AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
Top modellik yapcan knka bikini modelliğinden çoğu şöhreti yakaladı. Kameralar önünde çırılçıplak kalabilirim diyorsan ee ortalamanın çok üstünde güzelliğim fiziğim var diyorsan olursun knk neden olmayasın. Ama charlinin meleği olmak daha kolaydır diyeyim yaşda dil deparada çok önemli hedefin yüksek Trde model olursun sende herhalde en kötü :)
Boyun kilon vs uygunsa olursun niye olmayasın benden sana tam destek hadi başarırsın 🤗 bende manken mi olsam 1.96 boy sarışın vücudumda iyi hatirlamissindir beni belki yarı Endonezyali olan
Başka biri olamana gerek yok sapık insanlar için vucudun belli bölgelerini göstermek mi istiyorsun onun yerine git oku ama eğer yaparsan modellik vucudun heryerini açmaya razımısın Modellik yapmak sapık işidir kötü ark niyetli insanlar sana zarar verir
Olumlu yorumların yanısıra olumsuz yorumları kabullenmek erdemliktir ve bu erdemlik tüm Victoria mankenlerinde mevcut , bence senin için Victoria mankeni olman çok zor
açıkçası Victoria's secret mankeni olma ihtimalin, benim Victoria's secret mankeni olma ihtimalimle aynı. ikisi de sıfır :D :D
Xs mi giyiyorsun? Ve sporlami ugrasiyorsun? hmmm🤔 boyum 1.70sadece fizigimee her sekilde guvenirim. teklifte baska ajanslardan aldim Rusyada. azerbaycandada.
yine de sıfır, yani benimkiyle aynı :D güzel değilsin demedim, fiziğin de iyidir muhtemelen. ama gel gör ki ihtimal sı fır. olursan buradan beni bul, özür dilerim o zaman :)
Neden 0?
aktif mankenlik modellik yaptın mı şu ana kadar? teklif gelmiş olması bu işte iyi olduğun anlamına da gelmiyor. fiziksel güzellik çok önemli, bence sen de şahanesin ama sadece onunla olacak iş değil. bak hepsine 19 yaşındayken 5 yıldır mankenlik yapıyorlardır, senin için biraz geç gibi ondan sıfır
19 tamamlamadim daha ben))
aa o zaman tamam :))) ya vallahi pislik olsun diye söylemedim, takılmak istedim öyle. kusuruma bakma lütfen. (bence hala sıfır :D )
Eski bir modellik geçmişinin olması gerek bir ajansa girip orada modellik öğren ve sonrada başvuru yap modellik eğitimi almamış birini kabul edeceklerini sanmıyorum
Victoria secret meleği olmak görünürde pek kolay degil başta onlarin diyetleri cok ağırmış
Başarının sırrı ulaşılabilir hedefler koymaktır bebeğim kusura bakma adriana lima ve diğerlerine bir bak
Gel beraber olalım. Ben boydan kaybederim gerçi ahshwj
Birlikde gidelim amerikaya sjsbns
Yarismalara katilman gerek ama once iyi bi portfoyun olmali bir cok alanda kendini gelistirmelisin
İstanbul'da yasiyorsan fotograf noktasinda yardimci olabilirim benimde portfoye ihtiyacim var askere gittim geldim baya geride kaldi guncelleme lazim
Rusyadayim ben ajanslardan teklif geldi Azrrbaycandada burdada fakat kabul etmedim cogu zaten yuz modelligiydi
Bol sans dilerim umarim hayallerine ulasirsin
Uluslarasi modellik yapacaksın marka seni kendine uygun görürse anlaşırsınız
Biliyorum😇💖
Eee
Bakalimm
En az 1.75 boy ve şekilli bir vücudun varsa hayırlı olsun
Düzenli beslenip vücuduna bakarsan neden olmasın. Önce bölgesel olarak 1. seçilmesilisin güzel olarak. Türkiye Balkan Avrupa gibi
Öncelikle model olman lazım bunun için güvenilir ajanslara basvurman lazım. Zaten sonrasıni orda ogrenirsin
Bak oldun bak uçağın hazır bak american Airlines 😂
Rusyayı bırakıp amerilada yasamam asla
Amerikada*
VS cok takintili diye duydum yani cm cm ölcüyorlarmis her yerini
ama neden bi türk olmasin keske girse gururlaniriz
Tığçe kazaz davet aldıydı. Onda da gururlanırmıydın?
