AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
Ergenlikte çok kafaya takıyorsunuz gizlemeye çalışıyorsunuz işte saçmalık
pek anlamam bedenden ama küçük veya büyük neyse o artik
Kızlar açısından bilmem. Ama erkek açısından çok çekici
Hayır kusur değil büyük olduğu için üzülmemen gerekir hiç memesi büyüyemiş olanlar var
Bence memelerin buyuk olmasi daha iydir kucuk memeli olmak bana gore biraz garip
benimkiler 85c ona bakarsan, bazen bende utanıyorum özellikle lise döneminde, elden bişey gelmiyor vücudun böyle gelişmiş Allah böyle yaratmış böyle kabul et
Aynn
saçmalama asıl büyük gögüs güzeldirr kadında olması gereken de bu bence
büyük göğüs ve kalça taraftarıyım💪🏻
Küçük meme ince bel iri kalca
Kimse kusur diyemez ama ben iri sevmiyorum çok küçükde sevmiyorum
Bu kişilere göre değişir
Karşı taraf için cezbedicidir. Tabii onlara sahip olmak, taşımak... Ne gibi zorluklar yaşatır bilemeyiz
Bende buyuk meme seviyorum 74 b iken 85 b yaptirdim 😁😁😁
ameliyatla mı
Yess
ne kasada yaptırdın
4 yil once 6 bin
Arkadas iki yil once 11 bine yaptirdi
gerçekten çok pahalı benim 6 binim var :( kalıcı değil mi dolgu sönmüyor
Silikon yaptirdim kalici omur boyu su zamanda 13 14 bin rahat olmustur
Ameliyat izleri kaldı mi peki?
E tabi ama memenin altinda oldugu icin gorunmuyor
yüzdeki gamzeler için de aynısı denir. bu bir kusur ise çok güzel bir kusur
Benimki de 80 ama bence büyük değil 80 beden jdjdjej
😲😲
Gayet normal :)
Normal gibi boyun kac
Bence kusur değildir ortalama bir memeye sahibim ama kocaman olsun isterdim memelerim
Keşke olsaymsı
evet her yönden dezavantaj. kendi avuçiçin kadar olsa yeterli
Gogsu olmayanlar daha mutsuz bence takinti yapma artik. Abazanlar baska bisey bulur yine bakar bosver. Kadinsin sen ve gogus kadina yakisir.
küçük göğüslü kızlar daha çekici geliyorlar bana göre hele de hiç yokmuş gibi olanları yok mu beni hep deli ediyor
kusur degil sandviç yapıldığında ise yarıyor. partnerin dert etmiyorsa sorun yok. fazla sıkıntı yapma bence
Sandvic derken
göğüs arası iliski
ekle beni
göreceli kavram kimine göre kusurdur kimine göre değil
Fazla olunca neyle besliyorsun diye sorasım geliyor 😀😈
gerçekten çok şanslısın
Sende büyütsen manken olursun alt yapı var ama memişler ufak gibi 🤔
Yani ozur dilerim fikirim icin ama dikse cok guzel durabilir ama sarkmissa biraz kotu durabiliyo
Bende de tam tersi, benimde maalesef hiç göğüslerim yok, yani çok küçükler, A yi bile dolduramıyorum
A yi bile dolduramıyorum ne demek ki
A Cup en küçük olan Cup onu bile doldurmuyor göğüslerim
Arkadaşlar kendinizi sevin. Böyle fizikmiş yüz müş kafanıza takmaya değmez. Kim ne derse desin kendi istediğiniz olur sonunda. Hadi Allah'a emanet olun :)
Millet binlerce para döküyor neden kusur olsun?
Çok irisi kusurdur hatta kusur bile değil sadece hoş bir görüntünün dışına çıkar
Küçük meme rahat fakat büyük meme seksi ve kıyafetlerde güzel duruyor
Öncelik dekolteler
Benimki daha büyük belli olması bizimle alakalı değil sarkma olmadıktan sonra güzeller
Kesinlikle öyle kaç beden senin
Kusursuz insan yok ama ne kadar dert etmenle orantılı:)
Duruşu önemli gibi. Dik sarkık vs. Ama aşık olunca göğüs kalça hiç önemli olmuyor. Tek seferlik ilişkilerde evet.
Hayir değildir yakisiyorsa sorun yok
Kusur : Eksiklik, noksan, hata, sakatlık, özür, bozukluk.
Sen karar ver kusur mu değil mi?
Allah'ım yüce rabbim büyük memelerde son nefesimi vermemi nasip et şu mübarek Ramazan aylarında
80 iri degil ki gayet guzel
Allah öyle yaratmış be kardeş 😊😊 kusur değil bu çoğu kadında büyük ister
Nasıl mutluysanız öyle gözükün. Ha büyük ha küçük. Büyük de kusur değildir küçük de... Takmayın.
