Sivilce için sabun önerisi istiyorum?

- İran sabunu diyorum gene. Hem renk açıyo hemde sivilce, sivilce kekesi, siyah nokta yok etmekte bire bir. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Çok memnun kaldım. Bi kaç haftadır da damla sakızlı sabun kullanıyorum iran sabunuyla yüzümü yıkadıktan sonra. Bence çok memnun kalırsın bi dene istersen.Görüş hala geçerli mi?
Evet sıfır, bebek gibi oldu cildim. Çok eskiden kalma 1 2 sivilce izinden başka bişi yok cildimde. Siyah noktamda %80 azaldı. Valla pişman olmazsın bence. Bi de iran sabununun üstünde mühür olması lazım.
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Evet ne sürsem tahriş yapar normalde ama iran sabunuunda problem yaşamadım. köpüren bir şey değil zaten sabun diye geçiyor ama kalıp kil gibi aynı. Mutlaka bi dene istersen fiyatı da baya uygun.
tatlım iran sabunu diye bulamadım ruşur taşı diye geçiyor o mu acaba, link atabilir misin bana
Evet canım ruşur taşı olarakta geçiyor. Kilisten de almıştım iran sabunu demişti adam ordan aklımda kalmış.
Trendyola ruşur taşı yaz en çok değerlendirilenlerde. Link atıyorum fakat sistem kabul etmiyor mesajı.
- yegenimin yüzüde tarla gibiydi, keçi sütlü sabun kullandı. şu an gayet iyi cildiGörüş hala geçerli mi?
evet hergün ortalama 1 ay sonunda ciddi azalma ve cildinde bi güzellik vardı. ha çukurlar gitmiyor onlar zaten gitmez de cildi pırıl pırıl ve temiz duruyordu
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24Bunu kullanan çoğu kişi memnun. Ben kullandım iyi sonuçlar almadım🤷♀️. Ama dediğim gibi çoğunluk memnun. Deneyebilirsin. Ama bence cildiyeye gitmen daha mantıklı. Sivilce genelde bişeylerin eksik ya da fazla olduğu durumda çıkıyor. Doktorlar test yapıp en uygun ilacı yazarlar. Kurtulursun direk😄
Emoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
neutrogenanin kremini kullandım ama 4 saat etkiliydi ertesi gün yine cikiyodu, bu öyle değil mi
Yok yok. Bunu günleük kullaniyosun bildiğim kadariyla. Yüzüne sürüp yikayip tonikliyosun. Arkadaslarimin yuzü hem beyazliyodu hem temizleniyodu
Hi hi. Gul suyuylada oluyor. ya da tonik alıyosun onunlada olur. Ama gul suyu daha iyi ve ucuz😄
Gratise falan gittiğinde gorürsun zaten niveanın neutrogenarın falan her markanin vardır. Tonik yazar üstünde. ya da çalışana sorabilirsin direk. Tonik almak istiyorum diye. Direk gösterirler😄. Ama bence gul suyu kullan. Tonikler çok pahalli ve ben güvenemiyorum onlara
Ben çok ürün kullanmiştim sivilce için. Hepsini denedim diyebilirim. Ama yüzüm hep maf oldu. Hatta izler bile var. En sonunda hiçbisi kullanmadim cildiyeye gittim. O 2 tane krem verdi. 1 aydi gecti hep. şu an sadece reglken falan çıkıyo ama gözeneklerim çok var şuanda. Onun içinde simplenin peelingini aldım😄
Hi hi. Zaten yüzümde akne olmadığı için sorunda olmuyo. Beyazlatıyo ve temizliyo gozenekleri. Haftada 1 kullaniliyor😄
- Sabun geçirmez deneme yüzün kötü olurEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Bir arkadaşım ilaç tedavisi görmüştü geçmişti ama hangi ilaçları kullandı bilmiyorum
Doktora gittin mi yani yüzünde çok mu sivilce var yoksa takıntı mı yapıyorsun acaba
O zaman şöyle yap bir tanrı krem var adını unuttum onu sürüyorsun sivilce yarına geçiyor öyle birşey istiyorsan onun adını bir arkadaşıöa sorayım
yok kalıcı geçsin ya 20 yaşıma geldim yüzümde bi tane sivilce yoktu yeni yeni çıkıyor uyuz olmaya başladım, bence cildim yağlı bi de stresten çıkıyor sabun şart bana
Darphın temizleyiji jel ile Darphın tonik al asla yüzünü tahriş etmez benim kuzenim yüzünü yakıp tahriş etmişti yüzü çok hasas o bile kullanıyor jel ile yüzünü yıkarsın sonra tonik ile silersin birde kendine uygun bir yüz kremi al çünkü yüz kremi kişiden kişiye değişir
Madeleb çok iyi bir krem miş araştırıp ondan alabilirsin benden alıcam etrafımdaki herkes çok fazla övüyor
- Sabunun memleketi burası istersen burda tanıdığım çok iyi Bi sabuncu var kargolatırım. Dayımda kaşıntı vardı ve sivilceye benzer şeyler çıkıyordu Her yeri kaşınıyordu cinsel organına kadar Her yeri kabarcıklar ile dolmuştu kaç doktora gitti fayda etmedi labaratuvara bile parça gönderdi fayda etmedi anlamadılar. Bu adamın yanına gitti dediklerini yaptı 3 ayda iyileşti. Askere gidince dayım rahatsızlandı.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Ya adama sorarım hani ne ne iyi gelir diye söyler yollatırım cidden çok kötü isen ama öbür türlü sitede önerilen şeyleri araştırıp alabilirsin
Tamam gidince sorayım gene ama benim bildiğim kükürt sabunları çok iyi gelir sivilce için. Demek istediğim burdaki sabunlar kaliteli yani
- Kükürtlü sabun veya ardıç katranı sabunu sedefe vs etkili ama sivilceye eder mi bilmiyorum, youtube da sabunlarla ilgili video atan bi kız vardı bi bakayım bulanilirsem kanalin adini yazarimEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
- keçi sütü sabunuEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
yöntem çok fazla açıkçası gözle tanı koyup ona göre bi tedavi yöntemi daha uygun ama bu sabun hepsi için ideal ama sabunu yüzüne 3 dak masaj yap ve soğuk suyla yıka parlaklığı göreceksin sivilceninde sebepleri çok seni dinlemek gerek
cildinin yağlılığının birçok sebebi olabilir dediğim gibi bir çok sebebi olabilir inan bana masturbasyon bile ciddi etken
tekrar ediyorum genetik yapı iş hayatı yaşam tarzı kullandığın su suyun sıcaklık derecesi birçok sebebpten olabilir
sıcaklık derece tabiki kaynar su kullanmıyorum ılık suyun biraz fazlası o nasıl etki eder?
sıcak su derideki yağı alır vucut yağsız kalan deriye uyarı alıp daha çok yağ pompalar
benim annem mesela cildiri kupkuru ve kaynar suda yıkanıyor yüzünde bir tane sivilce yok kadının
cildiyeciye randevu almam lazım o da uzun iş ya, kendi tedavimi kendim görmek istiyorum
o hep öyle yıkanıyor alışkın ve cildi kupkuru kendini bildiğinden beri, benim yaşımdayken de öyleymiş
- Eşek sütü sabunu faydalı ben kullanıyorumEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Detaylı bilgi
En İyi Kız Görüşleri