Kalıcı makyaj mağdurları burada mı?

Herkese selaaaaaam.
Kalıcı makyaj birçok kişinin dikkatini çeken kurtarıcı bir uygulamadır. Ama hepinizin başından eminim garip olaylar geçmiştir. Çünkü kalıcı makyaj uzmanları her sektörden bu işe girmiş olabilirler. Bazılarının bilinçsiz bazılarının bilinçli bir şekilde sektörde yerini aldıklarını düşünüyorum. Gelelim bilinçsiz yapılan uygulamaların hikayelerinden birine.
Güzellik salonuma gelen çok cici bir danışanım kaşları ile ilgili bizi aradı ve ön görüşme istedi. Geldiğinde minik bir sohbet ettik ama gözlerimi alamıyorum kaşlarından. Sanki gel beni sil diye haykırıyor. Neyse muhabbetimiz devam ederken aslında kaşlarımdan memnunum ve silinmeleri doldurmak istiyorum dedi. O anki hissin tarifi yok. Ya gerçekten kendini aynada görmedi ya da bu durum ona inandırılmış. Bu arada silinmelerden kastı siyahtan koyu metalik griye dönmesi. Aslında çözüm çok basitti. Lazer veya belirli kalıcı makyaj silme solüsyonu ile silmek onu agresif gösteren kaşlardan kurtaracaktı. Neyse bu çözümleri önerdiğimde beni dinledi ve anladığını belirtti. Bana sonrasında gelmedi çünkü onu kandırdığımı ve ekstra parasını almaya çalıştığımı düşündü. Aradan 3 ay geçti ve tekrar geldi. Bu sefer onu gördüğümde bilinçsiz bir uzmanın önüne yattığını anladım ve artık çözüm daha zordu. 3 seansta silinecek işlem 7 seansta zor silindi. Neyse sonuca gelirsek elbette mağdur olan her kalıcı makyaj uygulatıcısı için çözümün olduğunu unutmayın. Sildikten sonra yeni işlemini yaptık. Artık agresif bir görüntüsü yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kalıcı makyaj mağdurları burada mı?