Kötü sözler kişinin kendisine aittir.
Bana yapışmaz yanii😉
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Yorumumu kaldirmissin bende buraya yazayim bence sen CSKA Moskova basketbol takıminda dans eden kizlar var ya ondan ol
Harika birr yorum!💖
Hayal degildi aslinda sadece bir soruydu fakat onada saygilari yok
Teşekkürler, benimde bir sürü hedefim var ve insanlara anlattıkça bok atmaya bayılıyorlar. Eğer profil fotoğrafındaki sensen gayet güzelsin olabilirsin manken. Ama dedigim gibi şirket battı batacak 🤗
Bir sürü olaylar oldu çok tepkiler yedi. Finansal olarak çöktü. Ve üstüne bir sürü skandallar eklenince kimse alışveriş yapmamaya başladı arka tarafta çok karanlık olaylar falan dönüyormuş. Yani iyi bir hamle yapmazlarsa batacak 😅
Victorias secret vucur spreyimi attim dun Hayvanlar uzerinde deney yapiyorlarmis...
Ay evet bende attım bir sürü şey, artık çok dikkat ediyorum. Hayvanlar üzerinde asla deney yapmayan markaları tercih edeceğim. Çok kötü şeyler izledim bu aralar 🤦🏻♀️
mac victorias secret maybelline hepsini attim... Farmasi flormar nars falan deney yapmiyormus
kizzz yok ingilizcem akici degil😂😂😂😂ayrica senaryo iyi olmasi lazim aktor yakidikli olmasi lazim ayrica bende bu sans vvarken birak aktristi orda hizmetci olurim😂😂😂😂😂
buyuk konusim belki olur😂😂😂ASLA AMERİKADA UNLU OLAMAM ASLA ZENGİN OLAMAM ASLA YAKİSİKLİ ERKEK HAYATİMDA OLAMAZ😂😂😂
En İyi Kız Görüşleri