Selamlar, özellikle biriyle tanışırken veya bir ilişkide, dış görünüşün ötesinde hangi kişilik özellikleri veya değerler sizin için daha önemli?

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg...
Selamlar, özellikle biriyle tanışırken veya bir ilişkide, dış görünüşün ötesinde hangi kişilik özellikleri veya değerler sizin için daha önemli?

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg...
Ben zaten güzelliğe önem vermiyorum benim için sevdiğim kadının karakteri kalbi ve en önemlisi de bana olan aşkı önemlidir.. çünkü güzellik ya da fizik gibi şeyler geçici ve buna göre insan seçen kişilerin de gerçekten aşık olduğunu düşünmüyorum zaten.. bu zaman da özellikle de kadınların çoğu dış görünüşe balkıyor buna göre seçiyorlar.. erkekler desen gerçekten sevmezler. karaktere bakan insan azaldı.
Benim gözümde bana davranış şekli daha önemli. Dış güzelliğe doyulur, kalp güzelliğine doyulmaz. 80 yaşında da olsa hala onu seversin, çünkü kalp aynı kalptir.
Tanıştığım ilk birinin ben zekasına bakarım ve konuşma biçimi benim için çok önemli konuşmayı sevmeyen tek tük konuşan birinden ben nefret ederim.
Cevap
17Cevap
Dürüstlük çok önemli, temiz kalpli olması çok önemli...
Kesinlikle sohbetli olmalı enerjisi olmalı. Hemm hımm kem küm sevmem. Sürekli şikayet edeni enerji emükleyeni de sevmem
Ama cidden öyleleri sinir bozucu. Sanki duruşmadayız savunma veriyoruz hımm diyor. Uzaklaşırım direkt istediği kadar güzel olsun bana güzellik lazım değil. 😃
Sarmıyor evet ne yazdı acaba diye merak etmediğim kimse ile konuşmam zaten 😃
Özü sözü bir oluşu benim önemli. Aynı orantıda tutarlı olması gerekiyor. Tutarsız insanlarda nefret ediyorum.
Müzik zevki , saygılı olması , kültürlü olması , zeki olması , nazik olması , özgüvenli olması falan filan
Net adam olcak güven vericek ben değil benim önem verdiğim şeylere kendi hissettiği şekilde karar verip davranıcak
Sohbet edebiliyor olmak çok önemli ama bunun yanında fiziksel özelliğin önemi yok denemez yüzde 50 50 dir
Karakterik özelliği anlayışlı olması, zekası ve başkalarına karşı davranışlarına dikkat ederim.
Yumuşak hassas, çocuksu kalplere dayanamıyorum ben
Kesinlikle kişilik benim için.
Bi durusu olmasi onemli mesela, onceden neyse sonradan da oyle kalmali ya da zaten boyleydiyse, farkli davranmamali. Boyle cok yasadik insan onun adina uzuluyor 🙃
Ağzı kokuyor mu? Yerken ağzını şapırdatıyor mu? Geğirir mi? Gaz çıkarıp hicbisey olmamış gibi devam eder mi? Bunlar yani. Bunlar önemli konular :):)
yumuşak hassas çocuksu kalplere dayanamıyorum karakterine güley yüz sıkkanlılık göz teması zekası ve muhabbetide çok önemli bende diye düşünüyorum
Kesinlikle karakter benim için karakterli Biriyle beraber olunca dürüstlük Sadakat hepsi geliyor
Erkekler cilve ister net
Konuşması, oturması kalkmasi sonra yakışıklılık falan filan
güzelliğe önem veririm aptal olsun daha iyi kullanırım :) en sevdiğimdir
Parasına insan olmasına jdjjd
Güzellikten daha çok verdiğim bir önem yok
Karakterli olsun
Zeka önemli. Merhamet. Anlayış
Göz teması güler yüz sıcakkanlilik
İtikat önemli benim için.
Net oluşu
fizik önemli benim için
Özgüven kadar güzel gösteren bir şey yok.
Diş, koku, eller
Samimiyet
Karakterine ve beni güldürebiliyor olmasına
Sadakat ve Şefkat
Dürüst olması çok önemli. Özellikle kendine karşı
Nezakete
Zeka.
Muhabbete
Zekası
Karekterine
gülümsemesi
Zeki olsun ya kadin