öküz var beni bulur😂
Cevap sahibi+1 yıl@nedim_ sevgiliyken istenir zaten de en başlarda böyle sürekli sürekli sıkıcı geliyor soğuyuyorum
Cevap sahibi+1 yıl@nedim_ şimdilik o derece değil
Cevap sahibi+1 yıl@nedim_ yaani var gibi de yok gibi de
Cevap sahibi+1 yıl@nedim_ yani flört denebilir ama denmeyebilir de 😂
Cevap sahibi+1 yıl@nedim_ 😂😂😂 öyle iştee yani benim üstümde pek bir etkisi yok olsa da olur olmasa da olur kafasındayım
Cevap sahibi+1 yıl@nedim_ bağlanacak kadar ilerlemedi zaten ya şöyle söyleyim flört girişimi😂
Fotoğrafı olmayan kız ile konuşuyorsalar normaldir. Ha fotoğraflar boy boy instada orada burada var ve onunda ana sayfasında görünebiliyorsa yeni bir şeyler aradığı için olabilir. Her şeyi de sapıklığa bağlamak saçmalık.
10 Yorumla
+1 yılYeni görüşmelerde istenen fotoğraf, çok güven vermez...
Fakat görüşmenin ileri aşamalarında, belli güvenden sonra istenirse eğer, sıkıntı olmaz sanırım...
Hatta daha ileriye taşımak isteyenler için reelde görüşülmesi de kaçınılmaz olacaktır...00 Yorumlabenimki guvensizlikten. fake mi degilmi, anlamiyorum, cogu insan sahte geliyor, bende konusmak isteyen olursa, ki nadir konustugum oluyor, anlik foto istiyorumki gercekmi degilmi biliyim diye.
10 YorumlaEvliyim ilişkilerle ilgilenmiyorum lakin sizlerden duyuyorum evet istiyorlarmış
Esasen açmaz çıkmaz bir durum hem konuştuğunu görmek istemek diğer taraftanda resim göndermek ne derece güvenli10 YorumlaMerhaba,
Fotoğrafın pek önemi yok ancak hiç görmediğim biri ise fotoğraf isterim ama anlık olmasına gerek yok! 😅
Fake çok, anlık da iyi olar! 😍10 Yorumla
+1 yılFake olup olmadığını anlamak için ya da abaza bir erkek ise dekolte boyunu görmek de istemiş olabilir
En saf erkek ise anlık fotoğrafın verdiği sıcaklık ile mutlu oluyordur :)00 Yorumla
+1 yılNeden biluyormusun. Makyajlı haline aldanip ve evlenince sabah uyandığında hırsız zannetmeyim diye anlık foto istiyor. Cirkinmi güzel mi diye. Hiç iç güzellikten bahsetmeyin. Dış gorunuse önem vermeseniz en çirkin adamla bile konuşurdunuz. Makyajsız halınızı onlara gösterin gösterin ki sizi GULYABANİ sanmasınlar 😃😃😃😃
10 Yorumlaİyi akşamlar ben pek kimse ile sohbet edemedim. Malum sitede bulunan abaza erkekler kızları rahatsız ettikleri için tüm kızlar direk ret ediyor ya da bende mi bir problem var anlamadım ben bu işi
00 YorumlaSapıklık ne olacak. Hayatta öyle bir şey yapmış değilim. Erkeklerin çoğu istemez ama sizin konuştuğunuz erkeklerin çoğu istiyorsa, konuştuğunuz erkeklere dikkat etmeniz lazım.
