Güzellik & Bakım Ablamın düğününde gelinin kız kardeşi makyajını yapmasam, ayıplanır mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Normalde de yapmıyorum o gün neden yapayım ki Güncellemeler+1 yıl Sorumun başlığını kim editledi iğrenç olmuş 😂 Ablamın düğününde gelinin kız kardeşi makyajını yapmasam, ayıplanır mıyım? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Adembozkurt Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Bende yapmalisin nede olda ablan evleniyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nolmuş yani jdjdb Yorumla Adembozkurt +1 yıl Ablan evlenip bosanmiyor ya 1 kez evleniyor Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 599 cevap paylaştı. Hafif renklendir bari 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çillerim var kapatmayıp üstüne bişeyler sürünce komik duruyohdhfh Yorumla
evlilikvemutluluk Takip Et Xper 6 Yaş: 126 +1 yıl Kıskançlık hissettim :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden nsbxxbvsb Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl His diyelim 😊 Yorumla Soran +1 yıl İlginç jsjdjf sen yapıyor musun? Yorumla evlilikvemutluluk +1 yıl Ben erkeğim Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayıp olur 😒 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende yapmalisin nede olda ablan evleniyor
Nolmuş yani jdjdb
Ablan evlenip bosanmiyor ya 1 kez evleniyor
Olur bence, yapmak zorunda değilsin
Hafif renklendir bari
Çillerim var kapatmayıp üstüne bişeyler sürünce komik duruyohdhfh
Kıskançlık hissettim :)
Neden nsbxxbvsb
His diyelim 😊