Güzellik & Bakım Söz icin bu makyaj nasil? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mor elbise giyecem. Söz Nisan olacak. Evde olacak. Disarda fotofraf cekecez. Sizce nasıl? Güzel Kötü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Söz icin bu makyaj nasil? Cevapla Makyaj Soruları Fotoğraf Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
DengeliDeli Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Sözleceğin kişi Türkçe konuşmayı bilmediğini biliyor mu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Komik oldugunu mu saniyorsun sen? Yorumla DengeliDeli +1 yıl Yoo sen çok komiksin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Rüküş sahte türban takanlarin makyaji bu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 1. si kapalı degilim.2. si insanlara laf atmadan da kendini ifade edebilirdin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben turbanliyim ve dogruyu soyluyorum gercekten kapanmayanlar yapiyo bu makyaji gercekten dinine duskun olan benim gibi namuslu olur gosteristen uzak ALLAHA yakin olur Yorumla Soran +1 yıl Ben kimsenin dinine bisey demedim zaten. Konu farkli yerlere gidiyor saol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2. Yazdigini tekrar oku istersen Yorumla
Katertty Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Senin gözün mü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayir ama rengi ve sekli aynısı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sözleceğin kişi Türkçe konuşmayı bilmediğini biliyor mu?
Komik oldugunu mu saniyorsun sen?
Yoo sen çok komiksin
Rüküş sahte türban takanlarin makyaji bu
1. si kapalı degilim.
2. si insanlara laf atmadan da kendini ifade edebilirdin
Ben turbanliyim ve dogruyu soyluyorum gercekten kapanmayanlar yapiyo bu makyaji gercekten dinine duskun olan benim gibi namuslu olur gosteristen uzak ALLAHA yakin olur
Ben kimsenin dinine bisey demedim zaten. Konu farkli yerlere gidiyor saol
2. Yazdigini tekrar oku istersen
Güzel ama herkese yakışır mı bilmem
Çok abartı
Senin gözün mü
Hayir ama rengi ve sekli aynısı
İyi bence