00 Yorumla
+1 yılProfilinde resmi yoksa kiminle konuştuğumu bilmek isterim. Ha profil resmi varsa zaten gerek yok, onun harici pek kimseyle konuşmadığım için diğer detayları bilmiyorum.🙂
00 YorumlaOnunla konuşurken istiyorsa ben kendi açımdam benimle konuşurken mutlu mu yoksa üzgün mü diye anlık istiyorum onun gözlerindeki beni görmek aslında amaç
00 YorumlaGerek sevgili gerek arkadaşlık ilişkisinde arada kurulan duygusal bağdan kaynaklı biraz fesat ve birazcık da muzurca olan hislerden kaynaklı bir şey bu. :)
00 YorumlaEğer gerçekleri konuşacaksak
Bir erkek bir kızdan fotoğraf istiyor ise direk onla ilgili fiziki temas hayallerini ne şekilde kuracağının ön yazısıdır. Eğer çok güzelse arkadaş ortamında Sizin güzelliğiniz konuşulur vay şerefsiz bu kızı nasıl ayarlamış bize düşmüyor böyle kadınlar gibi söz konusu olursunuz çirkinsenizde yalan söylerler Bi kere görüştüm vurdum geçtim derler bu kadar net00 Yorumla
+1 yılBence saçma. O saçma erkekler kendilerini tatmin etmeye çalışıyordur. Gereksiz, göndermeyin böyle şeylere inanmayın. Sapıklıktan başka bir şey değil...
00 YorumlaHer fotoğrafta bir ayrı çıkıyorsunuz..
Anlık adı üstünde, bir şeyler uygulanmamış hali 😄
Yeni tanışmalarda doğal - karşısında göreceği hali. Görüp değerlendirmek için olabilir..00 Yorumla
+1 yılFake olduğunu düşünüp isteyebilir internetten tanıştıysan fotoğraflardaki gibimisin onu öğrenmek isteyebilir nasıl bi fotoğraf atıcağını merak ediyor olabilir yani dekolteli falanmı atıcaksın falan vs
00 Yorumla
+1 yılZaten eski resimlerine hakimimdir yüzde doksan. İşte instagramda vs attıklarını zaten biliyorumdur. Bana o anda farklı bir resmini, siluetini görme isteği geliyor. Daha farklı mimiklerle görme isteği de olabilir bu elbet. Bir de bazen kuru kuruya iltifat değil de anlık pozuna iltifat edip şimartasım geliyordur. Aklıma gelenler bunlar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 870 cevap paylaştı. İnandırıcı gelmeyebilir ama hiç anlık diye bir fotoğraf istemedim sadece tanışmamız buradan olduğunda birbirimizi görmek için karşılıklı fotoğraf istiyoruz.
00 YorumlaBu gayet normal çünkü güven sorunu var bu zamanda insan evlenecegi kişiye bakmak istemez mi hiç? Birde bin ton makyaj yapanları görüyoruz.
10 YorumlaGörelim nedir , ne değildir , nasıldır.. diye isteriz. Bende neden göndermek istemez kadınlar bunu merak ederim. Dur bi soru da ben sorayım geleyim. Djfjkskwkgk🤭
00 Yorumla
+1 yılEv hali nasıl makyajsız nasıl birde yalan söylüyor mu kontrol maksatlı da olabilir
20 Yorumlaİstemesi normalde ne zaman nerede ne hakla. Ne kadar tanıdıktan sonra.. Bir sürü soru. Yoksa her erkek ister önemli olan layığınca istemek
00 Yorumla
+1 yılBen doğal ve makyajsız görmek istiyorum çünkü makyajla çoğu şeyi gizliyorsunuz anlık istediğimde ise o an makyaj yapamayacagini düşündüğüm için
00 Yorumla
+1 yılAnlıklardan hoşlanan kızlar hoşlanmayan var birçok konuştuğum kız benden istiyor bende ondan hiç sorun yaşamadık amaç başla ne olabilir😀😊😃
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Atmasalar erkeklerde istemezler.
Bazıları direk mesaj atıyorlar,
Birlikte olalım mı diye.
.00 Yorumla Gerçekler Ayşegül abi, fotoğraflar Jennifer abla çıkma ihtimali var...
Suç sizde bizde değil. Sanal ortam bozuk...00 Yorumla
+1 yılben de istemediğim için azar yemiştim :/ bu kadınlara nasıl yaklaşacağız gerçekten akıl verecek var mı?
