Bende öyleyim ama şunu fark ettim herkesin güzellik anlayışı farklı mesela bizimde güzellik anlayışımız kendimizle uyuşmuyor belki ama bu çirkin olduğumuz anlamına gelmez
Her şeyin başında kendini sevmek geliyor bence. Zor oluyor evet ama bunu kazandığında hiçbir şey senin kendine olan sevginin önüne geçemiyor. Şöyle düşün herkes seni koşulsuz şartsız sevmez hatta neredeyse hiç kimse ve kendinle tek kalırsın. Kısacası sen kendi yanında olursun her zaman o yüzden kendine iyi davranlamlısın. Rahatsız olduğun şeyi düzeltmek için de küçük adımlar atabilirsin.
Yha knka bak aynaya bakınca taş gibi duruyorum selfie yapınca gine güzelim arka kamera olunca kendim kendimden korkuyorum resmen bence kameralar bozuk morelini bozma
4
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
AYNISI YA aynen öyle ya dimi. Ben de aynada diyorum ki of taş gibiyim biri videomu çekşyo bu ne yaa diyorum kendi kendşme
ayna ve ön kamera yanıltır. çünki sizi tersten gösterir. arka kamera ise orjinal halin. mesela sağ yanağına kalemle bir nokta koy. ön kamera ile çek, o nokta sol yanağında görünür. ama arka kamera orjinalini yansıtır.