+1 yılBüyük göğüsler kusur mudur, öyle mi görülür?
Merhaba, kusur demek kimsenin haddine değildir öncelikle. Fakat biz dezavantajlarını sayabiliriz. Büyük göğüse sahip bayanların sıkça şikayet ettikleri birkaç durum şunlardır; sütyenin batması, sıcak aylarda göğüslerde terleme, elbisenin sıkması, sütyene mahkûm kalma, göğüslerde sarkma korkusu.
Büyük göğüslerden kurtulmak mümkün mü?

Evet, mümkün. İki alternatif sayarsam birincisi ameliyat, diğeri ise spor. Evde basit hareketlerle spor yaparak göğüs, kol kaslarını geliştirirsen göğüslerin fazla yağı yakarak sıklaşır, dikleşir ve kaba görünümü kaybeder. Küçülmeye başlar yani. Spor yaptığın süreçte sporcu braletlerinden kullanmanı tavsiye ederim. Şayet sütyenle spor pek rahat olmayabilir.
https://www.youtube.com/embed/PsMtT8TOk6Q
Buraya bıraktığım videoyu her gününe, boş bir vakit bularak yerleştirmeni tavsiye ederim. Küçültme, daha dolgun ve yağlardan arınmış göğüs isteyenler, sarkmasını engellemek isteyenler de uygulayabilir😊100 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılİri göğüsler her zaman kusur değildir. Bu durum kişisine göre değişir.
Kimisi büyütmek için silikon yaptırırken, kimisi de küçültmek için göğüs küçültme ameliyatına giriyor.
Bazı kadınlar göğüslerinin büyük olmasından memnun olsa da, bundan dolayı
bel fıtığı, boyun ağrısı ve bel ağrısı gibi sıkıntı yaşayan kadınlar da oldukça fazla.
Eğer bu tarz sağlık sorunları yaşanıyorsa, göğüs küçültme ameliyatı yapabilir.
https://clinicexpert.com/tr/trlpbr/?offer=breast_gg&gclid=EAIaIQobChMIlbqF__ed8AIVybTtCh3W2g6VEAAYASAAEgKpK_D_BwE
Umarım işinize yarar.00 Yorumla
Güzellik & Bakım konusunda 835 cevap paylaştı. Küçük olsa özgüven eksikliğin olurdu. Bu seferde küçükler diye üzülürdün boşver sen bu halde daha seksi ve olgun görünüyorsundur. Çok sallanmaması ve belli olmaması için sporcu sütyenlerini deneyebilirsin.
47 Yorumla- +1 yıl
Bence küçük olması özgüven eksikliği anlamına gelmez erkekler küçük sevmediği için kızlar doğal olarak bu duruma düşüyor
- +1 yıl
Küçük candır 🤣
- +1 yıl
yo ne alakaaaaa? özgüveni nasıl memeye bağladıysan artık? en güzrl modellerin de gögüsleri kücük heralde sen kendin icin konustun
- +1 yıl
cogu erkek de penisleri kucuk oldugundan ozguven skntisi cekiyor
- Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bu tür bir niteleme yapmak yanlış olur gadası. Çünkü çoğu kadın büyük göğüsleri olsun ister. Erkekler ne kadar küçük göğüs seviyorum deseler bile, aslında hepsinin gözü büyük göğüslerde olur.
24 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya onu ben de farkettim niye küçük gogus seviyorum diyorlar ki o zaman
- +1 yıl
Çunku küçük göğüsler sarkmaz küçük göğüs seviyorum diyen erkekler sarkik sevmediği için bunu diyordur gerçi erkeklere küçük buyuk farketmiyor bulmuş bir de kucugune buyugune mi bakacak sayin soran kiz
Soran+1 yıl@Büşra_riri hiçte oyle degil bence buyuk meme gorunce salyalari akıyor resmen kucuk memelilere de ayni gozle baktiklarini hic sanmiyorum
- +1 yıl
bak demek istedigim su gercekten her erkek buyuk sevmiyor sevmemelerinin nedeni ise sarkmasi kucuk seviyorlarsa da sarkmadigi dik durdugu icin seviyorlar kucuk dediysem hic yok gibi degil belli olacak sekilde olanlari seviyorlar iste kucuk dik duran
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
+1 yılYanii bence fazla irisi kusur sayılabilir.
