Sivilcelerim olduğu dönemlerde makyaj yapmamaya çalışıyorum. Maskeleyince daha kötü oluyor. Bakıma yoğunlaşmak lazım.

Maskeliyorum
Çaresini arıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sivilcelerim olduğu dönemlerde makyaj yapmamaya çalışıyorum. Maskeleyince daha kötü oluyor. Bakıma yoğunlaşmak lazım.

Sivilceden kurtulmanın en iyi yolu musluk suyu ile sürekli yıkamaktır.
Ozmoz olayını bilenler beni anlar. Arasında geçirgen zar bulunan her su kütlesi her zaman aynı derişikşik oranında sahip olmak ister ve bu amaçla aralarında su transferi yapar. Musluk suyunun derişimi içindeki kireç yüzünden sivilcelere nazaran fazladır bu yüzden yüzünüzü sürekli musluk suyu ile yıkarsanız ve yüzünüzü silmeyip ıslak bırakırsanız sivilceler eninde sonunda kuruyacak ve düşecektir. Çıkma ihtimali olanları ise çıkartmadan yok edecektir.
Ortaokuldan beri (nereye 7 yıl) bu yöntemi kullanan birisi olarak yüzümde neredeyse hiç sivilce çıkmadı. Bir de bonus olarak yüzüm yaşıtlarıma kıyasla hep daha genç gözüktü.
Sizde bu yönetimi kullanın. Buradan bana bu yöntemi öğreten 8. Sınıf Türkçe öğretmenime çok teşekkürler.
Ben normalde de cildime makyaj ürünü kullanmam ki. Fondöten, kapatıcı vs. hiç benlik değil boğuluyorum onları sürünce. Sadece allık kullanırım onu da mümkün olduğunca nemli ve hafif krem allıklardan tercih ediyorum.
Cevap
7Cevap
Tabii ki de bir çaresine bakarım kendimi kandırmaya gerek yok
Maskelemek geçici bir çözüm olur gadası. En güzeli çaresine bakmak olacaktı.
Çaresini arıyorum
Bu konuda çok problem yaşadım ve doktora gidip kurtuldum. Yoksa kozmetik bataklığına düşecektim
kistik sivilcelerim vardı tedvi ile seneler önce kurtuldum. üzerini kapatmak daha kötü yapar
Çaresini arayıp bakımını yapıp dışarı çıkmadan önce makyaj ile kapatıp koruma altına alıyorum yüzümü ve sorunlu bölgelerimi
en güzel kiyafetim cildimdir nereye kadar saklayabilirdim ki sükürki artik saglikli bir cildim var makyaja bile ihtiyacim yok
Kalıcı çözümler her zaman daha çok tercihim oluyor o yüzden ben çaresini arayanlardanım genelde
Sivilcelerim sonsuz yolcularına uğurlandılar
Sivilcem yok çok şükür.
Sivilcem. olmadi olanlarida bilemiyorum
Çıkmıyor bende
Yok kı arayalım
Öyle bir sorunum yok çok şükür
denize girse düzenli
ikisi 'nı yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?