AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
158 47 kiloyum ama sarışın değil kahveregi saçlı, beyaz tenliyim😂
boyarız bea:D
Sarı saç sevmiyorum
İdeal kadın sizin saçma tabu ve şekillerinizle şekillenmemiş kendi olmayı başaran kadındır.
karakter olarak sormamıştım. fiziki olarak sordum. herkesin düşüncesi kendine ben kalkıp size saçma düşünüyorsunuz diyor muyum?
Bende fiziki olarak ideallerimi belirttim
tam olarak anlamadım ama. dikdörtgen mi olacak kadın özgün olabilmek için. yani ben sırf benim için ideal kadın bu dediğimde eğer sen bu kalıba uyuyorsan bunu kırmak için saçını mora mı boyayacaksın?
Bakış açınızı değiştirirseniz anlayacak kapasiteye çıkabilirsiniz.
birşeyi anlamayıp anladığını iddia etmeye kaç yaşında başladınız? bu işte iyi olduğunu görüyorum. Dünya sadece sizin doğru olduğuna inanıp söylediğiniz şeylerden ibaret değildir. esas olan konuşmalarda karşındakinin dediğini anlayabilmektir. Ben sizin söylediğinizi anlayarak size cevap veriyorum soru soruyorum ama söylediklerim duvara çarpıp geri geliyor.
"İdeal kadın sizin saçma tabu ve şekillerinizle şekillenmemiş"
insanlar boyunu özellikle başta olmak üzere birçok fiziki özelliklerini değiştiremezler. Fizik olayı bir insan saçını sarıya boyadığı zaman sarışın olduğunu düşünenlerdenseniz farklı tabiki size söyleyecek hiçbirşeyim kalmaz bilim insanlık herşey çaresiz kalır düşüncen karşısında. dolayısıyla burada doğru söyleyebileceğin şey şekillenmeyi reddeden olabilir. yoksa bu söylediğin yanlış. bu fiziki bir ifade olmamalı. benim sorum tamamen fizikle alakalı. sizin söylediğiniz şey tavır ve duruş bunlar personalty. ingilizce belkidüşer jeton.
"kendi olmayı başaran kadındır"
burada yazdığın ise yine aynı şekilde özgün olmak tarz ile alakalı duruş ile alakalı. bunun fizikle bir alakası yine olamaz.
dolayısıyla küstahlığı biranönce bir kenara bırak ve insanları küçümsemeden her bakış açısından bir tutam alarak anlamaya çalış.
Kendin olmak kavramını anlayamıyorsanız bu benim sorunum değil ve size anlatma mecburiyetim de yok. Beni eleştirmeden önce öz eleştiri yapabilirsiniz , iyi günler.
1.58 boy mu olur kanka sen kesin 1.60 boyunda bir erkeksin
1.82 1.82 küçük boylu erkekler mi küçük boylu kadın sevebiliyor sadece.
Erkeklerin genelde kendinden kısa kadın isteme kompleksi olur.1.58 kıza ideal diyebilmen için kısa olman gerek zevkleri tartışmıyoruz burda sadece 1.58 in ideal kabul edilmeyeceğini 100 kişiye sorsan 90 ı bilir
165 beyaz ten.
Bu ülkede ideal kadın budur ama nefes alsın yeterci diyen simplerin varlığından ötürü 135 100 kiloluk bir bidonda olsan 100 tane simpi parmağında oynatırsın.
Tüh senin ideal kadının olamadığımız için ağlamaya gidiyoruz hâlbuki ne meraklıydık
ek kontejyan var nedir boy ölçüler?:D
Türkçeyi düzgün kullanan, uzun boy uzun saç, kas, kibar ve zeki ideal erkek budur kontenjan sınırlı "1 kişilik" :))
bence benim verdiğim ölçüler tam senin ölçüler
Sarışın degilim knks oh pardon dayıcım
ayrıca türkçe olayına takıldım ben ya. neden kasıyor insanlar bu kadar türkçeyi doğru kullanma konusunda anlamıyorum. nedir yani çok güzel bir şekilde argo konuşsam insanlar alkışlayacaklar mı beni? kası eledik saç zaten çalışan adamın uzun olmuyor birşekilde pollyanna hanım.
Evet takılmışsınız beyefendi her yere nokta ve virgül serpiştirmenizden belli oluyor, ben sadece kendi zevkinize uyan bir kadın modelini herkes üzerinde bi yükümlülükmüş gibi ifade etme olayınızın ne kadar sinir bozucu olduğunu göstermek için aynısının erkek versiyonunu söyledim. Anlaşılan pekte hoşunuza gitmemiş. Yani her boku genelleme yaparak insanların zevkleri üzerinde baskı kurmanız pek mantıklı gelmiyor. Umarım anlatabilmişimdir. İyi günler
güzel ablam canım ablam nokta virgül serpiştirmedim hiçbiryere sürekli nokta koyarım net kelimelerimden sonra alışkanlık. ben böyle seviyorum. bir tane virgülüm yok. gidip türkçe öğretmeni olabilirsin bu kadar arzu doluysan türkçenin doğru kullanımına karşı. istersem ünlem koyarım buraya! aklın ayırt eder yazılanın içeriğini merak etme ona biraz güven. türkçeyi doğru kullanan birisini elbette isteyebilirsin beni alakadar etmez ama bana laf çarpmak için yazınca ben orada muhattap oldum direk. ben belki harem kuracağım arkadaş sana ne 158 53 kilo sarışın fantazim var belki sana ne yani bundan. sen Türkçe diye yırtınıyorsun da okuduğunu anlamama gibi bir kıtlığın var soru ney gayet açık ideal kadın profili kaç olmalıdır? kendisine göre ideal kadını yazacak insanlar. sen ne yaptın gelip benim yazdığımı irdeledin anlam mana çıkardın saldırdın vallahi köpek olmakta bir problem yok ama kuduz olup sağa sola saldırdığın zaman biri gelir böyle vurur çomağı ağzına oturursun. de get ötede oyna şimdi.
65-70 kg diri 180 ve üstü.
Kalıplara sokmasak
165 boy 58 kilo
çok uzun:(
Ortalama boy bu sen 165 den kısaysan uzun gelebilir
1.82 boyum ama ben kısa seviyorum uzadıkça kadınların ayakları da büyüyor çirkinleşiyor. hareketleri kısıtlanıyor gibi oluyor kadında bilmiyorum benim düşüncem tabi
190 60