Hayır kadında ki kadar değil. Erkekte ama tabi büyük göz güzel durur ama kadında da koruma duygusu oluşmaz. Erkek de kadın güç görmek istiyor. Bu devirde bu daha çok parayla gösteriliyor. Eskiden beden önemliydi.
Hayır psikoloji okumadım. Her kadının doğasında var onu ve çocuğunu geçindirebilecek bir erkekle birlikte olmak/evlenmek ister. Kadınlar da artık çalıştığı ve kendini geçindirebildiği için belki zamanla değişir bu durum. Araştırmak lazim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Daha büyük görünüyor göz ve daha çekici oluyor. Biraz daha çocukları hatırlatıyor.
Bu da erkeklerde koruma duygusunu artırıyor.
Peki erkekte fark eder mi
Hayır kadında ki kadar değil. Erkekte ama tabi büyük göz güzel durur ama kadında da koruma duygusu oluşmaz. Erkek de kadın güç görmek istiyor. Bu devirde bu daha çok parayla gösteriliyor. Eskiden beden önemliydi.
Galiba psikoloji okumuşsun kanka. Peki eminmisin? Tüm kadınlarda böylemi?
Hayır psikoloji okumadım. Her kadının doğasında var onu ve çocuğunu geçindirebilecek bir erkekle birlikte olmak/evlenmek ister. Kadınlar da artık çalıştığı ve kendini geçindirebildiği için belki zamanla değişir bu durum. Araştırmak lazim.
Değişmeli bence de. Ama çok uzun sürer bence. Çünki bu ülkede zor
Erkek de o zaman kadında güzelik aramasın. Kadın erkekten güç, onu koruyabilmesini bekler. Erkek de güzel olmasını, doğurgan fit olmasını.
Çocukların irisleri büyüktur fark ettiysen o yüzden irisleri büyük olan kadınlar daha masum görünür.
İrisleri büyük değil. Gözleri küçük diye öyle gözüküyor. Peki Erkekte büyük ve ya küçük olması önemli mi?
Ben sevmiyorum öyle gözleri her an patlayacak gibi
Göz İrisi küçük mü olsun yani
Yok irisi değil de sklerası büyük olanı sevmiyorum
Peki iris önemli mi
Bir bütün olarak önemli aslında ama büyük iris de güzel gözüküyor
Johnny Depp'inki Gibiyse
Evet ben öyle lens kullanıyorum
Evet Kesinlikle