Nasıl fazla küçüğü de kusur ve eksik gibi görülüyorsa iri olanlar da bu kategoriye girmeli çünkü neden girmesin.
Kim bilir o iri memelerde kaç kişinin hakkı var.
En güzeli ne küçük ne iri kararında büyüklükte ve dik memeler.
#Cassie72 Yorumla- +1 yıl
"kaç kişinin hakkı var" 😂
- +1 yıl
@Kominikeysinn acı gerçekler
+1 yılBende küçük göğüs severim ve hakveriyorum sana. Gogsun büyük değil bence doğru çamaşırı secmemissin. Toparlayici sutyenler var. Yeni İnci mesela çok güzel toparliyor fiyatı seksen lira civarı. Ustelik askıları da çıkıyor ve vücuda yapışır şekilde kalıyor. Tavsiye ederim
41 Yorumla
+1 yılHer kadının göğüs yapısı farklı olabilir, bazıları iri olmasından rahatsız olur bazıları küçük olmasından,, küçük olan kadınlar genelde kendilerinin seksi görünmediğini ve erkekler tarafından begenilmeyecegini düşünürler, bazı kiyafetleri taşımakta problem yasayabilirler,, iri memeli kadinlarin isi biraz daha zor aslında, onlar hem saklamak hem göstermek isterler, ikisinin arasında kalırlar çoğu zaman, gosterseler bir dert saklasalar başka dert,, spor yapıldığı sürece diri ve dik kalmalarını sağlamak mümkün göğüslerin
01 Yorumla- +1 yıl
Sen peki?
Selamlar,
Bunu kusur olarak ta gören var, nimet olarak görende var..
Kişiden kişiye değişkenlik gösterir yani.
Sen memnun isen sorun yoktur.
Ama memnun değilmişsin.
İstersen ameliyat olabilirsin.20 Yorumla
+1 yılKendi şahsi fikrime göre iri değil fakat şekilsiz ya da sarkık göğüs kusurdur. Kadı ki bazı egzersizler şekillendirebilirler. Dert etmemenizi öneririm 80 ölçü gayet ideal bir ölçüdür.
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederimm
Gizli Üye(30-35)+1 yıl80 yine iyi. Tam olması gereken. Ondan sonrası büyük. Keşke benimde 80 olsa. 95 c kullanıyorum. Dikkat cekmemek için bol giyiniyorum. Dar ve ya göğüs dekoltesi olan bir şey giymiyorum. Ergenlikten sonra bu durum yuzunden çok rahatsızım. Dikkat cekmemek daha iyi
11 Yorumla- +1 yıl
95 miiii🤤🤤
Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı. Bu işi bence Gereksiz sorun ediyoruz. Seveni olur sevmeyeni olur. Mesela beni büyük olan çekici gelmiyor ama bu benim için böyle aksini düşünen milyonlar var. Herşeye ters ve kmtü açıdan bakmamak laızm. Ayrıca bunu sen seçiyorsun bu ne snein nede bir başkasının suçu. Sağlık açısından sorun teşkil eden bir durum olmadığı sürece bence dert etme. Kimseye göre yaşamıyorsun bu hayatı sonuçta.
10 YorumlaBence kusur. Giysi üzerinde seksi görünebilir fakat çıplak görüntüsü çirkin bir görüntü kocaman yağ fıcıları gibi göbeğe doğru sarkmış çıplak görüntülerini sevmiyorum. 75 80 tam portakal dediğimiz kıvamda olacak dik füze gibi yuvarlak göğüsler çıplak görüntüsü bile sanat eseri gibi görünüyor yuvarlak şekilde kalacak.
