Ben günlük tıraş olan biriyim olmadığımda rahatsız oluyorum bir defa 1 hafta kesmedim kaşıntıdan uyuyamadım. Acaba sakal bırakanlar rahatsız olmuyor mu?
Gençlerde Bu sakal bırakma olayı moda mı? günlük tıraş olmaya üşenmekten mi kaynaklanıyor? Sizce başkaca ne gibi nedenler vardır?
4
7
Görüşünü yaz
4Kız Görüşü
7Erkek Görüşü
En İyi Erkek Görüşü
YourName333 | Güzellik & Bakım konusunda 287 görüş paylaştı.
Guru
1 yıl
Bugün sakal bırakanların çoğu moda olduğu için bırakıyor. Orası kesin.
Ben uzun yıllardır sakal bırakırım. Kiminde bıyık ön plandadır, kiminde çene kısmı ama bir şekilde daima sakal bırakırım. Jilet ise çok uzun zamandır değmemiştir tenime, sebebi ise elbette sünnet olmasıdır jilet kullanmamanın. İki ay evvel o kadar uzadı ki, çene kısmında ufak yaralar oluştu, çok ince hâle getirdim, o kadar uzunluğa alışkın değil sanırım yüzüm. Ama sizler gibi günlük kesene de saygım var tabi.
Cildiniz çok hassas olabilir abi. İlk dönem beni de rahatsız etmişti. Ben zateb sakalım için arındırıcı ve kepek önleyici ayrıeten şampuan kullanıyorum. Yoksa can sıkıcı olabiliyor.
Bir ara kirli sakal diye tabir edilen 7-15 günlük sakalla gezin. Cilt alışabilir o şekilde.
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Gençlerde Bu sakal bırakma olayı moda mı? günlük tıraş olmaya üşenmekten mi kaynaklanıyor? Sizce başkaca ne gibi nedenler vardır?
En İyi Erkek Görüşü