İnşallah kendini nasıl daha iyi hissedeceksen. Ben de teşekkür ederim ayrıca.😊❤️
Gizli Üye
1 yıl
Teli çok uzun süre takarsın ve sonra o kadar acı çekiceksin ki keşke yaptırmasaydım diceksin ben taktırdım sonra çıkarttım ve dişlerimin ne kadar güzel olduğunu anladım
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
1 yıl
Ama tel sayesinde güzel olmadı mı dişlerin? Değmez mi sence baksana şu halime
Görüş sahibi
1 yıl
Sen bu haline kötü mü diyorsun ahahhahahaha sen hal görmemişsin canım belliki birileri dış görünüşüne yorum yapmış ve alınmışsın güzellik algısı olmuş sende kendini sevmeyi öğrenmeni dilerim
Soran
1 yıl
Yani özgüvenim yok evet belki o yüzden böyle davranıyorum rahat rahat gülüp konuşmayı insanlarla ben de isterdim
Ten renginiz gayet güzel , dislerinizin arası açık tıpkı teyzem gibi ama tedavisi var bence öyle gayet güzel olursunuz dediğim gibi ten renginiz gayet güzel duruyor
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
gokhaniscimen | Güzellik & Bakım konusunda 147 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
716Ayrıca gülümsemen de harika.
#Cassie 🧚
Ya teşekkür ederim çok güzel bi kalbin var ☺️ İnşallah daha düzgün olması için taktırcam tel
İnşallah kendini nasıl daha iyi hissedeceksen. Ben de teşekkür ederim ayrıca.😊❤️
Ama tel sayesinde güzel olmadı mı dişlerin? Değmez mi sence baksana şu halime
Sen bu haline kötü mü diyorsun ahahhahahaha sen hal görmemişsin canım belliki birileri dış görünüşüne yorum yapmış ve alınmışsın güzellik algısı olmuş sende kendini sevmeyi öğrenmeni dilerim
Yani özgüvenim yok evet belki o yüzden böyle davranıyorum rahat rahat gülüp konuşmayı insanlarla ben de isterdim
Çok anlamıyorum sorun ne ama telle hallolacak
Tabi ki en azından sağlam dişlerim tel taktırınca 8-12 ayda kapanıyormuş aralar
Bazen ayrık olacağına yamuk çapraz olsaydı diyorum
Benim dişlerimi görsen kendi dişlerine şükredersin
Ya tel taktır ben ekim gibi taktırcam tak etti canıma en azından çözümü var
Tel değilde başka bir tedavi yöntemi varsa yaptırmayı düşünüyorum
Bilmiyorum ki bende daha hızlı bi tedavi var mı diye baktım da dişlerimi kesip küçültüyormış ne gerek var dedim sağlam dişlerimi niye kestireyim
Evet sabırsızlanıyorum taktırmak için o zaman rahat rahat gülücem insanların yanında
Bence biraz abartmışsın, dişlerin sandığın kadar kötü görünmüyor
Renk değil ayrıklığı çok kötü
Ayrık olmasının nesi kötü. Keşke benim dişlerimde ayrık olsa seninkiler gibi
Valla kaçıyorum erkeklerle konuşmaktan soğurlar diye
Bence kendine haksızlık yapıyorsun dişlerin gayet normal ve güzel
Özellikle ikinci fotoda çok tatlı ve sempatik durmuşsun
Öyle söylüyorlar tatlı güzel ama inanasım gelmiyor ben çok takıntı yaptım mutsuz ediyor bayağı bu durum
İnan kendine haksızlık yapıyorsun çok güzel hoş bir kızsın dişlerin de gayet güzel hiç canını sıkacak bir durum yok
Neyse ki tedavisi var 8-12 ayda ip olur dedi doktor sabırsızlanıyorum
Ya teşekkür ederim inanayım bari 😅
İnan bari 😂😂 yalan mi soylucez aaaa
Evet belk üzülmeyeyim diye olabilir 😂
Yok yahu gördüğümü söylüyorum ben
Ya tamam teşekkür ederim o zaman 😅
Bişey değil
Teşekkür ederim ya🙏🏻
rica ederim bu dişlere kötü diyenin dişleri nasıl acaba
Herkesin kapalı arası dişlerinin
Sende böyle güzelsin hayatım
Çok teşekkür ederim ☺️ Ne bileyim görüntülü konuşmaktan bile kaçıyorum
Yokk yüzün tam görünmesede çok güzel oduğundan eminim
Kötü de işte şey sevgilim olmaz di mi
Haaaayır onu demedim ben sakın öyle düşünme
Tenin çok güzel meselaa öyle düşün
Ya çok teşekkür ederim kusur oluyor işte bende isterdim ip gibi dizilmiş olsunlar ama ayrık sağlıklı en azından😅☺️
Olsun bence herkesin kendine göre güzelliği var 🙂 bende mükemmel değilim ama takmıyorum