Gelin makyajı için bu nasıl olur çok abartıda istemiyorum fazla hafifte bu nasıl güzel mi ? sizin de fikirlerinizi alayım lütfen herkese +1
link
link
berbat. kız zaten hani güzel değil. o kadar şatafatlı saç ve makyajla soytarıya dönmüş.
alnını açmalı. dar bir alnı var. kısa mı uzun mu bilemedim ama açmalı.
bol makyaj sevdiğin belli. makyajın bol olacaksa saçlarını arkaya almalısın. kıvırcık yerine sık dalgalı daha kibar durur.
Göz makyajına bayılırım ondan çok ilgimi çekti sanırım :) neyse teşekkür ederim :)
Tamam düğünden sonra hepinizi bulcam bak ona göree :))
ilki hoş gercekten
Gözler fazla boyanmış , koyu olmuş .Gözler biraz daha sade olabilirdi . Gözden yana doğru uzayan göz üstü boyası homojen dağıtılmamış ; alt tarafında çizgi oluşturulması güzel durmamış . Cilt makyajıda sade güzel olmuş .
gözler bu kadar abartı dudaklar bu kadar silik olmamış sanki be :) nacizane fikrim hafif tonlarda üst grup ve toz pempe cok tatlı duruyo gelin ablalarda :D esmersen o ayrı tabi :D
Saç siyah ten beyaz :)
Nişanda kuaför mağduru oldum düğünden de korkar oldum :/
Cevap
7Cevap
Bu hiç güzel değil arkadaşım. Abartı var bunda. Ben her zaman çok sade olmasından yanayım gelin diye öyle yüzün ortada olmasın. Sade ve sadece gözlerin önde olsun o da farla felan değil ya kalem ya rimel çok boyamalarna izin verme
tamam :)
Aynı fikirdeyim sadece göz makyajı hoşuma gitti ben yapsam bunun daha hafifini yaparım zaten :) iyi günler :)
Kız güzel değilmiş bu yüzden makyajı da olmamış... Ve gözlerini çok siyah yapmışlar... Onun dışında akmayan, bulaşmayan ve alerjik olmayan ürünler kullanan (M.A.C. gibi) kaliteli bir yere giderseniz onlar sizi yönlendirir... Hafif ve etkileyici şeyler yapabilirler...
çok abartı bnce daha natural bir makyaj daha ii link
Günlük duruyor buda :/
Şansıma işte :) tavsiyen için teşekkür ederim :)
bu ne be çok kötü. Bu kadar abartılı olur mu gelin makyaı. Gözler çok kötü. O adar siyah olmaz. Gelin makyaı doğal olmalı. sadece göz üstüne bir eyeliner sürülmeli. onun dışında gözde ışıltılı tonlar kullanılmalı. Ayrıca şeftali tonlarını beğeniyorum ben. Hafif nar çiçeği de bir ruj tamamdır. Gelin makyaı diye bişey mi varmış ayrıca. Kendi makyajımı kendim yaparım ben evlenince :))
bence bu olmamali. fazla karanlik sanki fotolarda falan kötü cikarsin. Bembeyaz bir gelinligin icinde yuzun böyle olmasin yaani. Daha sade ve krem tonlu bisi olsun birde hafif pembemsi bir ruj sursen daha guzel olur bencee ;)
Bu da güzel fikir :) düşünecem teşekkür ederim :)
bisey degil :))
allah günah yazmasında karının kafayı paintle çizmişler gibi hiç güzel değil
Teşekkür ederim :)
kaşlar saça göre siyah durmuş, gözler güzel olmuş belki biraz daha ince olabilirdi. simsiyah rengin saça yakışması da önemli. ben bu kızda sevmedim ama makyaj fena değil
Makyajını sormuştum zaten cevabımı aldım :) teşekkür ederim :)
oha bir bana artı bir yok hep böyle şansm :(
Gözden kaçırmışım :/ kusura bakma :(
teşekkürler :)
Ben teşekkür ederim :)
guzelmis ama ruj olarak biraz daha mat ve bu resimdekinden koyu bir renk secersen guzel olur yani.
Ben hiç anlamamda abartı olmasın işte yani abartıdan kastım bir okulun tamamına yeticek kadar boya sürmesin :D
Bence gerçekten çok güzel. Abartılı değil ve çok hoş :)
Benden biri daha :) teşekkür ederim :)
Yol com kutu bir makyaj bu , başka bir makyaj secmelisin
Gelin makyajı nedir abi gelini iğrenç gösteriyo kim düğününde iğrenç gözükmek ister ki
Tabi ki kadınlar
güzel değil bence makyaj başka var mı numune elinde bakalım
çok güzel ve gayet dogal :)
Bu cevabı hiç alamıyacam sandım :)
Aklımdan böyle geçiyor ama gözleri biraz daha yumuşatabilirim :) teşekkür ederim :)
Allahtan hafif istiyosun
Dİkkatli okuyun fazla hafif istemiyorum dedim :)
pardon :D ama yani çok abartı ve hoş değil makyaj
Dikkate alacam :)
hayırlı olsun gözler fazla karartılmış
Çok kötü bu ne böyle.
gölgeli yaptırma iğrenç :S
Giyeceğin gelinliğe ve senin ten rengine bağlı...
aa gözler çok koyuu
Evet sade ve hoş :)
Kötü bence
Güzel.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar