Güzellik & Bakım Çok çirkinim nasıl düzelir çirkin bir surat? KezbanSavarFurki Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor tavsiyenizi bekliyorum birde saçlarım cansız ya nasıl canlandırırım Çok çirkinim nasıl düzelir çirkin bir surat? Cevapla Tavsiye Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Allah'ın yarattığı her canlı güzeldir gadası. Sadece bakış yönünü değiştirmek gerekiyor. 2 1 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Olabilir gadaı Yorumla
LadyHeard Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 407 cevap paylaştı. Estetik yaptırdı burnuna bide kilo al çok zayıf yüzün var. Kilo al sakalları kes vallahi iyi olursun 0 7 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Kilo mu 87 kiloyum sjdjd Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Kaslıyım Yorumla LadyHeard +1 yıl Yüz zayıf ama yüz nasıl kilo alınır öğren bence hatta burnu boşver en önemli yüz dolgun yüzlü erkekler her zaman daha çekicidir daha erkeksidir Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Bu yüz eski halim şimdiki dolgun Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Birde burnunun neyine estetik yapayım Yorumla LadyHeard +1 yıl Burnu öylesine dedim ya. Yüzün kiloluysa iyirir Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Kilolu ya kemikli Yorumla
bybilge89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Seni gül suyuna da yatirsalar sen iflah olmazsın Furkii 🥴 1 3 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl üzdün Yorumla bybilge89 +1 yıl Şaka len gül gibi oğlansin maşaallah, kendinin farkına var deli Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl Bence değiil Yorumla
Hibritkolik Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl çeşitli doğal yağlar ile besleyebilirsin 0 10 Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl mesela Yorumla Hibritkolik +1 yıl Jojoba yağı Yorumla Hibritkolik +1 yıl vdhkgdfsdfhgdf Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl yok aman kalsın Yorumla Hibritkolik +1 yıl şaka ya bunu ben de bilmiyorum pek argan falan Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl tamamda nasıl kullanılıyor falan Yorumla Hibritkolik +1 yıl yağı saçına sürüyosun furkan ne bekliyosun damardan mı alcaksın ffkgdkfh Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl :D tamamda nasıl ne zaman kullanılır falan Yorumla Hibritkolik +1 yıl duştan önce sürebilirsin ama su değmemesi gerekiyo ilk kuru yöntemlerle temizlemeye çalış yani su değince çok zor çıkıyoama senin saçın çok uzun değil bilmiyorum erkek saç bakımını Yorumla KezbanSavarFurki +1 yıl normal saç işte :/ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Allah'ın yarattığı her canlı güzeldir gadası. Sadece bakış yönünü değiştirmek gerekiyor.
Olabilir gadaı
Estetik yaptırdı burnuna bide kilo al çok zayıf yüzün var. Kilo al sakalları kes vallahi iyi olursun
Kilo mu 87 kiloyum sjdjd
Kaslıyım
Yüz zayıf ama yüz nasıl kilo alınır öğren bence hatta burnu boşver en önemli yüz dolgun yüzlü erkekler her zaman daha çekicidir daha erkeksidir
Bu yüz eski halim şimdiki dolgun
Birde burnunun neyine estetik yapayım
Burnu öylesine dedim ya. Yüzün kiloluysa iyirir
Kilolu ya kemikli
Seni gül suyuna da yatirsalar sen iflah olmazsın Furkii 🥴
üzdün
Şaka len gül gibi oğlansin maşaallah, kendinin farkına var deli
Bence değiil
çeşitli doğal yağlar ile besleyebilirsin
mesela
Jojoba yağı
vdhkgdfsdfhgdf
yok aman kalsın
şaka ya bunu ben de bilmiyorum pek
argan falan
tamamda nasıl kullanılıyor falan
yağı saçına sürüyosun furkan ne bekliyosun damardan mı alcaksın ffkgdkfh
:D tamamda nasıl ne zaman kullanılır falan
duştan önce sürebilirsin ama su değmemesi gerekiyo ilk kuru yöntemlerle temizlemeye çalış yani su değince çok zor çıkıyo
ama senin saçın çok uzun değil bilmiyorum erkek saç bakımını
normal saç işte :/
Nereni beğenmiyorsun
spor yap