Sivilce için sabun önerisi istiyorum?

İran sabunu diyorum gene. Hem renk açıyo hemde sivilce, sivilce kekesi, siyah nokta yok etmekte bire bir. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Çok memnun kaldım. Bi kaç haftadır da damla sakızlı sabun kullanıyorum iran sabunuyla yüzümü yıkadıktan sonra. Bence çok memnun kalırsın bi dene istersen.
çok gaza geldim hemen alcam şlfkals teşekkürler, şu an sıfır mı sivilcen
gerçekten mi güveniyorum sana, peki cildin hassas mı
nasıl kopurmuyo suyla yikamiyo musun
aktarlarda var mıdır
tatlım iran sabunu diye bulamadım ruşur taşı diye geçiyor o mu acaba, link atabilir misin bana
tamam çok teşekkürler tekrar 💙
💙💙😊
yegenimin yüzüde tarla gibiydi, keçi sütlü sabun kullandı. şu an gayet iyi cildi
ne kadar kullandı her gün mü
çukurlar nasıl gitmez ya onlar da sivilceden oluyor
he tamam çok teşekkür peki sabah uyaninca bi de gece yatınca mı?
çok kurutuyor mu cildi yani ph dengesini falan alıp götürür mü o kadar mı etkili
evet benim de yağlı siyah nokta burnumda var bi deniyim teşekkürler
Cevap
4Cevap
Bunu kullanan çoğu kişi memnun. Ben kullandım iyi sonuçlar almadım🤷♀️. Ama dediğim gibi çoğunluk memnun. Deneyebilirsin. Ama bence cildiyeye gitmen daha mantıklı. Sivilce genelde bişeylerin eksik ya da fazla olduğu durumda çıkıyor. Doktorlar test yapıp en uygun ilacı yazarlar. Kurtulursun direk😄
neutrogenanin kremini kullandım ama 4 saat etkiliydi ertesi gün yine cikiyodu, bu öyle değil mi
Yok yok. Bunu günleük kullaniyosun bildiğim kadariyla. Yüzüne sürüp yikayip tonikliyosun. Arkadaslarimin yuzü hem beyazliyodu hem temizleniyodu
tonikleme nasil yapılıyor, benim bildiğim gülsuyuyla
Hi hi. Gul suyuylada oluyor. ya da tonik alıyosun onunlada olur. Ama gul suyu daha iyi ve ucuz😄
tonik suyu diye mi satılıyor
Gratise falan gittiğinde gorürsun zaten niveanın neutrogenarın falan her markanin vardır. Tonik yazar üstünde. ya da çalışana sorabilirsin direk. Tonik almak istiyorum diye. Direk gösterirler😄. Ama bence gul suyu kullan. Tonikler çok pahalli ve ben güvenemiyorum onlara
aynen çok teşekkür ederim 💃
sen ne kullandın sivilce için
Ben çok ürün kullanmiştim sivilce için. Hepsini denedim diyebilirim. Ama yüzüm hep maf oldu. Hatta izler bile var. En sonunda hiçbisi kullanmadim cildiyeye gittim. O 2 tane krem verdi. 1 aydi gecti hep. şu an sadece reglken falan çıkıyo ama gözeneklerim çok var şuanda. Onun içinde simplenin peelingini aldım😄
işe yarıyor mu peki peeling
Hi hi. Zaten yüzümde akne olmadığı için sorunda olmuyo. Beyazlatıyo ve temizliyo gozenekleri. Haftada 1 kullaniliyor😄
tamam tatlım gültenlim çok sağ ol haha
❤❤
Sabunun memleketi burası istersen burda tanıdığım çok iyi Bi sabuncu var kargolatırım. Dayımda kaşıntı vardı ve sivilceye benzer şeyler çıkıyordu Her yeri kaşınıyordu cinsel organına kadar Her yeri kabarcıklar ile dolmuştu kaç doktora gitti fayda etmedi labaratuvara bile parça gönderdi fayda etmedi anlamadılar. Bu adamın yanına gitti dediklerini yaptı 3 ayda iyileşti. Askere gidince dayım rahatsızlandı.
hangi sabun o
yollatma ya sen bana adını söylee şlfnsls
he anladım sabunun hası orda hangi şehirdi senin
Kükürtlü sabun veya ardıç katranı sabunu sedefe vs etkili ama sivilceye eder mi bilmiyorum, youtube da sabunlarla ilgili video atan bi kız vardı bi bakayım bulanilirsem kanalin adini yazarim
teşekkür ederim
Sabun geçirmez deneme yüzün kötü olur
ne yapmam lazım peki?