@YellowFeverTurcoGirl Tugce kazaz kim tanimiyom bile :)) aldiysa teklif ne güzel
Önce bir takım zorluk ve dayanıklılık testlerinde geçeceksin. Kaportanın sağlam olması gerekir. Sonra olursun...
Şu görseldeki hatunlar bulutlar üzerinde sen 40 fırın yesende olmaz dostum. Sorry...
Dogustan estetige ihtiyacim yok) yaptirsam ne olurum bilemem sjsnns
Sana güzel değilsin demedik ama piyasa acımasız türk pasaportuna sahip olarak 3-0 geride başlıyorsun. Belki bir italyan ya da Brezilya lı olsan daha fazla şansın olurdu 😂
Turk degilim pasaportum kimligim russ))) hayata 1-0baslamisim zaten melez olmakla azeri rus melezi
Ne güzel o zaman önün açık 😂
Hayir bu bir soru istemiyorum 😂
Melek olmaya karar vermişsin şeytanlık mı teklif edelim 😂😂
Sen bildiğin yoldan yürü işte😂
Cadılar meleklik yapamaz
Hayır bu akşam kendine iyi birşey söylenilmesini istemiyorsan bizde bilelim
Zorla övüyorum kendin gömüyorsun😂😂
hahah yokk
Melek olmaya geldin kendini cadı ilan ettin
Bunun sonunu merak ediyorum 😂
Tarlabaşı'nda kaldırımlara düşmeden önceki son sözler...
Orasi neresi ne sozu?🙄
Bitlis guzellik yarosmasinda derece elde etmen gerek once
Sana vereceğim taktikle çok kolay olursun, 🖐 yalarsan olursun.🙂 Kolay di mi qıejdjjdd
Sagol.
Sende Krasnoyarsk meleğisinn akdjsjjs
Sjsjsnsj teklifleri kabul etsem evetttt
Sen gir wpa sjsnns
Ölculerin çok önemli ve boyun. Öncelikle ölçülerini vs mankenleri ile karsilastir. Belinin ince ve hatlarinin orantili olmasi çok önemli yüzünde iyiyse yeterli eğitimin varsa neden olmasin
Isleri cok zor be surekli kiloyu koruyucaksin duzenli cilt bakimi filan ohhoo ugrasilmaz.
Burdan kalkıp oraya gitmen ordan'da bir ajans bulman felan o ajans da iyi mi kötümü felan bilemiyecen yani anlıcaaan coook zor gibi bişey o yüzden sen benim meleğimsin :D :D
anlamadım🙄
Sarışında degilsin ama
Kumralim gercekte pfff
Vay caninaa
Sen zaten meleksin kuzum hiiç endişelenme 😘🤭
Sanirim simarmaktan olucemm😂😘😘😘
Boş ver Victoria's secret meleği olmayı gel kalbimin meleği ol desem. 🤭🤭
Bayağı aşamaları zorlu psikolojik boyutu kaldırabilmek lazım.
benim bildiğim onun seçmeleri vardı. ona başvurmanız gerekiyor. ayrıca kendinizi ne istiyorsanız onu yapın kimsenin dediğini takılmayın.
Valla nasıl olacağını bilmiyorum zor iş ama kolay gelsin 🥳
Yargılamak ne haddimize. Tabi nasıl olacağını bilemeyiz ama sanırım eğitim yabancı dil ve sağlam referans şart
Aslında bazı yerlere başvuru ile oluyor sanırım ve bence kötü görüşleri duyma görme senin hayatın bu..
