Teşekkürler prensler prensesler öpüldünüz... 🌸🤗
Videoyu mutlaka tıklayıp izleyin canlarım.
https://youtu.be/zpjdADjGKL8

Bu kaslı görüntü makyajı erkekler için çok daha işe yarar :) kadınlarda böyle karın kası itici geliyor bana.. Kadında kas olmamalı makyajsız halini tercih ederim, güler yüzlü mayakyajsızken. Kadın için en güzel makyaj güleryüz sanırım birde tatlı dilli ise mükemmel.
Elbise rengine göre cildin uyumlu olması için cilt tonuna uyumlu olması için
Elbisenin sönük kalmamasi icin
ya da daha güzel ve seksi görünüp biz erkekleri tahrik etmek için. 😎
Olabikir ama bizi tahrik etmek için vücutları guxel olmali
Tek nedeni vardır daha dolgun daha dik görünmesini sağkar. Yapmadım ama yapılıyor. Gölgelendirmelerle yapılan bir makyaj iyi yapılırsa gerçekten dolgun gösterir ve anlaşılmaz
Harika bir görüş. Bu konuda da çok bilgilisin. Güzel ve bakımlı kadının hali başka 😜🤗🌸
Seni severek en iyi görüş sahibi seçtim. Bu senin hakkın. Çünkü beni etkiliyorsun. 🙏🌸🌺
Bilgi ve düşüncelerin mükemmel ötesi. 👍 🍃🌻🍂
Cevap
4Cevap
Ama o değil de yapan sanatını koymuş resmen sanki kadın sportik biri gibi ayrıca göğüslerdeki gölgeler dik görünmesini sağlamış vala bravo
Evet dik göğüsler erkeklerin de kadınların da hoşuna gider hep değilmi. Güzel tespit. 🌸🤗
Ben yüzde makyajı rahat bulmuyorum kaldı vücut bence kaşıntı ter yapar hiç bana göre değil :/
Hakikaten de öyle. 😎
Görselde gayet güzel örneği var. Makyaj hileleri de estetik operasyonlarla yarışır oldu. Şaşkınım.
Hı hı estetikten ucuz sadece işin uzmanını bulmak ona teslim olmak lazım.
Böyle bir şey mi varmış? İlk defa duyuyorum he.
Evet. Videoyu da izledinmi? 😊
İzlemedim.
Çekinme izle, daha iyi anlatacaksın. 🌸
Yüzü berbat bunun
Makyaj da kurtarmaz
Ahahahaaa 😃
İlk defa gördüm yapan kişi çok güzel yapmış
Sanat bu değilmi 😃
Dekolte makyajı mı varmış 🙄
Evet, artık sıradan yani çok tanınmayan şöhret olmayan kadınlar da bu makyajı papıyorlar. 😃
Yıkamadan almamak lazim
Çok haklısın gemde kendi ellerinle yıkaman lazım 😃
Ohaaa Lann bunlar böyle miydi
harika olmuş işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?