Bir arkadaşım ilaç tedavisi görmüştü geçmişti ama hangi ilaçları kullandı bilmiyorum
hap kullanmak istemiyorum çok hormon tedavisi gördüm bi de kötü etkilemesin beni
Doktora gittin mi yani yüzünde çok mu sivilce var yoksa takıntı mı yapıyorsun acaba
İltihaplı sivilce mı yani
yok az var bi kaç yerde yüzüm delikli gibi oldu sivilceyi patlatmaktan
bazen beyaz sivilce çıkıyor onları mecbur sıkmak zorundayım yoksa büyüyor
O zaman şöyle yap bir tanrı krem var adını unuttum onu sürüyorsun sivilce yarına geçiyor öyle birşey istiyorsan onun adını bir arkadaşıöa sorayım
Ama sivilceyi kalıcı geçirmez
yok kalıcı geçsin ya 20 yaşıma geldim yüzümde bi tane sivilce yoktu yeni yeni çıkıyor uyuz olmaya başladım, bence cildim yağlı bi de stresten çıkıyor sabun şart bana
Yüzün hassas ise sabun tahriş eder haberin olsun
evet hassas, çabuk kızarıyorum napcam ya
Eğer para sıkıntı değilse birkaç tane ürün öneriyim
Birde çok takma strese girince daha çok çıkar
her şeyi takıyorum kafayı oynatcam sonunda sldkals sen öner bakiyim çok iyi olur
Darphın temizleyiji jel ile Darphın tonik al asla yüzünü tahriş etmez benim kuzenim yüzünü yakıp tahriş etmişti yüzü çok hasas o bile kullanıyor jel ile yüzünü yıkarsın sonra tonik ile silersin birde kendine uygun bir yüz kremi al çünkü yüz kremi kişiden kişiye değişir
Madeleb çok iyi bir krem miş araştırıp ondan alabilirsin benden alıcam etrafımdaki herkes çok fazla övüyor
keçi sütü sabunu
kesin etki eder mi kullandınız mı
yöntem çok fazla açıkçası gözle tanı koyup ona göre bi tedavi yöntemi daha uygun ama bu sabun hepsi için ideal ama sabunu yüzüne 3 dak masaj yap ve soğuk suyla yıka parlaklığı göreceksin sivilceninde sebepleri çok seni dinlemek gerek
cildim yağlı bi de stres yapıyorum sabun geçirir mi
cildinin yağlılığının birçok sebebi olabilir dediğim gibi bir çok sebebi olabilir inan bana masturbasyon bile ciddi etken
hayır benim doğuştan öyle babam da öyle ona çekmişim
tekrar ediyorum genetik yapı iş hayatı yaşam tarzı kullandığın su suyun sıcaklık derecesi birçok sebebpten olabilir
sıcaklık derece tabiki kaynar su kullanmıyorum ılık suyun biraz fazlası o nasıl etki eder?
sıcak su derideki yağı alır vucut yağsız kalan deriye uyarı alıp daha çok yağ pompalar
ama ılık suyla da yıkanamam ki
yıkanan yıkanıyor dediğim gibi işte kara ciğerden tut ki birçok şeyin etkisi var
benim annem mesela cildiri kupkuru ve kaynar suda yıkanıyor yüzünde bir tane sivilce yok kadının
cildiyeciye randevu almam lazım o da uzun iş ya, kendi tedavimi kendim görmek istiyorum
buna yaşta çok büyğk etken annen 40 altında olamaz
o hep öyle yıkanıyor alışkın ve cildi kupkuru kendini bildiğinden beri, benim yaşımdayken de öyleymiş
🙂🙂🙂
Eşek sütü sabunu faydalı ben kullanıyorum
En İyi Cevaplar