00 Yorumla
+1 yılGöğüslerin boyutu değil şekli önemli. Dik olduktan sonra boyutun önemi yok
18 Yorumla- +1 yıl
Haklisin
- +1 yıl
@asi-esmer Seninkiler nasıl
- +1 yıl
@asi-esmer sordum güzel kiz
- +1 yıl
Asi nolduu
Soran+1 yıl@Bay_Roketci sussana
- +1 yıl
Tamam sustum yaa sen benim yorumuma yorum yapanmi soru soran
- Güzellik & Bakım konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılBence kusur değil hatta avantaj ama muhakkak zorlukları vardır
14 Yorumla
Soran+1 yılInsanlar bu kadar rahatca elestirmese laf atmasa okuz gibi bakmasa aslinda zorlugu yok
- +1 yıl
Oda insanların öküzlugu iste yapacak birşey yok keske kadınlara biraz cinsel obje olarak değil de insan olarak baksalar hersey hal olacak
Soran+1 yılKadinlar diyorsun ama en cokta yine kadinlar hemcinslerini elestiriyorlar herkesten biktimm
- +1 yıl
O elestirenler çekemeyenler emin ol
- Güzellik & Bakım konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılBence kusur ben koca meme sevmiyorum koca göt de sevmiyorum yolda yürürken herkes bakıyor sevgilim dün squat ettiğine söyledi de etsin bakalım ne diyeyim 😂 etme desem yanlış anlatacak etsin bakalım
10 Yorumla Kusur değildir daha güzel sorun etme ne kadar küçük meme isteyen erkek varsa o kadarda büyük meme hastası erkekte vardır üzme kendinı
20 Yorumla
+1 yılBir kusur değil bana göre ama sizin de dediklerinizden anladığım kadarıyla büyük bir problem kişi için.
Umarım bir çözümünü bulursunuz.
Her şey gönlünüzce olsun diyeyim...10 Yorumla
+1 yılBedeninizde olanları bir kusir olarak görmeyin kendinizi sevmeyi deneyin kusur aramak isteyen mükemmelde bile kusuru bulur çünkü
10 Yorumla
+1 yılMeme dediğin dik olacak 80 85 iyi arasına sokup asilacaksin saçlarından kadını kavradigin gibi hızlı hızlı girip çıkacaksın önemli olan zevk vermek
10 Yorumla
+1 yılkendini sev harikasın unutma, o pislikler de tesettürden bile tahrik olacaklardır... kendini sev ve mutlu ol
10 YorumlaKızz ne kusuru anaa 18 yaşındayım çok kilolu değilim benimkiler 90, abazaları ister istemez çekiyoruz kendimize, hareket ederken sallanıyor asla dekolte giyemiyoruz ama en güzeli böyle cidden sakın kusur olarak düşünme, en güzeli bizde var. Bazı insanların ki küçük olanlar bizi çok kıskanıyor kuduruyorlar, karı dediğin ele avuca gelmeli 😊😊
22 Yorumla- +1 yıl
Karı tabiri hiç hoş değil:))
Ben istemezdim. kiyafet secimi zor olgun gosteriyor yurumesi bile zor bir de buyuk memeliler bralet giyemiyor o acidan hic istemezdim ama kusur da demeyelim simdi
21 Yorumla- +1 yıl
Büyük mü peki :)
- Güzellik & Bakım konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılDuruşu önemli gibi. Dik sarkık vs. Ama aşık olunca göğüs kalça hiç önemli olmuyor. Tek seferlik ilişkilerde sorun olur ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim sonuçta Allah vergisi böyle küçültmene de gerek yok
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. İnsanların ne düşündüğü hiç önemli değil. Abazalara da takılmayın sizin fiziginize sahip olmak isteyen kadınlar var. Bence hiçbir kusur yok. İnsan hangi göz, hangi düşünce ile bakarsa onu görür. Maalesef herkes ayni düşünmüyor.
