Soğumuş mudur?
Herkes yakıştığını söylüyor.
Cevaplar için teşekkürler...
Herkes yakıştığını söylüyor.
Cevaplar için teşekkürler...

Böyle sorulara sırf puan kazanmak için cevap veriyorum. Evet soğumuştur. Çünkü çil çoooook çirkin bir şeydir. Suratında sümük olsa daha iyi. Çilin yanında çıban masum kalır hatta. Herkes beğendiğini söylüyormuş ya, külliyen yalan. Onlar seni kıskanıp kötülüğünü, senin çirkin gözükmeni istediğini için sana beğendiklerini söylemişler. Neyse canım üzülme canın sağolsun bir yerde okumuştum çamaşır suyu ile su maymuncuklarını karıştırıp içine biraz ginseng ile beyaz tebeşir ekleyip suratına sürersen geçiyormuş yani çok da dert etme.
Qwşdlsşdlsşkd
Yaş gerçek mi?
Birinicisi ne olursa olsun bu kadar basit bi sebepten senden soğuyosa bırak gitsin seni seven her şeklinle sever ikincisi çil mükemmeldir lütfen kapatma ben kahveden fardan falan yapıyorum her gün 🥺🥰
Aşık olduğumu ulusal kanalda mı yayınlayın 😘
Bir daha o güzelliği örtme olur mu 😘❤️
Cevap
16Cevap
Ben her zaman demişimdir. Erkeğe kadın tarafından atılan en büyük kazık makyajdır. Doğruya doğru kadınıda kadın yapıyor ama
Cil dedigin dunyanin en sevimli aksesuari. Bir insan cillerini neden yama yapar da kapatir?
Yapma oyle sacma sapan isler. Rica ediyorum.
Gördü veya görmedi önemli olan bu degil bence. Eğer bunun için senden soguyacaksa zaten birak soğusun ondan hayır gelmez.
Ben olsam soğurum ama çilin olduğu için değil gizlediğin için mal olduğunu düşünürüm
sevgilin buzdolabıysa herşeyden soğuyabilir çok takma gnlddgkflşkwşglhfnkpşhkfşlgf
Yaa çilere bayılırım neden kapatıyorsun ki
Hem bunu için ayrılıyorsa katıksız maldır
Yok yok soğumaz o 😂 hatta seviyordur, sahtekar seni 🙃
Bence çiller çok hoş duruyor. Keşke benim de çillerim olsa. Sevgilin seni olduğun gibi sevmeli.
Seni çillerin için senden soğuduysa ohooo boşver sal gitsin
bende de var beyaz tenlıysen muhtemel yakışıyordur sankı kendısı çok mu yakışıklı
Elalem kınayla çil yapıyo bacıım niye gizliyosun ki
siwksşwksşs ya siz kafayı mı yediniz? bende çilliyim ve keşke daha fazla olsaydi diyorum
Çillerin yüzünden senden soğuyacak birisi hiç sevmesin... ayrıca çil kadınlara yakışıyor gizlemen en başta hata olmuş...
Çillerin kötü bir görünüm verdiğini sanmıyorum. Bu yüzden soğuyacaksa da sevmiyordur zaten.
sana hersey yakışırr kuzumm
Neden çil yüzünden soğusun ki , çok saçma bir sebep !
Saçmalama çillerin var diye ayrılcaksa zaten sevmiyodur
Kizlar bazen gercektende cok malsiniz cili kusur olarak mi goruyon kizim sen?
Çil çok sevimli oluyor bence güzelliğini kapatmamalısın
Sevgilin eğer senden soğursa direkt ayrıl. Seni olduğun gibi sevmeyen biriyle devam etme
Çil çok güzel bir şey. Hem seni yüzün için mi sevdi?
Hemen sorayim mi kendisine soğudun mu diye 😂😂
Kendine yakıştırmıyorsun bir kusur gibi görüyorsun önce çillerini örtmeden kendini iyi hissetmeyi başar
Çiller çok tatlı oluyor, kapatmamalısın
Gizlencek bişey yok ortada
çil bence çok sevimli soğucağını sanmam
Neden gizliyorsun ki 🤷
Çil çoğu zaman tatlı bişeydir, takılma bu kadar
Çil sevmiyorsa soğumuştur
Bence çil böyle mavi göz gibi hatta gamze günü özel birsey ve çok güzel oluyor.
Böyle seylere cok dikkat eden biriyse sogumuştur
Bazılarına çok yakışıyor takma
Çil güzel bir şey
Çil çok seksi oysa gizleme
Çil daha hoş duruyor
saçmalama çil güzeldşr
Cili de çilli sogudu🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?