Değildir. İri göğüslü kadınlar yazabilirler gayet de güzeller
Sende yazabilirsin soruyu soran :)
Pişt gel özele
Yani değil ama insanları zevkleri farklı oluyor yani kişiyeve soruya göre değişiyor ablacım
Niye kusur olsun ki annem meme büyütme ameliyati oldu mesela kusur olsa büyümezdi...
Hayır tabiki aksine çok iyidir kafayı gömebilirsin içine
Kimine göre nimet, kimine göre kusur. Cok rahatsiz etmiyorsa estetik bile olma
Büyük meme her zaman avantajdır kıymetini bilmelisin bence 🥰
Kusur değildir. Nasıl rahatsan öyle davran. Dert etme kendine.
Bence çok iyi ben şahsen büyük severim ve sen nasıl begniyorsan öyle devam
offf evet aynısını yaşıyorum gerçekten
90 olan da var bu kadar düşünmüyor aşko
90 meme buyuklugu degil sırt buyuklugu sirti büyük olan iri memeyi daha rahat taşır ama zayıf olupta iri memesi olan birinde dikkat cekiyor
Oha aydınlandım teşekkürler bana benim 90 memem var diyodu çok büyük diyodu bide
Birde 90 bedende kalça varmış büyükmüş oda o nasıl oluyor iyimi büyükmü 90 kalça
Iri meme şanstır mukkemmeellliyettir fantezilere konu olan aractir zkzhskshsj
Ya he hr
La iyi la kzzhzkzhjz valla iyi zkzhsjsjs
Niye gülüyorsun o zaman
Fantezilerime zjskshsks cidden iyi bu arada he şanslisin genelde kizlar sikayet eder hatta ister neden buyuk memem yok diye erkekler icin de oyle
Ben de seviyordum erkeklerin bakmasi iltifat etmesi falan hosuma gidiyordu ama degistim simdi sinirleniyorum
niye la guzel aslinda icinden offfff diyo insan zkzhsjsj merdiven inip cikarken ozellikle asagi yukari offf dedim bak simdi ben de
Ne fantezin var ki
Arasinda gozlrrine baka baka gitgel yapma kucakta ziplatirken mesela dayanamayip kalcalardan avuclayip alttan deli gibi koklerken o vucudunun titremesi o goguslerin sallanmasi alttan bacaklari omza alip koklerkrn goguslerin ileri geri gitmesi avuclari doldurup tasirmasi avuclarken sıkıp emilmesi vs vs hehehehe cidden dusunuyo insan 😛😛
Ben bakireyim ciddi iliski dusunuyorum ve senin gibi dusunceleri olanlar sinirlendiriyor
Ben de bakirim zaten sadece dusunce bunlar uygulamak istedigim fanteziler vjzksmsmssjsksk
Iri meme sanssstiiirrr kzjzksjs valla guzel bak mükkemmell
Tskler
Tesekkuru merdiven inip cikarken edebilirisn zkhsskshsj
Üstsüz guneslenerek verebilirim nasil olsa yaz geliyor ajajajsj
Hahahaha bunu dusta da konusup tartisabiliriz vucuttan suzulen su ve kopukler esliginde kzhskss
olmaz oyle beni sikesin gelir
Hahhaha duvara dayayim iri goguslerin duvarla senin aranda sıkısmısken ben de kalcalarina benimkini bastirarak kulagina fisildarim iri meme sanstir diye hzzjshsjs
Sjsjsjne inandim simdi tamam😂😂
Ashsjshakajaj gozlerine bakarak gogsulerinin oldugu yere inip avuclayıp sıkarak emmedigim icin sanslisin ama ben sassizim zjzhkssj
Hic emdirmedim ben sans mi sanssizlik mi bilemiycem sjjsjs
Arkadan kalcalarina benimkini bastirip boynunu emerken ellerimle memelerini avuclayip sıkmam gerektigi acik ama maalesef bu mumkun degil uzucu hanimefendi zkzhskshs
Yasin kac senin
22 sen?
