Kendisine Lola da denilen Lourdes Leon en son Madonna'nın hesabından paylaşımda bulunarak takipçilerini anlık bir şoka uğrattı. Lourdes Leon ABD'li sanatçı.
Bir kadın olarak felan saçma şeyler söyleyemeyeceğim. Ben bu görünümü sevmiyorum, erkeklerde de kadınlarda da! Tek bir cinsiyete yönelmemek adına doğru bulmuyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz merak ettim. #benkendall#pürüzsüzvücutvetüyler#pürüzsüzgerçekler
Madonna'nın kızı Lola attığı koltukaltı paylaşımıyla takipçilerini soldurdu! Koltukaltı almama akımına bakış açınız nedir?
Hayır yani mantığı ne almayınca daha mı güzel oluyorsun, herşeyden önce o koltukaltı terletir, kokar ve kaşınır, farklı olacam diye saçma sapan şeyler uyduruyorlar. Koltukaltını sadece kadınlarda değil herkeste görmekten rahatsız olurum
Alana da almayana da saygım sonsuz bunu istediği gibi sergiliye bilir bu onun bedeni bize söz hakkı düşmez ama ben yapmam bir kere hijyenik değil ter ve koku kıl olunca daha da çoğalıyor görüntüsünde değilim ben ama pis bir şey buna baksanda güzelce temizlesen de 10 dakka koşsan leş gibi olur yani ben yapmam ama saygı duyarım nasıl rahatediyorsa öyle yapsın bizim ağzımıza mı bakıcak sanki kendini böyle beğeniyorsa bana anca destek vermek düşer linç atsam ne olcak sanki