00 YorumlaKüçük olduğu için sizi anlayamıyoum ama kusur değildir bence
11 Yorumla- +1 yıl
Buyur zamanla
+1 yılHanımefendi benimkiler 85b ve o bile büyük durmuyor bende tuhaf 80 olup büyük demeniz sanırım irilikten yana farklar var
13 Yorumla- +1 yıl
Deliricem 80c dediğiniz sırt ölçünüz meme büyüklüğü daha farklı bir olay sırtı dar olabilir
Soran+1 yıl@Dandinigirl 80 85 falan sırt ölçüsü a b c meme ölçüsü de siz kız olduğunuza emin misiniz ajsjsjs
- +1 yıl
Ne alaka kız olduğumuzdan emin miyiz derken ne bakımdan bunu diyorsun göğüs bakımından mı😂😂😂
+1 yıl80c cok büyük değil abartma. d miş gibi davranıyorsun🤷♀️
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiyeyse hemcinslerin büyük memeyi kusur olarak görmüş el kadar meme mi olur biz erkekler olarak büyük meme seviyoruz 😅👍
20 YorumlaKusur mu bilmiyorum ama dert cidden.
Sırtın ağrıyor, orantısız görünüyorsun ve ne kadar zayıflasan seni şişman gösteriyorlar, sınır 😂22 Yorumla- +1 yıl
Oha tam eda eceyi yani dizideki yıldızı düşünüyordum bu soruyu okuyunca sen çıktın pahqoxms
+1 yılAllah'ın yarattığı hiçbir şeyde kusur aranmaz. Eğer ki bu durum sizde herhangi bir sağlık sorununa yol açmıyorsa sorun yoktur demektir. Eğer ki herhangi bir sağlık sorunu yol açıyorsa veya hayatınızda size fiziken zorluklar yaşatıyorsa doktora gidip tedavi olabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılhayır neden olsun ki Allah'ın yarattıgı şeyi kusur olarak görme tatlım bennce dekolte işine birşey diyemem çünkü ferace giyiyorum ama emin ol büyükleride var ;)
00 Yorumla
+1 yılBence hoş durmuyorlar. Doktora danış. Bir süre sonra bel sırt ağrısı yapabilir. Belkide küçültmek mantıklı olur. Rahat bir nefes alırsın
010 Yorumla
Soran+1 yılBel ağrısı yapacak kadar buyuk değil allaha şükür
- +1 yıl
Şimdi deyiş zamanla yapıyor zaten.
Birde estetik açıdan düşün. Kalça bel göğüs oranı ölçüleri nasıl? Uuiyumlu ise sorun yok diyebiliriz
Soran+1 yılOnu 85 90 bedenler dusunsun artık
- +1 yıl
Kaç ki senin?
Soran+1 yılSoruda yazdım okumadin mi yoksa😠
- +1 yıl
Tüm ölçüleri sordum bel falan
Soran+1 yıl92-69-97
- +1 yıl
Böyle iyi bence 🤗 kusur olarak förmemelisin şimdi
Soran+1 yılHos durmuyor yazdın ama
- +1 yıl
Sadece büyük göğüs için dedim onu. Ama orsntılıymış senin ölçülerin.
Ben iki defa meme küçültme ameliyatı oldum. Yine büyükler ama artık sallanmıyor. Çok mutlu oluyorum bakınca. :)
11 Yorumla- +1 yıl
O kadar çok mu buyuklerdi @asi-esmer
+1 yılBence değil. Sen kimseyi umursama ve nasıl mutluysan öyle yaşa. Abazalardan kurtulmak içinse onlara kız gibi davran ya da sen erkeksi bir tavır takın.
10 Yorumla
+1 yılinsan vucudundaki hicbir sey kusur degildir cunku kusur icin irade gerekir ve vucudumuz bizim irademiz altinda degildir
10 YorumlaBirinin göğsünün iri ya da ufak olmasını değerlendirmek kimsenin haddine değildir. Ne biçim isnansin sen ya? Hemcinslerini neden böyle bir konuya gündeme getryosun
01 Yorumla
Soran+1 yılSanane
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim ki 75C ama anlattigin kadar degil
tamam benimde belli ve sırtım ağrıyor ama o kadarda değil yani portakal büyüklügünde senin ki 80D olmasin?42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Poyrrazzz neye güldün tam olarak
iri göğüsler çok güzel hemde olgunluk katıyor insana bir nevi
21 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın iri dolgun olunca göğüsler daha bı kadinsilik katıyor size albenisi oluyor @cano_o
Gizli Üye(25-29)+1 yıliri meme kadın olduğunun ve çocuk sahibi olabiliceğini ifade eder. Bu bedeninin fiziksel ifadesidir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLan ne güzel işte ne büyük ne küçük keşke benimde 80 olsa bence çok iyi
22 Yorumla- +1 yıl
Senin kaç
Cevap sahibi+1 yılNapcan
+1 yılSağlık problemi ve stres oluşturmuyorsa ne kusuru sayılsın.