20 hayret nasil bakir kalabildin
Haha bilmem asıl sen o goguslerle nasil bakir kalabildin harika yapitlar onlar ksjskaaj fantezileri susluyor adetaaaa
Her isteyene hayir dedim 😃
Ben aglarim umarim meme vererek susturursun beni zkzhsjshsh
Burcun ne senin yengec falan mii
Nefes nefese kalmak istahla emmek avuclarken kendimi sana bastirarak hissettirmek dudaklarini isirttirmak isterdim he sjsjsksk
Yuooo ikizlerim sen hsjshssj
Ayyh belli buyuk meme sevenler hep yay ya da ikizler oluyor niyeyse
Hahahaha cunku cokk guzeellll valla guzel ya ayna karsisinda sacalrindan tutup koklerken mesela yuzunun girdigi sekil harici goguslrrinin sallanisini da seyretmek guzel bence zjzhjss
Olgun kadin da sever misin
Olgun herkes seviyor yaa jsjsjs ama en guzeli senin gibi olgun gorunup genc olanlar bence hzjzzjz
Iri meme sanstir zjshskshs avuclayıp sıkarken sertlesmis s*ki surtup bastirarak tahrik etmenin zevki de ayridir sanirim zkzjzkdj
Ya kizma ama buyuk meme seven erkekler ayni zaman da beni anne gibi goruyorlar gibime geliyor oyle mi
Anne gibi degil de por*o etkisiyle fanteziye donustuyo olabilirler cunku genelde iri olan onlarin oluyor zjhzksjs ama iri meme cidden şans hem olgun gostrrir seni hem de cekici ve cildiririz merdiven inip cikarken de ayri cildiririm ben sjzhzjs
Ahahahahsj tesekkur ederim olgun gozukmeye ihtiyacim vardi zaten
Ziplayan ve iri olan gogsuleriniz beni tahrik etmekte hanimefendi ayakta kaldiniz buyrun kucagima oturabilsiniz yuzunuz bana donuk dekilde boylece kalcalarinizi avuclayip tokatlarken goguslerinizi emip isirabilirim zjhzdjdj
Ayy alemsiiin 😂 agzin iyi laf yapiyor aslinda bunu diger kizlara da kullansan bakir olmazsin artik
Hahahah iri memeli kiz pek yok hanimefenfi sizi kacirmak istemem alisveris merkezinde kiyafet denerken kabine girip o vucudunuzu esir almak goguslerinizi deli gibi avuclayip emmek isterim dkdjjdd
Sadece konusmanla bile tahrik edicisin ya keske sevgilimde boyle olsa
Hosuma gitti tahrik etmek. Duvara seni yaslayip kasiklarina kasiklarimi bastirirken dudaklarini deli gibi operdim ellerim goguslerinde deli gibi avuclardım bu sirsda da surtunurdun belimden kendine bastirir sertligi daha derin hissetmek isterdin 😛
Sert seviyorsun galibaa😛😛
Altimda kivranip yalvaran gozlerle bakmani kalcalarina carpan kasiklarimin cikardigi sakk sakk sesini duyarken inlemelerini bagirtilarini duymayi elbette isterim 😛😛
Aaayy azdirma beni dersim baslayacak zatennn 😅
Hahhaha dersteyken kucagimda olmani ekrana bakarken kucagimda sertligi hissetmeni ellerimle goguslerini avuclarken dudaklarini isirttirip surtunerek inlemeni isterdim tabiii 😛
Islattin beni mutlu musun simdii
O islakligin sertligime bulasmasini isterdim kucagimdayken bir elim goguslerinle oynarken diger elim de o islanmis yerinle oynar seni daha da azdirmak isterdim 😛
Iri memeli sansli kadin kolay gelsin xkdhskshs
Anlasildi iri memeli hanim zkzhzjs
Yok daha memeler kzzhzk
büyük olması sorun değil de sarkık olması baya kötü. kendimden biliyorum
neden böyle düşünüyorsun meme dediğin sarkar sarkmıyorsa doğal değildir şişme balon gibi hepsi tek tip bune hepsi birbirine benziyor ameliyat izleri çabası.
Kardeşimin ki de öyleydi spora gittim fitness şu an normal gözüküyor kesinlikle spor yapamilisin
Küçük daha cool geliyor ve daha rahat olurdu bence
evet ama seks yaparken ben iri seviyorum küçük göğüsün arasında italyan saksafonu olmuyor
Değildir
Cok buyuk olmasi kusut
kusur değil ama bende sevmiyom boşuna yükler
kusur değil ama çok dikkat çekiyor
Ben kusurluyum o zaman lanet olsun biliyordum.😂
Hayır gayet hoş duruyor.
Bence degil ona gore giyinirsin
Kusur değil aksine ayrılacaktır
Bence 85-100 arası idealdir, fazlası zarar.😂
79 gogus olcum cok mutluyum bence de ağlamalisin bye
Asıl size yazık erkekler buyuk meme gorunce kendini kaybediyor dikkat ette sevgilini kaptırma
Senin memişler gelişiş oke ama beynin gelişememiş kuzum erkegi elde tutmak memeyle değil beyin ve zekayla olur kapiş;)
Istedigi kadar zeki ol erkeklerin guzel seylere karsi zaafi var buyuk meme cok dikkat cekiyor ama bi zamandan sonra sıkılmaya basliyorsun orasi kotu
En iyisi orta olmasi buyukte kucikte itici canım
Büyük memeleri severiz.