Onlar gibi soyunacaksın bu kadar basit
Vazgectim sjsbsbbs
gerçek bu soyunduğun zaman Victoria's seçileceksin :D
Boyun kaç eğer uzundan neden olmasın
1.70
Olur gibi
Ne zaman karar verdin?
yok olmayacagım istemiyorum🙄
Neden?
Birisi mi korkuttu😆
Seni gören çarpılır efenim🔥
Yok be
İnsan nedense en cok oldugu yeri sevmezmiş onun gibi sende öyle değil diyorsn ama ölesşn emin ol😉🔥
Vış ilk defa bu kadar güzeli bir arada görüyorum
ayy sesli guldumm
Yarın gel kanat olarak işe başla :D
basvuruyu senmi yapiyorsunn
Şeytanım ya ben melek sayılırım başvuruları alırım sorun yok :D
Haha tamam o zaman basvuru yaparizz )
Olamazsin o kadar guzel degilsin bence bunu unut
Estetiksiz hele boyleyim. yaptirsam ne olurum ahabahsb bilememm saka bir yana vs melegi olma hayalim yok. onlar daha guzell
Peki Victoria'nın bundan haberi var mı :(
Yeni konustuk var ajsjsns
O zaman bana uyar, olmanda bir sakınca görmüyorum
Fotoda ki sen isen rakiplerinin işi zor 😂
nasil anlamadim
Yani rakiplerinin işi zor demek istedim
Güzelliğinle herkesi elersin 😂
Yok onlar kadar olamam asla
Profil Fotografı sana aitse
Birinci bile Olursun :)
Bana ait
O zaman tebrikler birinciliği garantiledin 😂
Yok garantilemedim😂
Kız sen zaten victoria secret meleğisin
Yaaa gulumsedimmm💖💖
fotodakiler gibi taş mısın önce onu bi söyle
Evet boyum fizigim yerinde ama 5cm kayb ediyorum 1.70im diye😂
topuklu ayakkabılar o işi çözer ama sürekli fit kalmak zorundasın. çok sıkı diyet anlamına geliyor bu
az kilo değişmi olsa problem olabiliyor.
Sen meleksin zaten bebeem😂
Bebegimm benimmm muuachhh😁😘
Muach😂
Bi kanadı eksik sadece 😂😂😂
Evet ama onuda takcaklar zaten victoria secret melegi oldugunda😂
Olduğunda daha olmamış 😂😂😂
Ama melek sadece kanatları eksik
He melek hı hı 😂😂
kanat alip kendim takip hevesimi alicam sjsbsjsjs krasnoyarsky sokaklarinda kanatlarimla poz veririm artik 😂
Ukrayna sokaklarında bizi gezdirme şu ramazan ayında 😂
Yakışır güzele bende izlemeye gelirim😂😂
Ukrayna sokakları seni bekliyordu zaten 😂
Evet herkes onu izlicek çatlaaa😂
Doğru kanatlarına konsantre olacak kişiye değil 😂
ay bu yorumlar nee öldüm sahhsd
Öldüysen akşın gibi kanatları çizelim senide kanatların üzerine koyalım biz varalım kerevetine 😂
@uaskrall91 cukurda o sahneye hic uzulemedim karaca taraftariydim diye
@Meleyyyy_19 duygusuz ne olacak birde melek olacak 😂
@uaskrall91 :D
Bende genelde iyileri tutmam dizilerde😂
benzer yönümüz sdjsjjh
Kız kahveli bundan melek olmaz duygu yok kızda daha 😂😂
@uaskrall91 dizi o ama...
Neymar bile arasın filmini izleyip ağlamış duygusuz nolacak 😂
@uaskrall91 ben nehir giderken agladım ya
@Meleyyyy_19 ağlanmayan yere boşuna ağlamışsın😂
Aa dizi başka ama😂😂
@uaskrall91 bir efsuncuu dahaa
Efsuncu ne ya ayrım mı oldu şimdi diziyi ne hale getirdiniz siz kadınlar 😂
@kahveligünler_ sende başkasın ama 😂
@uaskrall91 yonetmen getirdii yaa
@Meleyyyy_19 Sen getirsen nolacaktı çukurun hali 😂
Baya guzel olurdu😂
@kahveligünler_ sen olsan daha güzel olurdu😂
Önce melek olmab lazım
Dogustann oyleyim sjsnsn
Görmeden birşey diyemem. :)
Bir bilgim yok ama başarılar dilerim
Sagol 😂😂
Kesin yarin oluyorum ssnssns
Akdıfkıdkf
önce Türkiye'deki ajanslarda boy gösterip parlaman gerekir
Peki şeyin bundan haberi var mı Victoria Secret’ın?
Haberi yoksa bile onların ayibi kendileri kaybeder😃
vs sovlari iptal edildi son sov 2018’de oldu galiba :((( ama umarim hayallerine kavusursun kuzum. hem lily rose depp var onun boyu 1.60 ve defilede yurudu. ve baya unlu bir markanin defilesiydi. vs olmasa versace olur ;)
mükemmel bir fiziğin olmalı. onun dışında deneyimin olmalı mı bilmiyorum ama VS meleği olmadan önce başka ajanslarda modellik yapsan senin için daha iyi olur. ve VS’da bir türk olması gurur verici de olur. yolun açık olsun. :)
Yeme, içme, bakım yap her zaman cildin parlasın. Audition'a katil. İlkinde ilgi çekmeye calis sexy bakışlar at.
Ortada yargılanacak bir durum yok ben de olmak istiyorum ve olacağımda Allah’ın izniyle 181 cmim ama VS defileleri bitti
Burdaki salaklar olmak istese neyse de sen olursun merak etme taş gibisin ne de olsa 😊😊
olmak fikrim yok olamamda sagolun
Bence olmalısın .😊 ama sen bilirsin yine de
Da dikkat et de victoria secret mankenleri çatlamasınlar kislanciliklarindan 😅
Evet angel kız mankenlikte aşırı güzelliğe gerek yoktur bi kere burdan biraz fazlan var boyunu bilmiom ölçülerini bilmiom boşver sen arka sokaklarda memur rolünde oyna
1.70 benimmi fazlam var jsnjsj xs bedenim
Yüz güzelliği olarak demiştimm
yuzde ne fazlam varki?
Yokmuş pardon
Biz Sibel kekili ile yatıp kalkıp onla gurur duymuş bi milletiz ki sabah akşam onu izledik... senin hayli hayli desteğin oluruz 💋🤣
KAlp kirici yorumlar istezsen hafendi burda olma burda her sey konusuluyor kimse senin kalbinin kirilip kirilamayacagini dusunemez k. b
Evet insanlar kotu kalpe sahip bazilari.
O yuzden oyle hassas isen olma burda
abd ye filan yerleşip orada o işleri kim organize ediyorsa tanışman lazım vs. yaş iş 😂
Gözlerini kapat oldun bile mankensin şu an podyumda yürüyosun
başvuru yap
Yorumumu kaldirmissin bende buraya yazayim bence sen CSKA Moskova basketbol takıminda dans eden kizlar var ya ondan ol
umarım olursun nereden ve nasıl başvuruluyor
bilmiyorumki kuzum🙄
şey diye biliyorum ben bunların her yıl seçmeleri oluyor amerikada oraya gidiyorsun
Ohoo Rusyadan kalıp Abdye gitmekmi djdndn
oha rusya da mısın
evet öyleymiş maalesef seni görmeleri lazım diye biliyorum
rusça biliyor musunn
Evet baba rus biliyorum tabiii😊😁
Fotoğraftaki senden yargılamanı yargilarim
Evet profil bana ait
O zaman yolun açık olsun bebeyim