Güzellik & Bakım Güzelliğinde en güvendiğin şey nedir? ÇıtırÇitos Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben gözlerimi seviyorum. Yüz hatlarım (Cildim) Gözlerim Fiziğim Saçlarım Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güzelliğinde en güvendiğin şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Zekam tabi ki de 0 1 Yorumla ÇıtırÇitos +1 yıl zeka çok önemli
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı. İddialı ve güzelliğimi vurgulayan bi tarzım yok. Gönül, zeka, aura ve yaşama biçimi herşeyi belirler fikrimce. 0 2 Yorumla ÇıtırÇitos +1 yıl ee daha ne olsun Yorumla tuba-sueda +1 yıl 😁👍 Yorumla
hmmmmmmmm_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 89% +1 yıl Yanak hatlarım kaşlarım belim bacaklarım ayaklarım filan 0 1 Yorumla ÇıtırÇitos +1 yıl süper Yorumla
morpinee Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl bi kaç ay öncesine kadar fiziğimdi ama kilo aldım... 0 1 Yorumla ÇıtırÇitos +1 yıl kilo verilen bir şey, takma kafanı Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Ölümlü bir insan olarak hiç bir şey için güvenmem 0 0 Yorumla
piceofcake Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Tarzım , zekam, gözlerim, fiziğim, dudağım bi de cildim eskisi gibi olsa mis gibi olucak da 0 0 Yorumla
zazani Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 53% +1 yıl Saclarim kasim gozum dudaklarm bide isve ve awuram var. 0 0 Yorumla
Misu___uu Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Bence fiziğim kesinlikle. 40 kiloyum ve zayıf olmaktan memnunum. Ama yüzümü hiç beğenmiyorum 0 1 Yorumla ÇıtırÇitos +1 yıl fizik çok önemli zaten, eminim yüzün de çok güzeldir Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 966 cevap paylaştı. Gözlerim, hep ordan iltifat alırım. 0 1 Yorumla ÇıtırÇitos +1 yıl gözler çok önemli Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Burnum , herkes yaptırdım sanar 0 2 Yorumla ÇıtırÇitos +1 yıl doğuştan estetikli burna sahip olmak büyük şans Yorumla flaneurx +1 yıl Öyleymiş bende bunu yeni yeni anlıyorum Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 664 cevap paylaştı. Fiziğim de iyidir ama saçlarımı daha çok seviyorum 1 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yüz hatlarım güzel 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 562 cevap paylaştı. Güvendiğim bir şey yok. 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kanki benim tipim her haliyle olay 😎 0 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Burnum, saçlarım, birde dişlerim 0 0 Yorumla
Gönülleresorrr Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Fiziğime güveniyorum sadece 🙂 0 1 Yorumla enesUFC +1 yıl Bakim Yorumla
oztrkilggm Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 723 cevap paylaştı. Gülüşüm 0 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 328 cevap paylaştı. dişlerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Zekam tabi ki de
zeka çok önemli
İddialı ve güzelliğimi vurgulayan bi tarzım yok. Gönül, zeka, aura ve yaşama biçimi herşeyi belirler fikrimce.
ee daha ne olsun
😁👍
Yanak hatlarım kaşlarım belim bacaklarım ayaklarım filan
süper
bi kaç ay öncesine kadar fiziğimdi ama kilo aldım...
kilo verilen bir şey, takma kafanı
Ölümlü bir insan olarak hiç bir şey için güvenmem
Tarzım , zekam, gözlerim, fiziğim, dudağım bi de cildim eskisi gibi olsa mis gibi olucak da
Saclarim kasim gozum dudaklarm bide isve ve awuram var.
Bence fiziğim kesinlikle. 40 kiloyum ve zayıf olmaktan memnunum. Ama yüzümü hiç beğenmiyorum
fizik çok önemli zaten, eminim yüzün de çok güzeldir
Gözlerim, hep ordan iltifat alırım.
gözler çok önemli
Burnum , herkes yaptırdım sanar
doğuştan estetikli burna sahip olmak büyük şans
Öyleymiş bende bunu yeni yeni anlıyorum
Fiziğim de iyidir ama saçlarımı daha çok seviyorum
Yüz hatlarım güzel
Saçlarım, fiziğim
Fiziğim ve saç rengim
Güvendiğim bir şey yok.
Kanki benim tipim her haliyle olay 😎