Ufacık gözlerim Kıvırcık saçlarım Koskoca burnum Sivilceli ve sürekli şiş suratım Şekle girmeyen kahküllerim 38 kg kütlem Incecik vücuduma rağmen kendimi sevmeye çalışıyorum Çalışkan ve başarılı bir eğitim hayatım var fen lisesi okuyorum ve bununla gurur duyuyorum, ilerde sorun yaratırsa kaliteli bir eğitimin sağladığı maddi imkanlar doğrultusunda estetik operasyondan yararlanirim neden olmasın ✌️🤪
Her yerimi beğeniyorum. Özellikle de fiziğimi beğeniyorum. Gamzelerim, gözlerim, yüzüm de çok güzel. Ama en önemlisi edebim ve kişiliğimi beğeniyorum. Bunlar olmasa, diğerleri hiç.
Valla ego kasmak gibi olmasın ama boy pos saç sakal dudak burun, uzun kirpiklerim yani her şeyimle kendimi beğeniyorum beğenmediğim bir özelliğim yok karakterime gelince yine kendimi seviyorum ama başkası beğenmeyebilir
Sadece boyum kısa 1.76 onun dışında Rabbim özenerek yaratmış 🤭 gülüşüm, ses tonum, bakışlarım bayada yakışıklıyım yani belkide tatlı o arada bişi ama bunlar yaradanın eseri benim kendime kattığım sadece spor fitim yani 😁
Megalomanlık, abartma eğilimi. Psikoloji dalında öğrenci aynı zamanda 5 senedir hakimim ve burada da danışmanım. Abartma eğilimi olan insanlar daha farklı yollarla anlatırlar. Görüldüğü ve bilindiği üzere çevremden duyduğum kadarıyla bana o şekilde söylendi. Kehribar göz, evet kehribar gözlere sahibim. Göz rengimi atacak değilim Ya size? Burun olarak kemeri asla olmayan ufak hokka bir buruna sahibim. Bunun nesi abartı beyefendi? Allah’ın yarattığını mı abartacağım? Psikolog musunuz? Değilseniz bilip bilmeden konuşmanız doğru değil. İyi günler.
Kehribar göz , hokka burun ve iri badem göz ifadeleri bende megalomanlık belirtilerini çağırıştırdı. Ama bu doğru bile olsa birinin kalbini doğru bildiğimi savunmak uğruna kırmam...
Bu özelliklere sahip olduğumu çevremdeki insanlar bile söyler. Hokka burun şeklini bilirsiniz değil mi? Bu zaten bir burun şekildir. Kehribar bir göz rengidir. İri badem göz, badem göz şeklini de biliyorsunuz zaten internete yazdığınız zaman çıkar. Bunlar benim özelliklerim ve megaloman olsaydım öve öve anlatmaz mıydım? Olumsuz özelliklerim ise boyumun çok olmasa da kısa olması, ve benzeri durumlar.
Maşallah diyelim. Bir insanın fiziksel özelliğini yüceltmek ya da yermek haddime değil. Bazen sadece laf olsun diye konuşursun ya öyle kabul et. Laf olsun diye konuştum ve fazla gittiğini anladığım zaman uzatmadım bunu