Güzellik & Bakım Elon Musk'ın nişanlısı şarkıcı Grimes'ın uzay dövmesini nasıl buldunuz? Siz de uzay dövmesi yaptırmak ister miydiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kendisi ayrıca Elon Musk'ın son bebesinin annesi de oluyor.Her zaman sıradışı işlerle meşgul olan çiftin son olayı da Grimes'ın sırtına yaptırdığı bu uzay dövmesi olmuş. Siz de kendinize uzay dövmesi yaptırmak ister miydiniz?Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin#Cassie Elon Musk'ın nişanlısı şarkıcı Grimes'ın uzay dövmesini nasıl buldunuz? Siz de uzay dövmesi yaptırmak ister miydiniz? Cevapla İş Soruları Nişan Soruları Dövme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı. Bu şey degilmi yaa okul oncesi bebe karalaması :))) yaptirmam 1 0 Yorumla
çekirdek19 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ne boş bi dövme bu sanki dayak yemiş de izi kalmış gibi 3 0 Yorumla
birumut39 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Hayır ya o sapkın ların deccal a hizmet eden köpek lerin izinden gitmeyiz 3 0 Yorumla
denizsoruyoooor Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Tek kelimeyle iğrenç ne gerği var sağnızı solunuzu yazdırmaya çizdirmeye 3 0 Yorumla
Kaanbeylice Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Türkiye de insanlar bırak uzay dövmesini sicmata tuvalet kağıdı bulamıyorlar. bi de işin patates soğanı var. 1 0 Yorumla
ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Bunların çekici olduğunu düşünen bence ağır cahildir bu ne biçim dövme fdsaf 2 0 Yorumla
Ms26Ms Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Çocukların kalemle karaladığı duvar bile daha güzeldir🤦♀️ 2 1 Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Shdgdfdd Yorumla
Verda_Şah Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İnsan bunu kendine neden yapar? Uzaydan çok her şeye benzemiş 😄🙄 2 1 Yorumla birumut39 +1 yıl Şeytan a tapıyor onlar Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl Daha zarif modelleri tercih ederdim yaptıracak olsaydım. 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. kırbaçla dövülmüş gibi 3 2 Yorumla YiğitAkkoyun +1 yıl Elon abim affetmiyor. Yorumla birumut39 +1 yıl Şeytana tapıyor onlar şeytan dövmüş Yorumla
ByPoseidonn Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Bunu uzay diye yutturan dövmeciyi anlından öpmek istiyorum 🧜🏼♂️ 1 0 Yorumla
kilombolukardeş Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl bu adamaın kaç tane çocuğu var nasıl hepsi ile baş ede biliyor anlamıyorum... 1 0 Yorumla
bismut Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Ben de derste sıkıldığımda defterimi bu hale getiriyordum 0 0 Yorumla
JUDYTAuk Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kadın istemiş ne diyelim ben dövme yaptirmam sevmiyorum. 0 0 Yorumla
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 76% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 468 cevap paylaştı. Elin dövmecisi her yerine dokunmuş maşallah ne diyelim. 0 0 Yorumla
nisamaykık Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sevgilin uzayla ilgileniyor diye uzay dövmesi yaptırmış ne kadar saçma doğayla ilgilenseydi dağ taş mı yaptıracaktı 1 0 Yorumla
Krkmzalcn Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Dövme hariç herşey olmuş. 3 yaş çocuk eline almış kalemi çizmiş gibi 2 0 Yorumla
LaviniaLavington Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Dövme değil de dövülme gibi daha çok ajsbbxbs 5 0 Yorumla
HamsiBalı Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Beğenmedim. itici duruyor bana göre ama kendi bilir 1 0 Yorumla
bursalıadamm Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Adamlar da bok gibi para var abi ne yaparlarsa yapsınlar kimse bişey diyemez 😂 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Ulan ben bakma bakamıyorum. Bide yaptıracam 😒😒 2 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. elon muskun sevgilisi Gollum çıktı ya laaaa 1 4 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Ben nasilim sence Yorumla badarbungaa +1 yıl @simgee_yuuna sen değişiksin Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Niye Yorumla badarbungaa +1 yıl @simgee_yuuna çizdiğin profil , takıntı haline getirdiğin konular bence değişik olmana yeter de artar bile Yorumla
Yarennn02 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl türkiyeye gelsin darp raporu alda alır 1 0 Yorumla
kimsinsenhaaa Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Gözü kapalımı çizmişler ne yapmışlar bunlar. 1 0 Yorumla
000000007 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı. Bundan daha ilginç dövmeler de yaptım. 1 0 Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 505 cevap paylaştı. Beğenmedim yazık olmuş kıza 😳😎 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. Tek kelime ile iğrenç 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Çok itici heryer damar gibi sanki 1 0 Yorumla
yanlizkurt8434 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 475 cevap paylaştı. Zkerken kendini marşta sanar 1 0 Yorumla
Ayse0501 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl Güzel bulmadım ne gerek var ki böyle şeylere 0 0 Yorumla
HiggsBozon Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl neresi uzay anlamadım sicim e benziyor 0 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 435 cevap paylaştı. Saçma. 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Güzel duruyor 1 0 Yorumla
Maestro81 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Elon Musk ereksiyon artırıyor galiba pozisyonda 😎 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar