Çalıkuşundaki makyajı var çok doğal ve güzel internette yapılanları pek benzetemedim nasıl yapılıyor çok duru ve güzel?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hafif kırmızı allık ama çok çok az sürmüş, yanaklarà ve burun ucuna
Dudaklara kiremit rengi kalem sürmüş, ya da mat rujlardan
Rimel var bir de
Göz altına da aydınlatma yapmışlar
Evet aydınlanma var farketmemiştim sürme de yok galiba
Ha tamam hatayı bura yapıyodum sürme de sürüyorum yapay duruyor kirpiklerim çok fazla rimel sürünce çok topak oluyor alt kirpiklerde rimel yok galiba
Hmm ben topaklandıkça daha ayrılsın diye sürüyordum bu sefer çok uzun yani yapay oluyor teşekkürler
Kadinin dudaklari dolgun, gözleri iri. Herkeste bu sekil durmaz ki:)
Apaynısı bende var desem benim gözler birazcık daha iri ve elmacık kemikleri bu kadar belirgin değil ama kaş şekline bayıldım kavisliydi ama fazlaydı kavisi azaltayım derken düz oldu çabuk uzamıyo isteyince
Bunun kaslari boya ama:) senin yüz hatlarin daha hossa eminim daha güzel olur. Cok sade oldugun icin belki gözün alismamistir. bir kac kez dene ztn fazla birsey yok. Cok ince belli olmayacak sekilde kontür seklinde eyeliner, fondoten, naturel bir ruj, hafif allik ve göz üzerine az biraz toprak tonlari galiba. Yani tabi youtube'daki yapanlar daha iyi bilir. Ben gözlemlerim dogrultusunda konusuyorm:)
Ya ben de aynısını yapmaya çalışıyorum ya bir de benim kaşlar o kadar siyah ki şekil vermek daha zor oluyor aynısını yapamaıyorum zaten
Boyarsam komik olur zaten çok fazla kaş var en iyisi kalınlaştırayım eccik :D
fahriyeye benzemesi lazım yüzünün ilk önce.
Benziyorum sadece elmacık kemiklerim bu kadar çıkık değil ve kumralım
o zaman göz makyajını abartma ten renginden uzaklaşma. dudakta pastel kullanki ışıkta patlamasın doğallığı kaybetmesin. geriside zaten senin güzelliğine kalmış.
Aynen mat ruj gül kurusu var onu kullanacağım bir de sürme de yok galiba göz altında
sürme görmedim dizide. üst kapakta rumel var ama kalem çekmiyor. basit maskarayla o işi halledersin.
Kalem yapay gösteriyor demek ki teşekkürler
Cevap
2Cevap
Et benini unutmussun ondan olmamistir :D fahriyede var basim kadar
yakışıyo ona :D
Çirkin demedim zaten bana yakismazdi valla :D
Kadın güzel ondandr :Pp
Bence de güzel
bu kız harikaa :)
Bence de
Cok uyuz bir kiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?