Güzellik & Bakım Büyük meme kötü mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar görüntü olarak soruyorum cinsellik için değil Büyük meme kötü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
hepmeraktanyha Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Minyon, zayıf kişilerde hoş olmuyor küçük veya orta iyidir ama boylu boslu kişilerde bu ölçü iyidir daha fazlası pek hoş durmayabilir. 1 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Hayır, memenin büyük ya da küçük oluşu kötü değildir, genel vücut yapısıyla uyumlu olmayışı kötüdür. Büyük göğüslerin sarkık olması kötüdür 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl mayo ile güzel. bakımı zor yaz ayları altları alerji oluyor. Sutyen bulmak zor. Emzirince boşalıyor içleri sünger gibi... 0 0 Yorumla
S-YlLDIRlM Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cincellik için de görüntü olarak da kötüKocaman her kıyafetten belli olur, sarkar lömbür lömbür sallanır 0 0 Yorumla
Frank_Castle Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Saçmalama aşırı güzel. Bundan daha büyükleri çok güzel olmaz ama 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. hayır bence hiç değil ben çok dişi bulur ve severim 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 558 cevap paylaştı. Ben sarkıkta olsa goruntu gıyımın yakısması konusunda buyuk gogus cok ıyı oldugunu dusunuyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cinsellikte iyi ama dışarda çok iyi değil tüm gözler üzerinde olur rahatsız edebilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl görsellikte büyük olması çok çekicidir ama bence sevişmede küçük olan daha seksi ve zevk vericidir 0 0 Yorumla
Restters Takip Et Xper 6 Yaş: 48 +1 yıl O nasıl bir soru. Resme 15 defa açtım açtım baktım. 0 0 Yorumla
_38BURAK38_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Cinsellik için çok iyi ama normalde biras abest duruyor 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben pek sevmiyorum ya 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 531 cevap paylaştı. Ben görüntü olarak çekici buluyorum 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 348 cevap paylaştı. bukadar büyük gercekten kotu ben begenmiyorum 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 919 cevap paylaştı. Bu kadar büyük beni çekmez 0 0 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Seveni vardır ama iğrenç. Gerçi bu sarkmış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Memenin cinsellikle ne alakası var ki 3 2 Yorumla Board-Tennis +1 yıl Ne 🙃🫠 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bebe emzirmek için var Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Boy ve kilo sormam gerekli bunun için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence kötü yaa😞 6 3 Yorumla Delibirisi1 +1 yıl Güzeldir güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Delibirisi1 cinsel açıdan sormamış kız görüntü olarak sormuş. Yorumla Delibirisi1 +1 yıl Görüntü olarak da güzeldir Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 675 cevap paylaştı. Sarkik olmadigi sürece iyidir 0 0 Yorumla
SıraDışı_Herif Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 444 cevap paylaştı. Resımdekıler asırı ıyıymış ya 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 618 cevap paylaştı. Hayır değil 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fotoğraftaki kötü mü Delibirisi1 +1 yıl Hayır güzel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Minyon, zayıf kişilerde hoş olmuyor küçük veya orta iyidir ama boylu boslu kişilerde bu ölçü iyidir daha fazlası pek hoş durmayabilir.
Hayır, memenin büyük ya da küçük oluşu kötü değildir, genel vücut yapısıyla uyumlu olmayışı kötüdür. Büyük göğüslerin sarkık olması kötüdür
mayo ile güzel. bakımı zor yaz ayları altları alerji oluyor. Sutyen bulmak zor. Emzirince boşalıyor içleri sünger gibi...
Cincellik için de görüntü olarak da kötü
Kocaman her kıyafetten belli olur, sarkar lömbür lömbür sallanır
Saçmalama aşırı güzel. Bundan daha büyükleri çok güzel olmaz ama
hayır bence hiç değil ben çok dişi bulur ve severim
Ben sarkıkta olsa goruntu gıyımın yakısması konusunda buyuk gogus cok ıyı oldugunu dusunuyorum
Cinsellikte iyi ama dışarda çok iyi değil tüm gözler üzerinde olur rahatsız edebilir
görsellikte büyük olması çok çekicidir ama bence sevişmede küçük olan daha seksi ve zevk vericidir
O nasıl bir soru. Resme 15 defa açtım açtım baktım.
Cinsellik için çok iyi ama normalde biras abest duruyor
Yatak için ideal bence..
Bence değil harikalar
Ben pek sevmiyorum ya
Ben görüntü olarak çekici buluyorum
evet kötü bence. küçük en güzeli
Ben sevmiyorum büyük meme
bukadar büyük gercekten kotu ben begenmiyorum
Bu kadar büyük beni çekmez
Ben seviyorum
Seveni vardır ama iğrenç. Gerçi bu sarkmış
Offf bu ne bee ncjgjf
Memenin cinsellikle ne alakası var ki
Ne 🙃🫠
Bebe emzirmek için var
Boy ve kilo sormam gerekli bunun için
Suratı çirkin ve küçükboylu kızlara yakışmıyor
Görüntü olarak evet
Aşırı olan her zaman kötüdür birde sarkar
Bence kötü yaa😞
Güzeldir güzel
@Delibirisi1 cinsel açıdan sormamış kız görüntü olarak sormuş.
Görüntü olarak da güzeldir
Sarkik olmadigi sürece iyidir
Resımdekıler asırı ıyıymış ya
Değil.
Büyük meme çok güzel bir detay
Yok be yaa🤮
Ben büyük memeleri severim
Kötü değik
Çok büyük iyi değil
aşırı büyükler evet ve fiziği kötü olanda evet
Severim
Ben beğenmiyorum