00 YorumlaAllah'a şükür öyle bir hatamız olmadı 😂 göndermek isteyenlere de direk eng ne yapam ben senin fotonu 😂
00 Yorumla
+1 yılKim ne amaçla istiyor bilmem ama ben o an yanımdaymışcasına görmek isterdim..
Süslemeden, ev haliyle..
#Vesselam00 Yorumla
+1 yılFazla anlam yüklemeye gerek yok ben istersem anlık meraktan isterim. Ciddi düşündüğüm biriyse o zaman isterim tabiki😂
00 YorumlaBelki makyajsız yakalarimda gerçek yüzünü gormus olurum ümidi taşıyorlar. Ee doğal olarak insanlar yuzyuze konuşmak ister.
00 Yorumla
+1 yılBen anlık foto istemem karşımdaki kendisi atıyor genelde.
Ha istersemde kızın benden hoşlanıp hoşlanmadığını öğrenmek için isterim00 YorumlaYüz verirsen astar da isterler. Atma yok foto moto de 😅 belki o an ne yaptığını nasıl göründüğünü görmek istiyor olabilirler.
00 YorumlaSüslü boyalı her kadın güzel zaten. Anlık olunca süslenmeye vakit olmaz bizde gerçek halini görmüş oluruz.
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKız taklidi yapan çok dolandırıcı erkek var ama erkek taklidi yapan dolandırıcı kadın yok...
Ve dolandırıcılığın ucu bucağı kalmadı00 Yorumla Sana güvenmiyor ve kıskançlık yapıyor olabilir. Çok seviyordur, özlemiş olabilir. ya da hormon seviyesi yükselmistir, görmek istiyor olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBenim niye haberim yok tanıştığım her bayandan fotoğraf istediğimi... kendimden emin olamadım şimdi...
00 Yorumla
+1 yılSenden foto isteyen her erkek net abaza bunu bil birkere. Fotoğraf istemeninde bir zamanı var hemen fotoğraf istenmez.
00 Yorumla
+1 yılEn doğal halleri anlık resimlerde çıkıyor ve anlık resim göndermeleri erkekte bir güven duygusu oluşturuyor.
00 Yorumla
+1 yılBir çok kadın kılığına girmiş erkek ve kendi fotoğrafını kullanmayan özgüvensiz kız var güven problemi yaşıyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olan ister dicem ama sen genel olarak tüm erkekleri kapsama almışsın. Sende bir sıkıntı var herkesle konuştuğunu sezip güven alamıyorlardır. Ayrıca kullandığın soru cümlesi çok farklı yerlere gdiyor tüm erkekleri kendi ekseninde kullanmak gibi.
00 Yorumla
+1 yılhakkatten istiyorlar bide boydan bide makyajsız bide yediğimizinkini hayır sanane?
12 Yorumla- +1 yıl
Boydan isteyen fiziğin nasıl diye makyajsız isteyen de sade halin güzelmi diye 😅
- +1 yıl
@YaNLızZzzzzzzzzzz ahahaha anladım
+1 yılaynen cidden bide bazen makyajsız falan oluyorum :D
11 Yorumla- +1 yıl
İlk tanıştığınız diyor. Ona ne sizin anlık yüzünüzden. Hayırdır yavaş gel demiyo musun
+1 yılBen anlık fotoğraf isteyen erkek ve kadınlardan da uçsuz bucaksız nefret ediyorum.
10 Yorumlakarşısındakinin gerçek olup olmadığını anlamak için :D
00 Yorumla
+1 yılHer konuşulan kadından anlık istemek sırmı oluyo ya kwbfkemfk
00 YorumlaYoo, niye isteyeyim ki? Sevdiğim kadından isterim tabi, 😀
00 Yorumla
+1 yılBelki bı ihtimal gecelik li yakalar diye sapık bu erkekler ya 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (232)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026