Cilt lekelerinden kurtulmak oldukça mümkün hale geldi çünkü bunun için birçok çözüm var.
Cilt Lekelerinden Kurtulmanın Yolları :
İlk olarak cilt lekelerinin oluşumunu önlemek için her gün mutlaka güneş kremi sürmek lazım. Güneş kremi cilt lekelerine karşı bütük önem taşıyor. Güneş lekeleri diye birşey ortadan kalkıyor. Cildi nemlendirip besliyor, cilt tonu eşitliği sağlıyor.
Gelelim ikinci yönteme: tabikide doğal yağlar. Düzenli olarak cilde zeytinyağ sürüldüğğ takdirde cişr lekesi diye birşey kalmaz. Bu uygulamayı yatmadan önce yaparsanız daha kalıcı ve yumuş yumuş bir cilt elde etmiş olursun. Zeytin yağ kullanmak isteyenler içinde çözüm kantoron yağından geçiyor. Zeytinyağı kadar oldukça etkili olan kantoron yağı cilt lekelerini, sivilveleri, siyah noktaları adeta yok ediyor sadece onunla kalsa iyi cildi nemlendirmekle beraber kusursuz bir cilde merhaba diyorsun.
Gelelim doğal maskelere: Benim vazgeçilmezim kesinlikle kahve ve bal karışımı bir de kil maskeleri.
Kahve ve bal cilt lekelerini kısa sürede tok eder göz altı morluklarınada oldukça iyi gelir siyah noktaların oluşumunuda engelliyor.
Kil maskesi ise cildi besleyip nemlendiriyor cilt lekelerinden de kısa sürede kurtulmanı sağlıyor. İlk seferde cilt lekeri elbette geçmez fakat düzenli olarak kullanıldığı taktirde lekelere elveda diyorsun.
Merhaba öncelikle mutlaka güneş koruyucu kullanmanız gerekir. Aloevera jeli kullanın her gün üç kez Haftada iki kez peeling yapmaya özen gösterin. Akşamları uyumadan önce madacasol kullanabilirsiniz. İçerisinde Aha bulunan ürünler kullanmaya özen gösterin. Limon kullancak iseniz kesinlikle akşam kullanın ve cildinizi güneşe maruz bırakmayın. Haftada iki kere de 2 yemek kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı limon suyu 1 çay kaşığı kabartma tozunu karıştırın ve cildinize uygulayın. 10 dakika bekletin ılık su ile durulayın ve madacasol sürünüz.
Mümkün ben faydasını gördüm hemde çok. Ne uyguladın derseniz zeytinyağı sürdüm cilde faydalı olan vitamin E vitaminidir bu da zeytinyağında bulunuyor onarıcı leke giderici özelliği var el yapımı olsun zeytinyağı
Ben yeşil kil aldım aktardan Onu kendim yapıp haftada bir yüzüme sürüyorum gerçekten çili bile yok ediyo Yüzüne pudra sürmüş gıbı pürüssüz VE tertemiz yapiyo
Yok ben tatlandırıcı olarak yazdım sevdiğim meyve olduğu için🤭
Tabiki en etkili cilt beyazlatan ve lekelere karşı etkili meyve. İster içine bal istersen yumurta akı koy ve çatalla ezip püre gibi yap, tatbik et. 200 TL ye alınan maske den çok daha etkilidir. Zamanında sahne aldığım için makyajdan cildim perişan olurdu. Ben böyle yapardım.
Takiliyom yeğen, biliyon az deliyim. Sana tavsiye duşu gelişiguzel alma sakın, sabunlanmadan, bütün derini kesele kizarana kadar. Sonra durulanınca. Bir tasa yarım bardak elma sirkesi koy başindan aşşağı dok. Sabahlarida elma sirkesi ile yuzünü durula avucuna alıp. Birde mumkunse hep soğuk su kullan