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılvalla her insanın boyu nasıl farklıysa
her kadının da memesi farklı olabilir bir kusur değil bence00 Yorumla Yorumları okudum herkesin görüşü farklı, herkes istediği gibi olmayabiliyor bunu takma kendinde kusur arama herşeyin bı guzelligi var
00 Yorumlaİyi de C sırt ölçüsü değil miydi memen büyük olmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi
Gizli Üye(30-35)+1 yıl95 beden göğüsleri olan asla gömlek veya dar kesim ceket giyemeyen ben🤦♀️🤦♀️
33 Yorumla
Soran+1 yılBen de asla ustume tam oturan birsey bulamiyorum belim tam olsa göğüs kısmı kucuk geliyor
- +1 yıl
saçmalamayın yahu terzi diye bi meslek var
Cevap sahibi+1 yılOnda bi sıkıntı yok yaptiriyoruz ama bu sefer gogusler asiri dikkat cekiyo buyuk duruyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerşeyin fazlası zarar genelde büyük göğüsü olan kızlar ne giyse Yakışmaz sarkmış gibi kötü durur bahsettiğim cidden büyük olanlar çok küçükte erkek gibi oda sıkıntı neyse allahtan benim normal
10 Yorumla
+1 yılOnlara yapacak bişey yok sen sağlık acısından sıkıntı yaşamıyorsan problem değil
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde bizler buyuk severiz kusur değil ayricaliktir
20 Yorumla Meme memedir çokta şeyapmamak lazım.
Takılmayın, kendinizi sevin20 Yorumla
+1 yılhenüz 19 yaşındayım 90 95 takıyorum aynı şekilde erkek sweatleri giysem bile abazaların gözü üzerimden gitmiyor sanırım bende küçülteceğim
21 Yorumla- +1 yıl
Oh masallah ne kadar çok büyükler normalde kaç beden olması lazım yaşına göre @anonim123333
Kusur değil ama rahatsız ediyorsa çözüm öretilebilir
00 Yorumla
+1 yıl80 C ortalama bir boyut diye biliyorum. Kusur değildir ama ilgi odağıdır.
00 Yorumla
+1 yılhep istediğim ya. benim küçük ama çok aşırı küçük değil. Fakat büyük isterdim ya
00 Yorumla
+1 yılAşırı iri meme itici bir görüntü oluşturuyor bana göre ama iriden iriye fark var göreceli bir durum en ideali dik durandır orta boyutta
00 YorumlaBel ağrısı da yapıyo muhtemelen. Yapmıyorsa da yapmaya başlar yaş ilerledikçe
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sahibi dokunmama izin veriyorsa kusur değil, lütfudur.
İzin yoksa patlasin o memeler...00 Yorumlabüyük meme veri nimettir :D ama değerini bilmiyoruz
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil rahatsız olmana gerek yok saklanması gereken bişey değil vücudunun parçası
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 307 cevap paylaştı. Sorun değil tabii ki. Fakat ağırlık çalışırsan ve fit olursan daha iyi görünürsün.
00 YorumlaKusur değildir. 80'lik göğüs çok iri sayılmaz yalnız.
01 Yorumla- +1 yıl
Bence ideal
+1 yılBence aşırısı gerçekten pek iyi durmuyor ve sarkıyor gibi o yüzden normal olsun yeterli.
00 Yorumla
+1 yılinsanalrın hiçbir uzvu ne olursa olsun kusur olamaz
00 Yorumla
+1 yılSarmayı dene memelerini belki o zaman rahat edersin yürürken falan. Küçük meme daima iyidir.
00 Yorumla80 cm normal ama çok sarkık olmamalı tabi oylee sevende var yumuşak sarkık tercih meselesi.
00 Yorumla- Devamını Gör (157)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat