@bynarcos
Elon Musk hakkinda ne dusunuyorsunuz?
@bynarcos
bizim reisin kitabi okudu ya hemen Bakan oldu herif masallah 😂😂

Ticari zekaya sahip zeki ve çok zengin bir adam boşuna yatırım yapmaz yaptıkları yatırımlarda iyi kazandırır son zamanlarda bu gücüne politikayı da ekledi geleceğini sağlama almış biri...
Yönetime getirecekseniz böyle adamları getirmeniz gerekli bence bir de yönetimde zengin insanların olması gerek yok ki daha rahat daha iyi bir ülkeye yön verebilsin
Düşünün ; bu adamın ufku ne kadar geniştir o kadar çok projesi var ya adamın Dünya çevresinde 7000 8000 tane uydusu var.
Trump : Amerika’da en büyük alkol fabrikası adamı ama adam alkol tüketmiyor 😅 adam aynı zamanda yazar , yatırımcı ,
Bu adam dişiyle tirnagi ile çalışa çalışa gelmiş bakın bu adam dolu bilgili bir adam kafası çalışan bir adam.
Bir de bizim ülkeye bakın en tepeye? Bu adam neydi imam hatip mezunu daha Sonrasında param yok diyor sadece yüzüğüm var diyor hapis olayları daha sonra da çıkıyor bir anda AKP başkanı oluyor başbakan olarak göreve başlıyor sizce de garip değil mi 😅
Vizyon yok bir şey yok. Bakın şu anda Donald Trump Bizim ülkenin başına geçse
Tarımı coşturur. Gider bir sürü fabrika açar hayvancılık coşar.
1 yıl içinde ülke deli dehşet duruma gelir peki bizimkiler? 24 yıl be , Ulan insan 24 yılda tarımı geliştiremez mi hayvancılığı geliştiremez mi ulan mi geriye götürürsün bu adamlar iktidara geldiğinde Türkiye’deki hayvancılık tarım %70 %80 lerde lan bunlardan sonra %30 %40 larda.
Taciz tecavüz cinayetler o dönem daha az şimdi daha çok
Ulan bizim millet ne kadar koyun ya
şunu bilir şunu söylerim ki bu ülkenin yönetimi fakir adam getirmeyeceksin , fakir insanların yönetime geçip de sorun yaşamadan devam ettik çok azdır çok nadirdir hele ki Türkiye gibi bir ülkede.
Zengin adam zaten paraya doymuş ve bilinçli de olması gerekiyor tabii ki.
Şimdi yönetimde mesela ;
1- Cem uzan
2- Selçuk Bayraktar ,
3- kalın , Hakan fidan ( Akp den mevcut yönetimdekiler ) ,
4-Mansur yavaş ( zengin değil ama düzgün biri )
5- Özgür Demirtaş
6- Haluk Levent
7- Emine ülker
8- İlber ortayli , Celal Şengör ( kendi alanında en iyiler. )
Gibi isimler olsa ülke şaha kalkardı. Daha başka isimler var ama aklıma gelmiyor.
Bunlardan başlıca Cem uzan Türkiye’de bu adam kadar şirket proje üreten başka bir adam yok bakın yıllar geçti ve daha yok ve bu şirketler ciddi anlamda iş yaptı.
Özgür Demirtaş ya çok dolu bir adam 2010’lardan beri herkes uyarıyordu adam herkesi bugünlere gelmeyelim diye açıklamalar yapıyordu ve geldik.
Bu listedeki kişiler dolu bilgili ve bir şeyler üretmeye çalışan insanlar ,
Bu bambaşka seviyede olurduk inanın.
Sağlık Bakanı çıkar biz çocukları koruduk çocuk cinayeti yapanları yakaladık bunun için tepki alıyoruz istifamız isteniyor diyor 😅😅
Adalet Bakanı kalkıp diyor ki vay efendim uzaklaştırma kararı olan koca eşinin evine gidiyor kadın kapıyı açtığı için öldürülüyor muş yani suç kapıyı açan kadının diyor 😅😅
Ekonomi Bakanı zaten Allah’a emanet 😅😅
Şu anda bakanlıklardan bir tek kalın ve fidan çok iyi gerisi tirt😅😅😅
doge to the moon diye diye coinleri ziplatti sadece onu biliyorum 🫶🏻 bi de twitteri bir gecede x yapti (bir gecede cahil kaldik) 💡 bi de bakan oldu simdi 🥰harika biri tanismak isterdim
Cevap
3Cevap
zengindir
richest
robot sevgilisini yemeğe çıkardığı haberlerini okuduğumuz, kızıyla da fena halde kavgalı değişik bir dünyalı
Amerikanın derin devletlerinden biri gibi bişi bana göre bu ve Steve Jobs. Kafaları ve çalışma stilleri vs baya iyi adamlar işini yapıyor. Tabiiki de zararlı olan tarafı da var (bana göre)
kral elon muskunu da yok takimini da hic bilmediğim şeyler soruyon yq. ne diyim simdi NSONDXKDNCKMSMXNX
Seviyorumda bı garipligi var
Eee yanii
Gelecekte ABD başkanı olacağı çok belli
Hiçbir şey düşünmüyorum
siyonistlere hizmet eden bir yahudi o
Tanımıyorum 😂
Hayat ona güzel
💸💵💴💰💶💷
Hiç sevmem kendisini
Ya geçen senelerde Taylor swift e yapay zeka ile müstehcen görüntüler yapmışlardı. Daha doğrusu p*rno yapmișlardi yapay zeka ile. Tabi bizim elon abimiz olaya el attı ve bütün İnternet sitelerinde kaldırttı o görüntüleri.
Buraya kadar tamam miyiz?
Şimdi Twitter bu adama ait değil mi? Twitter da o kadar ifșa oluyor ve hiç bir yasak uygulanmıyor yani çok kötü görüntülere bir kısıtlama getirilmiyorr her şey serbest oh. Şimdi bu Elon el atamıyor mu uygulamaya? Buna da el atsın. Ama Taylor dünya yıldızı ya ona hizmet var ama normal insanlara yok onlar ne 💩lar sanki 😀
düşünmem bisey
Elonmu?
A101de kasiyerim kanka fikrim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?